Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Behzat Ç.'yi oğlum sürekli izliyor. Bende merak edip baştan sona baktım Pazar günü. İlginç bir dizi. Hoşuma gitti. Lakin Ankara polisinin sürekli kaba ve küfürlü konuşması hoş değil. Hadi onu geçtim ellerinde sürekli şaraplarla gezmeleri Ankara polisinin şarapçı olduğu izlenimini veriyor. Bunlara rağmen dizi izleniyor

Küfürleri hep bipliyorlar o zaman hiç zevki çıkmıyor . Ya yayınla ya da onu koyma .
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Behzat Ç. her yönüyle başarılı bir dizi.

Arka Sokaklar dizisi gibi çatışmadan çatışmaya giriyorlar, hiç birine bir şey olmuyor. Diyaloglar çok yapmacık. Behzat Ç.'de her şey doğal olarak gelişiyor.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Yaprak Dökümünün final bölümünde Tren ile Trabzon'a gelmişler. Ne ara demiryolu döşendi buralara.. vay be dünyadan haberimiz yok..

Neyse saçma sapan bir diziden daha kurtuldu Türkiye..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaprak Dökümünün final bölümünde Tren ile Trabzon'a gelmişler. Ne ara demiryolu döşendi buralara.. vay be dünyadan haberimiz yok..

vallahi yaaa... bari otobüsle falan dönseymisler...

yada ucakla

Yorum

• Ali Rıza Öldü Ağzımızın Tadı Kaçtı
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ali Rıza Öldü Ağzımızın Tadı Kaçtı
              Adam sonunda huzura erdi

Yorum

Yaprak Dökümünün final bölümünde Tren ile Trabzon'a gelmişler. Ne ara demiryolu döşendi buralara.. vay be dünyadan haberimiz yok..

yılbaşı nedeniyle uçak ve otobus bileti bulamamışlar sanırım
                samsuna kadar trenle,samsundan otobusle gelecek,benim bildiğim kadarıyla
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Dizinin son bölümünü izleyeceğim dedim sonunu izledim

Benimde dikkatimi çekti Trabzon'a kadar tren bileti aldılar. Ben bu kadar saçmalık yapılmaz derken eşim '' böyle saçma dizinin sonunda bu saçmalık normal sayılır'' diyince birşey demedim. Birde belki dizi hatırına bir haftaya tren hatlarını uzatmışlardır diye düşünmüştük))

Bu dizide bittiya çok şükür Kaldı aşk bir hayal dizisi. Onunda son bölümünü izleyeceğim söz
                  BMN|KOCAELİ

Yorum

• arkadaşlar o trenin tekerlekleri de var..samsundan itibaren sahil yolundan geliyor..hiç görmedinizmi ne acemi insanlar..hayatlarında trabzona bir kez gitmemişler birde şu rezil aileyi trabzonlu yaptılar ya deli oldum...
                    Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar o trenin tekerlekleri de var..samsundan itibaren sahil yolundan geliyor..hiç görmedinizmi ne acemi insanlar..hayatlarında trabzona bir kez gitmemişler birde şu rezil aileyi trabzonlu yaptılar ya deli oldum...
                      Onlar aileyi Trabzonlu yapmadılar, romanın yazarı Reşat Nuri Güntekin yaptı.

Yorum

• Bu akşam vadideki mezarlık sahnesi insanı sarsacak cinsten. Fragmanını izledim. Off off.
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Türkiye saçma bir diziden kurtuldu sonunda.(Trabzon'a trenle giden ilk ve tek canlılar.)

Vadi'yi bekliyorum.
                          En son Tolunay Abdioğlu tarafından düzenlendi; 30.12.2010, 11:33.

Yorum

• Aksam vadı zamanı
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ne dersiniz akşam Vadi'yi izlemeye değer mi ?
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• 2010 senesinde kurtlar vadisi ilk kez beni 1 hafta önceden yeni bolumu merak ettirdi. 4 gözlen bekliyorum aksami. 103 ilen 104 üncü bölümu kacirmisdim. Internetden bakim simdi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X