Vadi'de senaryo boyuna değişiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Daraltma
X
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl yapıcaz bunu hesabınıİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela bikere kurtlar vadisi başladığında sen 9 yaşındaydın,ve çift haneli yaşlara basmadığın dolayı 9 yaşındaki çocuklar o zaman saat 8 de yatardıİlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVadi'de senaryo boyuna değişiyor.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela bikere kurtlar vadisi başladığında sen 9 yaşındaydın,ve çift haneli yaşlara basmadığın dolayı 9 yaşındaki çocuklar o zaman saat 8 de yatardı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson 2 ayı sayma hepsini, 2 ay kalanında öylesine baktım
İnanmıcaksın büyük ihtimal ama ben Kv'nin tüm bölümlerini 3'er kez izledim KVP'nin de tüm bölümlerini izledim.
Yani toplam 400 bölüm falan ediyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİskenderin öleceği düşüncesinin nedeni Bir kaç bölüm önce ki şu diyalogmuş ;
Memati : Usta İskender'in Ölümü Yine Seneyemi Kaldı.?
Polat : Ne Olursa Olsun Bu Sene Öldüreceğiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyimiş....
İnanmıcaksın büyük ihtimal ama ben Kv'nin tüm bölümlerini 3'er kez izledim KVP'nin de tüm bölümlerini izledim.
Yani toplam 400 bölüm falan ediyor.
bak benden sana tavsiye,aşkı memnunu izlemediysen hiç değilse son bölümü izleNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolabilir demekki aynı izlemişiz
bak benden sana tavsiye,aşkı memnunu izlemediysen hiç değilse son bölümü izle
Aşkı Memnu'da adamın yengesiyle yatmasını geçtim herşey yapmacık arkadaş bu kadar olur yani. Konuşmalar yapmacık , yürüyüşler yapmacık , o Beren Saat midir kolye midir nedir onun oyunculuğu 0 zaten.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet 61. sayfa.
İskender ölmemeli bence diziye tat veriyor ki dizinin amacı bu illaki sorun olucak...
- Alıntı
Yorum
Yorum