Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kuzey Güney gerçekten bomboştu son 2 bölüm tek bir olay olmadı.Yeni bölümün fragmanı çıkmış.Haftalar sonra olaylar gelişecek, iyi bölüm olacak gibi bakalım...
    *
    Leyla İle Mecnun fena değildi.Reklamsız yayınlamaları ayrı bir güzeldi ama böyle hiç reklam vermeden de olmuyor...
    **
    Suskunlar bu hafta yeni bölüm yok.Kolaj bölüm yayınlanacakmış...
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bugün Uçurum var

Yorum

• Tek ben izledim herhalde

Özet: Mükemmel!

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kuzey Güney gerçekten bomboştu son 2 bölüm tek bir olay olmadı.Yeni bölümün fragmanı çıkmış.Haftalar sonra olaylar gelişecek, iyi bölüm olacak gibi bakalım...
          Yine fragmandan farklı bir şey göremedik. Bayık bir temposu var. Boş boş ve gereksiz uzatılan sahneleri de unutmamak lazım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Olaylar olaylar..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kurtlar vadisi dün akşamki bölümde fena sayılmazdi. Pusat 2 sıktı kendimize geldik. Memati'nin sıkan turk haber olayına baya güldüm. Çatışma sahnelerininolmasi bölüme ayrı hava kattı. Ben beğendim 154. Bolumu
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Ya o Kara Şirin'in kapıdan girip bizimkilerin verdiği tepkiler koptum o sahnede ya Benim için Leyla ile Mecnun'un klasik komik sahnesi budur işte. Herkesin tepkisi ayrı ayrı komik.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Müge Boz röportajı

En sevdiği renklere dikkat

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Leyla ile Mecnun Sezon Finali 61. bölümdeymis
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• LM sarmıyor artık 1 bölüm iyi 5 bölüm kötü gidiyor. Bu sezon final yapıp sinema filmiyle zirvede bırakılabilir bence. Yok biz 3. sezonda devam edicez diyorlarsa efsane dizi kestane diziye dönebilir.
                          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 10.04.2012, 05:14.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            LM sarmıyor artık 1 bölüm iyi 5 bölüm kötü gidiyor. Bu sezon final yapıp sinema filmiyle zirvede bırakılabilir bence. Yok biz 3. sezonda devam edicez diyorlarsa efsane dizi kestane diziye dönebilir.
                            Yda iyi bir Tatil döneminden sonra güzel bir Senaryoyla geri dönebilir. Malum olaylardan sonra cok kisa zamanda yeni karakterleri yerlestirip senaryoyu yetistirmekte zorlandigi oldu. Biraz zaman verilse yeni bir genel konsept olusturabilir.

Bence Mizah konusunda hala daha Türkiyenin en iyisi fakat Hikaye Problemi yasaniyor.
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Burak Aksak baydın artık...Leylanı seç ve yoluna devam et artık, çünkü gerçekten baydın...At mısın oğlum sen?

Yorum

• Mavi Kelebekler_tam yansıtamasada BOSNA savaşını anlattığı için
                                criminal minds_fox tvde perşembe yeni sezonu var VAZGEÇİLMEZİM polisiye severim
                                big beng theory_desperate housewives_how i met your mother_gossip girl_Merlin_doctor WHO eğlenceli oldukları için her zaman bakamıyorum dek gelirsem izlerim
                                SARAYIN İNCİSİ vazgeçilmezim KORE tarihini seviyorum
                                TRABZONSPOR
                                BENDE AŞKIN ÖMÜR BOYU BİTMEYECEK

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X