Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün son sahneye rastgeldim.
    Polat İskender'in kafasına ipi geçirmiş, 1-2 dakika içinde bir nutuk atıp sandalyeyi tekmeleyip öteki dünyaya postalayacak diye bekliyorum.
    Tam bu sırada artık nasıl bir tesadüfse İskender'in tam karşısındaki televizyon kendiliğinden açılıyor ve Ebru çıkıyor ekrana full hd görüntü kalitesiyle.

çççççç
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İskender'de bal yemiş çıkmış
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bencede artık hiç umrumda değil,kabak tadı verdi,2 ay öncesien kadar hiç bir bölümünü kçırmamılştım
        artık moda aşkı memnu,harika dizi,
        Evet siz Aşkı Memnu izleyin çok güzel. Memati Ebruyla ilişkiye girse beğenirsiniz siz.
        En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 28.05.2010, 15:01.

Yorum

• şu çatışma sanelerine bir ayar çekseler ya...90 dakkayı dolduracaksan çatışma sahnesini uzun tut...koskoca iskenderin evine 2 adam vurarak giriyosun...bana ne delinin aşkından aşk film izlemek istesem aşkı memnuyu izlerim...ebruda hiç yakışmıyor diziye çok kasıntı bence oyunculuguda kötü hemde çirkin
          !

Yorum

• Bu ne ya ççç Geçen bölümden. Dün akşam özetleri izlerken gördüm.

Kurtlarda çatışma sahnesi falan yok ya. Polat bahçe suluyor artık Ben Musa Uzunlar için izliyorum. Hakikaten o Gülendam sahneleri, Zaza'nın sahneleri falan berbat. Zamanı doldurmak için yapıyorlar. Ebru'nun elinde bebeği 2 dk gösterdiler müzik eşliğinde, klip mi çekiyorlar sanki.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şimdi Hiç Bir Türk Erkeği Kadınının hayatını tehlikeye atamaz o yüzden Polat sandalyeye tekmeyi atamaz.
              Abdulhey zaten kendini ebruya karşı suçlu hissettiği için oda tekmeyi atamaz hatta Polata indirelim der.

Genel izleyici intibası ve bazı sızan dedikodular İskenderin öleceğine yönelik ancak

Karşılıklı takasın gerçekleşip herşeyin devam edeceğini düşünüyorum.

İnşallah bu yaz tatilinden sonra ki son dönemece girer Kurtlar vadisi. Zaten senaryo ve oyunculuk olarak yerlerde sürünmekte.

Reyting olarak da çok aşşağaılara indi.

Finalin nasıl olacağını belli aslında , final çok ilgi geçekecek.

Ayrıca İskenderin dün ipe çekilmesinin bir anlamı vardı. 27 mayısı hatırlatma amaçlı hatta "Beni şerefsizler gibi ipe asma , kurşuna diz" dedi.

Final Tüm Godamanlar ve Zazada içinde olmak kaydı ile öldürülerek son olarak İskenderin ölmesi ile sonuçlanacaktır.

Ya iskender yada Feller sona saklanacaktır.

Dizi mutlu bir sonla bitecektir. Bitiş sahnesi çok önemli zira dizi 1-2 aradan sonra başka bir format ile devam edebilir ama bundan sonra filmlere ağırlık vereceklerini düşünüyorum yada çok başka bir formatta bir aile dizisine veyahut "Türk halkının yaşayışını anlatan" bir dizi olarak geri döneceğini düşünüyorum.

Ne olursa olsun Kurtlar Vadisi efsanedir. Devlet birimleri ve yetkilileri tarafından yönlendirilen ve müdahale edilen Tek Türk Dizisidir.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet siz Aşkı Memnu izleyin çok güzel. Memati Ebruyla ilişkiye girse beğenirsiniz siz.
                bu yorumu yapmadan önce çok düşündünmü ???
                şuna okadar eminimki kurtlar vadisi ni senden çok izledim
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bu arada Aşk-ı memnu çok tartışılıyor ancak Roman'ın kendisinde daha sapkın bir hikayenin aktığını söyleyeyim.

Yorum

bu yorumu yapmadan önce çok düşündünmü ???
                    şuna okadar eminimki kurtlar vadisi ni senden çok izledim
                    İşte o imkansız.

Yorum

• Emirhan abi bu sezon dizi bitmiyor anlamadın galiba sezon finali olucak önümüzdeki sezon devam edicek yani. İskender haftaya ölücek.

Yorum

Emirhan abi bu sezon dizi bitmiyor anlamadın galiba sezon finali olucak önümüzdeki sezon devam edicek yani. İskender haftaya ölücek.
                        Tamam işte bende diyorum ki bir daha ki Yaza Dizi komple biter.

Yorum

İşte o imkansız.
                          iddaya girme benimle,mars ederim seni

Yorum

iddaya girme benimle,mars ederim seni
                            Nasıl yapıcaz bunu hesabını

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam işte bende diyorum ki bir daha ki Yaza Dizi komple biter.
                              Büyük ihtimal seneye biter ama Pusu biter başka bir isimle başlarlar yeniden.

Yorum

• la bikere kurtlar vadisi başladığında sen 9 yaşındaydın,ve çift haneli yaşlara basmadığın dolayı 9 yaşındaki çocuklar o zaman saat 8 de yatardı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X