Vadi muhteşem başlıyor. Bomba gibi bir fragman olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 19:24.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni dönemin en iyi dizisi - bozmaz ise - Öyle Bir Geçer Zaman Ki.
Bir dönem ve aile dizisi olarak, oldukça başarılı bir ilk bölümle yayına girdi. İkinci bölümün fragmanları da çok iyi duruyor.
Oyunculuklar müthiş.
Hiçbir şey sırıtmıyor.
Tavsiye ederim.
- Alıntı
Yorum
-
Anneciğim şu anda moralman baya bi eksilere indirgenmiş halde olduğu için bu taz duygusal çalkanmalar ve fokurdaşmalar yaşaması çok normal.
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 23:23.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni dönemin en iyi dizisi - bozmaz ise - Öyle Bir Geçer Zaman Ki.
Bir dönem ve aile dizisi olarak, oldukça başarılı bir ilk bölümle yayına girdi. İkinci bölümün fragmanları da çok iyi duruyor.
Oyunculuklar müthiş.
Hiçbir şey sırıtmıyor.
Tavsiye ederim.
1. Fatmagül'ün sucu ne?
2. Öyle Bir gecer zamanki
3. Kücük sirlar
Kanal D'de seviye resmen yerlerde. 1 diziyi izledigime Pisman oldum resmen. 2 de bukadar Sacma sidet olmaz . Cocugu dövüdor, anasi rajon kesiyor Ende anasi'da babasi da benim Cart Curt . Kücük sirlarda gencleri görünce Icim ciz ediyor. Cinsellik o bu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezonki Kara listende 2. Sirada.
1. Fatmagül'ün sucu ne?
2. Öyle Bir gecer zamanki
3. Kücük sirlar
Kanal D'de seviye resmen yerlerde. 1 diziyi izledigime Pisman oldum resmen. 2 de bukadar Sacma sidet olmaz . Cocugu dövüdor, anasi rajon kesiyor Ende anasi'da babasi da benim Cart Curt . Kücük sirlarda gencleri görünce Icim ciz ediyor. Cinsellik o bu.En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 21.09.2010, 20:05.I am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
-
şu fragmanı sonuna kadar izleyin ve eşref saati dizisinin ne kadar kaliteli bir dizi oldugunu görün
yorumlar............
not:dogru düzgün bir final vermeden harcanılmış bir dizidir ben sadece eski günleri yadediyorumSadece Trabzonspor !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende begendim.La demesini bayiliyom."Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo
- Alıntı
Yorum
-
Kurtlar Vadisi Pusu, 23 Eylül Perşembe akşamı ATV’de yayınlanacak 94. bölümle yeni sezona merhaba diyecek.
ATV ekranlarında bu perşembe izleyicileriyle buluşacak olan Kurtlar Vadisi Pusu’da, eşi ve çocuğunu kaybettiğini düşünen Polat Alemdar, kızını karşısında görecek. Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği bu bölüm, Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.
Başladığı günden beri zirveden inmeyen Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda da macerasına hızını kesmeden devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu’nun ATV’de yayınlanacak 5. sezonunda Polat Alemdar, terörün arkasındaki istihbarat savaşlarını bir bir deşifre etmek için harekete geçiyor.
YazeteI am not in danger , I am the danger..
- Alıntı
Yorum
Yorum