Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bölümü beğendim ama son sahne bombanın o kadar süre patlamaması büyük bir hata. Normalde 5 saniyede patlaması gerekir ama yaklaşık 15 - 20 saniye geçti. 5 - 10 saniyede yeni bölümde geçecek zaten.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Polat köprüyü sallıcak bomba düşücek.
      el bombasına ateş edip düşürmeye de çalışabilir
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• O kadar da değil canım yok artık Semih Erden.

Yorum

• Polat (Generale) : Generalim size tavsiyem bizi tehdit etmeyin,biz tehditten korkmayız batılılar gibi tehdit bizi ancak daha çok biler!

Abdülhey: Abi şiştim. Memleket ne dertte, siz ne konuşuyorsunuz.

Polat: Seni ayran şişirmiş Abdülhey. Gülüm, Abdülhey abine soda getir. Memati abine de künefe

Polat (Mematiye) :Ölüm ölüm dediğin nedirki gülüm..

Lale Zara:Bu gücü nerden alıyorsun ?
          Polat:Halkımdan!
          Lale Zara:Hangi halktan ?
          Polat:Bu topraklarda yaşayan halkımdan ırk ayırmadan,din ayırmadan mezhep ayırmadan..

Memati (Polat'a):Kadın değilki yılan bu
          Polat:Yılanın başı dururken solucanlarla mı uğraşacaksın Memati

Polat :Beni kıracak mısın Baba Memduh?
          Baba Memduh :Canım sana feda o nasıl laf.Bu iş nasıl olacak Canpolat?
          Polat :Hata yapanı affedeceğiz ama haini asla affetmiyeceğiz.
          Baba Memduh :O ikisini nasıl ayıracaksın?
          Polat :Torunun hain olsa merhamet edip anasını aramaz.Çünki hainin ne anası vardır ne babası

Bu bölüm güzel replikler vardı gerçekten.

Yorum

• Dün Atv'de Kılıç Günü adlı diziye denk geldim özel bölümüydü bayağı bir seyrettim. Çok hoş ve güzel bir diziye benziyor bugün de 22.20 de yeni bölümü var bakalım nasıl olacak =)
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Bu aksam Genis Aile var, Star TV' de.
              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Spartacusu izleyin..
                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                ~Twitter ~

Yorum

• ben dün kvp yi beğenmedim çok kötüydü

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Spartacusu izleyin..
                    Kesinlikle...

Yorum

• Ünlü aktör Cüneyt Arkın, gençlerden Amerikan özentisinden uzak durmalarını ve kendi medeniyetlerine sahip çıkmalarını istedi.

Malatyapark AVM'de düzenlenen söyleşiye katılan Cüneyt Arkın, "Tarihi filmleri daha çok seviyorum. Çünkü siz gençler tarihinizi o filmlerde canlı olarak yaşıyorsunuz. Ben hep gençlere anlatıyorum, Türk gençliği, dünyanın en büyük medeniyetine sahiptir. Siz genlerinizde bu değeri taşıyorsunuz. O yüzden kıymetinizi bilin. O Amerikan traşı, Amerikan giyimi, biçimini bırakın. Sen bir Türk çocuğu olarak dünyanın en asil ve en büyük milletinin çocuğusun" dedi.

Yaşlı bir hayranı, "O filmleri izleyince güç ve kuvvet alıyoruz. Son nefesine kadar film yapmanı istiyoruz" derken Arkın, "Şimdi eskisi gibi film yapılmıyor. Şimdi amcasının karısını idare ediyor, o öbürünü idare ediyor" dedi.

"Şu andaki mevcut dizilerden sadece bir dizinin sadece baş bölümlerinde oynamak isterdim" diyen Arkın, "Yaprak Dökümü'nün ilk bölümlerinde oynamak isterdim. Ama su koyuverdiler. Uzatıyor da uzatıyorlar. Oyunculara yarıyor" şeklinde konuştu.

Arkın, "Bu Türk halkının yıllardır anasını ağlattılar, halen ayakta, dimdik. Bugün Türkiye ayaktaysa, yaşıyorsa, bu Türk milletinin dayanaklığı yüzündendir. Onun için Türk halkını ben alkışlarım" dedi.

Arkın'a Malatyalılar yoğun bir ilgi gösterdiler.

Kaynak: İHA

Yorum

• Ezel'de Ramiz Karaeski'nin gençliğini oynayan Ufuk Bayraktar'ın güzel bir röportajı :http://www.sabah.com.tr/Pazar/2010/1...isiydi_uslandi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kurtlar Vadisi Pusu 98.Bölüm Fragmanı

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün Atv'de Kılıç Günü adlı diziye denk geldim özel bölümüydü bayağı bir seyrettim. Çok hoş ve güzel bir diziye benziyor bugün de 22.20 de yeni bölümü var bakalım nasıl olacak =)
                            Tavsiye ederim, ilk bölümünden itibaren izliyorum.

Özel bölümünü de izlemen iyi olmuş neyin ne olduğunu anlamana yardımcı olmuştur ilk kez izlediğin için.

Yorum

• Ali - Dayı öldüremedim..

Dayı - E iyi..

Ali - ne iyi..

Dayı - Ben seni oraya öldürmeye göndermedimki yiğen..

Ali - Afedersin Ne b.k yemeye gönderdin..
                              Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• müthiş, gerçekten müthiş

kenan & ramiz kapışmasının sebebi ortaya çıktı.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X