Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katilin cinsiyetini söyliyelim mi?
    hacı bana direk katili söylesene özelden Bir ikide can alıcı spoiler ver ilerisi için evde 2 arkadaşım var GOT hastası az delirtiyim onları

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arya suikastçı oluyormuş doğru mu katili biliyorum zaten
      yok öyle birsey. O ufakliga kolay kolay birsey olmaz.

bu arada bizim sibel'e baya heycanin icinde olacak...bu kadar spoiler yeter
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yok öyle birsey. O ufakliga kolay kolay birsey olmaz.

bu arada bizim sibel'e baya heycanin icinde olacak...bu kadar spoiler yeter
        Su yüzlerini degistire bilen adamin grubuna katilip suikastci egitimi alip adamlar öldürecek ilerde.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• SPOİLER'A HAYIR!!!
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            SPOİLER'A HAYIR!!!
            Simdiye kadar yazilan tüm kitaplari okudum.Istersen ufak bir özet verebilirim.Simdilik adam ilerde katliam yapacak.yazar tam bir piskopat.Size Games of Gods Steven Eriksondan öneririm o seride cok iyi ve karekter katliamlar var.2-3 kitap bas kahraman 20 sayfa ile öldürülüyor.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ben de yakın zamanda kitabını alacağım, kötülük aşılıyorsunuz bana

Buralarda spoiler şovları mı yapayım yani ?
              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Su yüzlerini degistire bilen adamin grubuna katilip suikastci egitimi alip adamlar öldürecek ilerde.
                hay kafama, bende arya suikastmi oluyor diye okudum. Senin dediklerin dogru tabiki. Evet oluyor.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hay kafama, bende arya suikastmi oluyor diye okudum. Senin dediklerin dogru tabiki. Evet oluyor.
                  Ben de öyle anladın sandım
                  En son Veysel tarafından düzenlendi; 17.04.2014, 13:58.

Yorum

• Ynt: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de yakın zamanda kitabını alacağım, kötülük aşılıyorsunuz bana

Buralarda spoiler şovları mı yapayım yani ?
                    Sen yetişene kadar sezon biter

Yorum

• ben bu muhteşem yüzyıl ı nasıl izlememişim yaw son sezonu ve ben yeni fanatiği oldum
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Davinci Demonsta yavrum Lucrecia Istanbula vardi.Bakalim bizim Fatihi nasil gösterecekler.Dizilerde genelikle Ork/Klingon/Barbar rollerini aliriz.

Yorum

• Gecekonduya sardım şu sıralar )
                          Efsane vallahi ya

En son Murathan tarafından düzenlendi; 30.04.2014, 18:57.

Yorum

• eveeet hürrem i de uğurladık... bundan sonra dizinin sonları yaklaşıyor gibi, bayezid ın sonu ne olacak merak ettim açıp biraz araştırdım, kanuni ye e be kardeşim sen nasıl bir babasın, bu nasıl devletmiş böyle diyesim geldi şuan.

okullarda ''isyan etti, cezasını buldu, sürgüne gitti vs... '' tarzı anlatımlarla bize lanse ediliyordu bu olaylar... merak edipte tabi araştırmadım, dizi sayesinde bir merakım oldu araştırayım dedim, şimdi hürrem öldü ve olacak olan olaylar şöyle ;

bu bölüm bayezid in bir oğlu oldu, hürrem öldükten sonra bayezid güçsüzleşecek ve 1561 de, yani hürrem in ölümünden 3 yıl sonra, gelişen olayların neticesinde selim in ordusu bunu yenecek, kanuni de bayezid isyan etti öldürün bunu diyecek ve bayezid oğullarını eşini felan alıp iran a kaçacak. iranla pazarlık yapan kanuni ve selim, bunlarla anlaşacak ve kanuninin adamları iran a gidip teslim alınan bayezid i ve oğullarını boğarak öldürecek, cenazeyi sivas a getirip gömecek.

karısı bursa ya getirilecek ve bu bölüm doğan bebek varya, işte bunuda daha 3 yaşındayken öldürecekler... dizide bu olayı nasıl işleyecekler çok merak ediyorum.

''isyan etti, bilmem ne etti'' tarzı basit anlatımlar çok masum geliyor şimdi, kanuni resmen oğul ve torun katliamı yapmış... ee devlet ün bekası önemli tamamda, bana çok dramatik ve kirli geliyor bu olaylar.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• fox

deniz yıldızı...
                              hergün 19:30 da hiç kaçırmam
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X