Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• LM eski bölümlerden toplama bir bölüm olacakmış bugün. yeni bölüm haftaya...
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• LM çekimlere ara verildiği için yeni bölüm haftaya.. Bugün tekrar var..

Kurt Kanunu Tanıtım

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Tekrar izliyorum tekrar kopuyorum ya. Karakterlerin değiştiği bölüm çok fenaydı hakkaten.
        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Yeni Leyla iyi olmus bence. Tatli kizdir...

Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• breaking bad 4. sezon finali yine yıktı ortalığı, bu diziyi izledikten sonra Türk dizilerini izleyemezsiniz, bünye kaldırmaz artık ona göre izleyin

Yorum

• ...................
              En son Ömür Karadeniz tarafından düzenlendi; 11.10.2011, 15:37.

Yorum

• 132. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 132. bölümü, 13 Ekim Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak. İşte nefesleri kesecek 132. bölümde yaşanacaklar:

Kaşifoğlu bombayı patlatmış, Yaşar ve Haşim Ağa içeride kalmıştır. Polat Alemdar ve ekibi ise patlama sonrasında çıkan çatışmada Kaşifoğlu’nu ellerinden kaçırır.

Polat, Leyla’yla konuşmak ister. Leyla, Polat’ın kendisine evlenme teklif edeceğini düşünmektedir.

Kaşifoğlu’nu kendilerine çekmek için Hamit’in gazetelere röportaj vermesini isteyen Polat, Davut Tataroğlu’ndan yardım ister. Ancak Hamit, Polat’ı dinlemeyerek canlı yayına da çıkınca ortalık karışır.

Kara ise Kaşifoğlu’nun Haşim’e tuzak kurmasına çok sinirlenmiştir. Kara’nın ziyaret edeceği bir kişi daha vardır...

Kurtlar Vadisi Pusu’nun aksiyon dolu 132. bölümü 13 Ekim Perşembe akşamı TNT’de olacak...

Yorum

• KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN - TV'DE İLK KEZ

16 Ekim 2011 Pazar ATV 20.00

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN - TV'DE İLK KEZ

Cok güzel pc'den izledik.. birde aHD den izleyelim

Pazar aksami Asagi Yukari Yemislileri izlemeyenlere... siddetle öneriyorum!!!! Son Bölüm'ü internet'den mi artik nereden izleyecekseniz izleyin... Mükemmel ötesi..

Yorum

• Yorum

• Kuzey Güney'in performansı çok erken düştü. 2 bölümdür fragmanda gözükenlerden başka hiçbir şey olmuyor. Çok gereksiz uzun dolayısıyla. Geçen bölüm tam iki saatti mesela. Ezel gibi hızlı ilerlemedikçe başarılı olmaları çok zor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN - TV'DE İLK KEZ

Vizyondayken izlemiştim.
                          Benim beklentilerimi karşılamadı.
                          Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Bir değil iki Leyla var!
                            Oyuncular çekim derdindeyken, dizinin senaristi Burak Aksak’ı biraz sıkıştırıyoruz; başlıyor son gelişmeleri anlatmaya: “Yeni bir üçgen kuracağız dizide. Leyla-Mecnun-Arda yerine Mecnun-Şirin-Sedef üçgeni. Sedef ve Şirin rolünde Zeynep Çamcı ve Müge Boz var.” Peki Leyla’ya ne olacak diye sorduğumuzda cevabımızı alıyoruz: “E her şeyi de söylemeyelim!”. “Peki” deyip ayrılıyoruz yanından ama, Leyla’nın bir kaza geçireceği, ardından kalbinin ve karaciğerinin dizinin iki yeni karakterine bağışlanacağı, Mecnun’un da Leyla’nın kalbinin yeni sahibine aşık olacağı rivayet edilenler arasında. Ha, bunların asılsız dedikodular olma ihtimali de var tabii; siz iyisi mi Leyla ile Mecnun’un 18 Ekim Salı akşamı, 22.50’de yayınlanacak özel bölümünü bekleyin...

İki oyuncuda Leyla karakteriyle girmiyorlar diziye..

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vizyondayken izlemiştim.
                              Benim beklentilerimi karşılamadı.
                              dün gece ilk defa izledim
                              gayet iyidi
                              sahsen benim gözümde, pearl harbordan filan kat kat daha iyidi
                              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Bir değil iki Leyla var!
                                Oyuncular çekim derdindeyken, dizinin senaristi Burak Aksak’ı biraz sıkıştırıyoruz; başlıyor son gelişmeleri anlatmaya: “Yeni bir üçgen kuracağız dizide. Leyla-Mecnun-Arda yerine Mecnun-Şirin-Sedef üçgeni. Sedef ve Şirin rolünde Zeynep Çamcı ve Müge Boz var.” Peki Leyla’ya ne olacak diye sorduğumuzda cevabımızı alıyoruz: “E her şeyi de söylemeyelim!”. “Peki” deyip ayrılıyoruz yanından ama, Leyla’nın bir kaza geçireceği, ardından kalbinin ve karaciğerinin dizinin iki yeni karakterine bağışlanacağı, Mecnun’un da Leyla’nın kalbinin yeni sahibine aşık olacağı rivayet edilenler arasında. Ha, bunların asılsız dedikodular olma ihtimali de var tabii; siz iyisi mi Leyla ile Mecnun’un 18 Ekim Salı akşamı, 22.50’de yayınlanacak özel bölümünü bekleyin...

İki oyuncuda Leyla karakteriyle girmiyorlar diziye..
                                Müge Boz iyidir ya Hayırlı ossuğn.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X