Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaman atlamaları olacakmış.
    İyiymiş sevindim valla Kaliteli dizi izlemek keyif veriyor çünkü.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• öyle bir gecer zamani cok güzel dizi, ama birtürlü oturupta saatlerce izliyemiyorum. hemen sikiliyorum...

ezel müthis... hep aksiyon, hep yeni bir macera

Yorum

• Komedi Dükkanı nın saati gelse ya

Yorum

• 98.BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR

Kurtlar Vadisi Pusu’da macera son hızıyla devam ediyor. Solukları kesecek 98. bölüm, 21 Ekim Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.

Polat Alemdar ve adamları içlerine düştükleri çatışmadan nasıl kurtulacak? Baba Memduh’un torunu Baran, Polat ve adamlarını satacak mı?

Örgütün toplantısında yaşanan Zara ve Şahmaran arasındaki gerginlik nasıl sonuçlanacak? Polat Alemdar, bu toplantıdan istediğini almayı başaracak mı?

Memati, Zaza ve Zülfikar’ı hangi işe ortak edecek? Diğer ortak kim olacak?

Şahmaran, Polat Alemdar’ı pusuya düşürmek için kimi kullanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 98. bölümü, 21 Ekim akşamında ATV ekranlarında olacak…

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 18:16.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• yabancı dizilere sardım yine.. arkadaş indiriyor atıyor benim flasha..

death note(anime dizi)
            the lost room(mini dizi) ikiside mükemmel diziler the lost room 6 bölüm..death note bölüm başı 20dk 39 bölüm...bi bakım bunlara gerçekten iyi diziler..bunlardan sonrada.fringeye başlayacağım lostun yapımcısı jj abramstan lost tarzı bilim kurgu gizem dizisi...ardındanda south parka..
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• - Önce Vatan ...Bu Diziyi Merakla Bekliyorum..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yabancı dizi için Spartacus ü mutlaka tavsiye ederim.
                Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabancı dizi için Spartacus ü mutlaka tavsiye ederim.
                  Alt yazılı mı ?
                  Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• spartacus da güzel dizi...onada başlayabilirim..altyazılı spartacus...önce bütün dizileri bilgisayarda toplayayım..şu ana kadar the lost roomla death note...daha sonra south park ve spartacus...yazın full gün dizi bu arada fringeden vazgeçtim..kuzen izlemiş çok uçuk bir dizi diyor..
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Komedi Dükkanı dün akşam da muhteşemdi.

Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen.
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Komedi Dükkanı dün akşam da muhteşemdi.

Gülmekten karnıma ağrılar girdi resmen.

''gössterrr gösteer gööösterrrr !!!''

tolga çevik : ''tamam hadi gelin makine dairesine''

sakarya fırat a reklam girdi mi hemen açıyorum komedi dükkanı nı, keşke aynı gün olmasalar..

sakarya fırat ta çok güzeldi dün, son kısım hariç, 1 günlük asker kafadan yedi kurşunu... oradada bitti, haftaya aksiyon dolu bir bölüm olacak gibi.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• komedi dükkani müthisdi show tv nin yeni asker dizisiylen ayni agna gelmesi kötü oldu.

hamile kadinda yerde kaldim cocuk parca parca geliyor XD

kaptan skeci herseyiylen mükemmeldi

Yorum

• Abdül'ler sıkıştı bakalım nasıl kurtulacaklar ordan.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak KERİM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yabancı dizi için Spartacus ü mutlaka tavsiye ederim.
                              Alt yazılı oldu mu keyfi çıkar zaten. Dublajın hiç mi hiç esprisi yok.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abdül'ler sıkıştı bakalım nasıl kurtulacaklar ordan.
                                Sorun değil ki İki bölüm önce dağda sıkıştılar yeni bölüm İstanbuldan başladi
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X