Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yabancı dizi takip edenlere Game Of Thrones'u tavsiye ederim..
    Sağlam bir dizi.Lost gibi efsane olacaktır.
    Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Yerli dizilerden.Behzat Ç. ve Geniş Aile'yi takip ediyorum.Behzat Ç.'de Behzat amirimizi ve ekibini heyecanla takip ediyorum.Geniş Aile'de uzun bir süredir kötü gitmekteydi dizi aşk meşk olaylarından uzaklaştıkça eski günlerine dönmeye başladı.Ara ara da Öyle Bir Geçer Zaman ki izliyorum.

Takip ettiğim birçok yabancı dizi var.
      The Big Bang Theory'de müthiş dörtlüden Leonard biraz daha normal insanlara benzediğinden galiba biraz sıkıcı bir karakter.
      Miami'nin seri katili Dexter'ı keyifle izliyorum.
      Two and a Half Men,How I Met Your Mother,Glee,The Walking Dead,Breaking Bad'i de takip ediyorum.

Yeni başlayan dizilerden The Big C,Boardwalk Empire ve Game of Thrones da gayet takip edilesi diziler.
      Oblomov'un Hırkası

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yabancı dizi takip edenlere Game Of Thrones'u tavsiye ederim..
        Bu pazar sezon Finali.10 Bölümdü ama cogu cok iyi bölümdü.Diziye bakmak isteyen Ailece bakmasinlar sakincali olur.Birde adamlar basrol vs dinlemiyor isi bitiriyorlar.Ama cok karekter var biri gider diyeri gelir.Hatta 9-10 Bölümde Sibel kekili var.Su Drogolar Türklerden uyarlanmadiysa bende......
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Vadi sezon finalini yaptı , ne izleyeceğiz bakalım

Var mı tavsiyeler ...
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burayi yikanin... Annesi babasi ölsünn.. Hadi.. Kolaysa yikin bakalim
            ççç Erdal abi bomba ya ççç

Yorum

• Vice city çocukları da çok iyiydi
              aynen aynen

Yorum

• sakarya fırat başlıyoooorrrrr.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Prison Break 1. sezon 20. bölümdeyim. Baya sardı bu dizi.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Prison Break 1. sezon 20. bölümdeyim. Baya sardı bu dizi.
                    Güzel dizidir.Pek örnek alınacak bir kişilik olmasa da T-Bag karakteri ve cep tutturma hareketi efsanedir.
                    Oblomov'un Hırkası

Yorum

• Şanslı Masayı izleyen varmı,güzel bişedur sanki.

Yorum

• Karakol da fena dizi ha..

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şanslı Masayı izleyen varmı,güzel bişedur sanki.
                          Daha bu akşam izledim , gayet güzeldi ,

Ama ilk bölümleri daha güzeldi sanki
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Şanslı masa harika

Yorum

• Şanslı masa için,programa katılanların oyuncu olduğu reklam ajanslarından alındığı söyleniyor Acaba öyle mi?

Bizim sınıfta bi kız 1 hafta önceki programa katılmıştı Ama kızla muhabbetim yok soramadım

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şanslı masa için,programa katılanların oyuncu olduğu reklam ajanslarından alındığı söyleniyor Acaba öyle mi?

Bizim sınıfta bi kız 1 hafta önceki programa katılmıştı Ama kızla muhabbetim yok soramadım
                                Karışık bazıları gerçek bazıları cast ajanslardan.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X