Ezel'siz dizi listesi yapıyorsunuz ayıp ayıp
Haluk Bilginer nasıl bir oyuncudur yahu. Bir kez daha hayran oldum. O nasıl duruş, bakış, ses... Harika. Bu sezonun ilk bölümünde Ezel ile tren istasyonundaki sahnelerinde şov yaptı oyunculuk konusunda. Kenan Birkan beklediğimden soğukkanlı bir karakter çıktı. Biraz da psikopat mı desem sinirli mi desem öyle bir karakter bekliyordum. Ramiz Dayı ile karşılaştığında bile gayet sakin, saygılı bir şekilde "Buyur Ramiz abi" diyor, intikam yüzünden kendini kaybetmiyor. Kıvanç Tatlıtuğ'u görünce şok oldum
Herhalde diziden 2-3 gün önce diziye katıldığı yönünde haberler çıkmış ama ben köydeydim tabii haberim olmadı. Sivas maçından geldim yorgun ve hastaydım, dizinin yarısını izleyebildim bir baktım son sahnede Kıvanç Tatlıtuğ. "Vay be" dedim. Yani bu "vay be" çok iyi bir oyuncu gördüğümden değil, hiç beklemediğim birini gördüğüm için. Kenan İmirzalıoğlu karşılaştırılır ya sürekli, ikisi karşı karşıya gelmiş etkileyiciydi yani. Bir de vermişler alttan müziği
Kıvanç Tatlıtuğ bu diziye katılarak ve böyle bir karakteri oynayarak kariyeri için çok doğru bir seçim yaptı bence. Oyunculuk konusunda bir izleyici olarak çok beğenmesem de Kenan İmirzalıoğlu gibi gelecekte kendini geliştirebileceğine inanıyorum. İlk bölümde dublajlar canımı sıktı. Özellikle Cansu Dere'nin dublajı bir garip geldi. Daha önce sesli çekim yapıyorlardı herhalde.
Geçen sezon finalinde "6 ay sonra"sını göstermişlerdi. Ben o sahnenin 2.sezonun finali olduğunu düşünmüyordum ama öyle olacak gibi. Oraya kadar olan zamanı 4-5 bölümde anlatırlar diye düşünüyordum. O bölümde Eyşan, Kenan Birkan'ın karşısına geçip "İşinize yarar mıyım?" demişti. O sahnenin tekrar çekildiğini gördük, çünkü o dönemde Kenan Birkan'ı canlandıran biri olmadığı için Kenan Birkan gözükmüyordu. 6 ay sonra gösterilen kumar masası sahnesi de tekrar çekilecektir muhtemelen. Haluk Bilginer'i o sahneye ışınlamazlarsa tabii
Ramiz Dayı ve Kenan Birkan'ın gençlik sahneleri şu ana kadar pek hoşuma gitmedi açıkçası. Zaten az sahne vardı. Şu yaş mevzuları çok konuşuluyor. Ramiz Dayı'ının torunu 8'in yaşı, Ramiz Dayı'nın oğullarının yaşı, Ramiz Dayı'nın gençliği ile Kenan Birkan'ın gençliği arasındaki gözüken yaş farkı vs
Bir süre şey. Buralarda bir hata var mı, yoksa bilerek hata gibi gösteriliyor da sürpriz mi yapılacak anlamadım.
Şu 8'in 4 bölüm oynayacağı söylenmese daha iyiydi, sürprizi, heyecanı kaçacak
Son olarak ilk sezonun final sahnesinde gösterilen şeyler güzel bağlanmadı bence özellikle şapkalı katil ile Kerpeten Ali'nin karşılaşması berbat bitmiş
Bozuk para gibi harcadılar psikopat katili. Bir de bu sezonun ilk bölümde Tefo'nun Kerpeten Ali'yi kurtarma sahnesi, Tefo'nun Kerpeten Ali'yi kurtarması açısından kendi içinde bir klişeydi hele de kızın alnının ortasından vurulması falan 
Diğer dizilere de mecbur bakıyorum 350 kere tekrarını veriyorlar. Fatmagül'ün suçu ne'ye Musa Uzunlar için baktım. Hiç sarmadı dizi beni. Züppe gençler falan epey klişe doluydu. Behlül çakması biri vardı epey güldüm yuh yani
Bir de malum sahne sakız oldu ağızlara, öff
Lale Devri berbattı 5 bölüm sonra biter. Berbat oyunculuklar vardı. Öyle bir geçer zaman ki gayet güzel ve kaliteli. Yeni çıkanlardan en beğendiğim o.

Geçen sezon finalinde "6 ay sonra"sını göstermişlerdi. Ben o sahnenin 2.sezonun finali olduğunu düşünmüyordum ama öyle olacak gibi. Oraya kadar olan zamanı 4-5 bölümde anlatırlar diye düşünüyordum. O bölümde Eyşan, Kenan Birkan'ın karşısına geçip "İşinize yarar mıyım?" demişti. O sahnenin tekrar çekildiğini gördük, çünkü o dönemde Kenan Birkan'ı canlandıran biri olmadığı için Kenan Birkan gözükmüyordu. 6 ay sonra gösterilen kumar masası sahnesi de tekrar çekilecektir muhtemelen. Haluk Bilginer'i o sahneye ışınlamazlarsa tabii

Ramiz Dayı ve Kenan Birkan'ın gençlik sahneleri şu ana kadar pek hoşuma gitmedi açıkçası. Zaten az sahne vardı. Şu yaş mevzuları çok konuşuluyor. Ramiz Dayı'ının torunu 8'in yaşı, Ramiz Dayı'nın oğullarının yaşı, Ramiz Dayı'nın gençliği ile Kenan Birkan'ın gençliği arasındaki gözüken yaş farkı vs

Şu 8'in 4 bölüm oynayacağı söylenmese daha iyiydi, sürprizi, heyecanı kaçacak

Diğer dizilere de mecbur bakıyorum 350 kere tekrarını veriyorlar. Fatmagül'ün suçu ne'ye Musa Uzunlar için baktım. Hiç sarmadı dizi beni. Züppe gençler falan epey klişe doluydu. Behlül çakması biri vardı epey güldüm yuh yani

Yorum