Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Davinci Demonsta yavrum Lucrecia Istanbula vardi.Bakalim bizim Fatihi nasil gösterecekler.Dizilerde genelikle Ork/Klingon/Barbar rollerini aliriz.
    fatihi göstermediler Türkçe konuşmalarıda enteresandı D:

Yorum

• Hadi Got 4.sezon icin kücük spoiler.Targerayen sayisi artacak.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kardes Payini hic kacirmam. Sansürsüz bölüm yayinlandigi gün izlerim.

Su mafyaya bitiyorum ya
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Vikings.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• 1
            En son hakan yesilyurt tarafından düzenlendi; 08.05.2014, 12:22.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vikings.

sezon finali süperdi

Yorum

• Breaking Bad İzlemeyen varsa Kesinlikle başlasın izlesin.
                Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şu an 4 diziyi aynı anda takip ediyorum. Allah'tan Homeland yeni sezon başlamadı. O da olsaydı bütün karakterler birbirine karışacaktı
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Hadi Got 4.sezon icin kücük spoiler.Targerayen sayisi artacak.
                    Yeni sezonu izlemedim daha başlamadım. Ama bu dediğinle ilgili bir şey sorayım. Jon Snow, targaryen mi?

Yorum

• Yedi Güzel Adam'ı izleyen yok mu?? Dizi daha çok yeni ama ilk bölümler gerçekten etkileyici. Dizinin reyting derdi de yok.

Herkesin izlemesini tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni sezonu izlemedim daha başlamadım. Ama bu dediğinle ilgili bir şey sorayım. Jon Snow, targaryen mi?
                        Büyük Spoiler olur.Ama Targaryen mi degil mi kitaptada daha yazilmadi.Yazar okuyucu ile oynuyor bu konuda.Kitapta ipuclari veriyor olabilir diye.

Bana göre targaryen.Anesi eddard in kacirilan kizkardesi babasida su manyak kiralin oglu bana göre.

Eddard kralin sorusun kacamak cevap vermisti annesi kim diye sordunda.Eddardin karekteri savasta karisini aldatmak icin müsait degil.Hem savas zamaninda kral ona diyordu ne zaman peydahladin bunu aramizda en uckuruna sahip cikan sendin vs.Onun kurduda bana göre bir sembol targaryen stark karisimi icin.sanki daha canavar gibi geliyor bana.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Büyük Spoiler olur.Ama Targaryen mi degil mi kitaptada daha yazilmadi.Yazar okuyucu ile oynuyor bu konuda.Kitapta ipuclari veriyor olabilir diye.

Bana göre targaryen.Anesi eddard in kacirilan kizkardesi babasida su manyak kiralin oglu bana göre.

Eddard kralin sorusun kacamak cevap vermisti annesi kim diye sordunda.Eddardin karekteri savasta karisini aldatmak icin müsait degil.Hem savas zamaninda kral ona diyordu ne zaman peydahladin bunu aramizda en uckuruna sahip cikan sendin vs.Onun kurduda bana göre bir sembol targaryen stark karisimi icin.sanki daha canavar gibi geliyor bana.
                          Ned stark geri donme olayi diye bisi okumustum bu kurtlardan birisiyle bi iliski falan dediler ama dogru mu acaba

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ned stark geri donme olayi diye bisi okumustum bu kurtlardan birisiyle bi iliski falan dediler ama dogru mu acaba
                            Yok öldü o-Internette teoriler var ama bana mantikli gelmiyor.

Yorum

• Game Of Thrones çok heyecanlı ilerliyor..6. bölümü merakla bekliyorum.. Jon Snow adamım..

Yorum

• Vikings dizisindeki Ragnar Lodbrok karekteride çok iyi..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim