Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vadi bildiğin Cüneyt Arkın'ın ''dünyayı kurtaran adam'' ı gibiydi dün akşam.Bazen zeka fışkıran sahneler bazen de sanarsın bu senaryoyu 10 yaşında çocuk yazmış,bir türlü arasını bulamadılar.
    Yine de mazeretlerim var seviyorum Vadi yi
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• O arabayla eve girmesi neydi ya tam bomba.
      Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Vadi'nin suyu çıktı açıkçası..

Haftaya Ersoy'u gömerler.. Ersoy yeni isimler verir yeni sezonun heyecanı onlar olur..

Yorum

• Polat'a her hafta gönderdiğim sözümü tekrarlıyorum ''bsg''

Yorum

• çççççç
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Panik yok!! Polatla Ersoy kankaymislar az önce bi komedi dizisinde oynadilar.
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ezel son yıllarda çevrilmiş en kaliteli türk dizilerinden birisi, kaliteli derken öyle abudik gubidik değil efsane kurtlar vadisi ayarında veya bir deli yürek, yani en azından onlara yakın... bitmesinede galiba çok az kaldı, harbi üzülücem bu dizi bitince, bari mutlu son olsa
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ezel son yıllarda çevrilmiş en kaliteli türk dizilerinden birisi, kaliteli derken öyle abudik gubidik değil efsane kurtlar vadisi ayarında veya bir deli yürek, yani en azından onlara yakın... bitmesinede galiba çok az kaldı, harbi üzülücem bu dizi bitince, bari mutlu son olsa
                  Aynen çok iyi senaryosu vardı gerçekten helal olsun evet son bölümler artık.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ezel son yıllarda çevrilmiş en kaliteli türk dizilerinden birisi, kaliteli derken öyle abudik gubidik değil efsane kurtlar vadisi ayarında veya bir deli yürek, yani en azından onlara yakın... bitmesinede galiba çok az kaldı, harbi üzülücem bu dizi bitince, bari mutlu son olsa
                    Ne zaman ne olacağını kestirmek zor . Çok güzel dizi,malesef biticek

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ezel 2. sezonda ilk sezondaki basarisini sürdüremedi. cok kopukluklar vardi. ilk sezon gibi sürükleyici degildi. her bölümüne sinema filmi gibi bakardik...

ilk sezondaki ramiz dayi ve kenan birkana verilen gizem ve ezelin intikam planlari, izleyiciyi her bölümde sasirtmasi, adeta milleti mest etmisti. zaten hatirladigim kadariyla en iyi senaryo ödülü verilmisti uluslararasi.

ikinci sezon hersey tersine döndü. ramiz dayinin sirri anlatilmasina ragmen ortalikta ramiz dayi yoktu. binde bir görünüp kayboluyordu. ilk sezonda adeta erisilmez olan kenan birkanin yanina öylesine gecerken bir eysan yerlesebiliyordu. yada cengiz sifirken bir anda kenan birkanin sag kolu olabiliyordu... en acayip olanida, kenan birkanin bir anda erisilmezken, bir anda öyle bir senaryoyla izleyici gözünde siradanlasmasiydi. ramiz dayiyi öldürdü diye ezelin kenan birkana kinini anladikta, öldürmeden öncekini anlamadik gitti mesela...

yani mesele su, 2. sezon eger ilki gibi tutsaydi ve reytingleri alt üst etseydi, ücüncü sezonda dizi devam ederdi. zaten senaristler ilk sezonda dizinin 2 sezonluk senaryosunun hazir oldugunu söylemislerdi. duruma göre uzatacaktilar... ve uzatmadilar...

yinede bitecek olmasina üzülüyorum...

Yorum

• leyla ile mecnun için yeni bölüm yazmadı bu haftada tekrar mı var?

gerçi 15. bölüm bombaydı en süper bölümdü herhalde.
                        EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• KVP'yi izleyememiştim sınavlar yüzünden yine. Böyle boş bir bölüm olamaz ya

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ezel

Ömer ne dedi bu bölümde, dış ses olarak: "Ömer olmak Eyşan'ı sevmek demek."

Bölümün başlarında Ezel, Ömer'in mezarının başında ne diyor: "İkimiz de biliyoruz. Eyşan'a aşık olmak ona yenilmek demek."

Kerpeten Ali, dayıların karşısında paraları sayamadı. Ramiz Dayı da flashbackte yer altına girdiği ilk dönemlerde paraları sayarken büyük zorluk yaşamıştı. Güzel bir detaydı. O sahnedeki diyalog ilginçti yalnız:

-Sana cebindeki parayı sorsam söyleyezsin bile Ali
                            -Sen kimle konuşuyosun lan! Ezel, daha bu kadarken ben senin gibi adamları...
                            -Söyle, söyle...
                            -Manyak mısınız lan!
                            -Çıkar cebindeki paraları
                            -Ciddi misin sen?
                            -Çıkar
                            -90...120...
                            -Kaç?
                            -140...190... S... gidin şimdi hepiniz.
                            (ççç)

Sonrasında Ezel fena dağıttı orayı ama. Sondan ikinci bölüm olarak beğendiğim bir bölüm olmadı. Bıktık arkadaş Ezel-Eyşan aşkından. 250 kere işlediniz şu konuyu. Finali sağlam yapın diyecem ama pek de ümidim yok. Ramiz Dayı'nın veliahtı kim olacak Ali mi Ezel mi ben hala anlayamadım, bir bölümde Ali gibi gösteriyorlar bir bölümde Ezeli. Ya da ikisi de olmayacak mı?

Ya şu Kenan İmirzalıoğlu'na ve Necati Şaşmaz'a bakıyorum da bi zayıflayın be arkadaş. Geçen N.Şaşmaz'ın bir fotoğrafını gördüm gazetede bildiğin göbek var adamda, takım elbisenin altında saklıyor dizide. Eşek yüküyle para alıyorsunuz bi spor yapın ya N.Şaşmaz da hep, evimde spor salonu var çalışıyorum falan der ha

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu 128. Bölüm Sezon Finali Fragmanı

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• barış gitti ünsal kemal gitti ersoyun kemeklerini kırmışlar.

oyuncu kadrosunu yenileyecekler galiba.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X