Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Leyla ile Mecnun tadı vermiyor ne kadar iyi olursa olsun, 5-10 bölüm kendi izleyicisi götürür ama sonra kopmalar başlar.

Daha iyi olmalı bu dizi, ekip yalan olacak gibi...

Yorum

• Hayda rinna ahahah

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 02.11.2013, 02:03.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Vasat bir bölümdü. Ayıp olmasın diye 2-3 bölüm daha izlerim. Toparlamalılar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Ali Atay ve Serkan Keskin yavaş yavaş LM'deki karakterlerine benzemeye başladılar. Dizinin ilk beş bölümü daha önceden yazıldığı için pek bi değişiklik olmaz Tempo yönünden. Oyunculuklar ve senaryo 6.-7. bölümden sonra oturur bence. Ben beğendim bu bölümü açıkcası. Zamanla daha iyi olacak.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Intikam dizisindeki Haldun Arsoy ayni Aziz Yildirim...
            Onca moku ye ama milletin gözünün icine baka baka yalan söyle...
            Gerci Adil Celik'e kurduklari komployu kamuoyu bilmiyor (oysa $ike dünyaya yayildi)
            Dizi cok güzel gercekten...
            Benden ba$ka da izliyen yoktur kanimca...
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Baştan izlediğim diziyi bırakamama hastalığından dolayı izliyorum ben tekrarlarını falan. İntikam'da yönetmen, senarist, ve biri ana karakter olmak üzere iki oyuncu değişti. İyice karman çorman oldu. İlk baştan kaybettiler. Zamanında da yazmıştım, eğer bir intikam varsa ortada bunun geçmişini seyirciye çok iyi anlatmalılardı. Flashback sahnelerinin azlığı ve etkisizliği bu kadar ortadayken intikamdan çok saf cinayet ve entrika görüyoruz. Bir, geçmişin iyi yansıtılamaması...İki, Adil karakterini seyirciyle duygusal iletişimi olan, usta(birnevi ünlü) bir oyuncuya oynatmalılardı. Ezel'de mesela Ömer karakterini oynayan adam da rol özürlü olmasına rağmen o sahneler çok etkileyiciydi, çünkü gerçekten bize geçmişi anlatıyorlardı. Ömer'in "niye lan niye" diye ağladığı hala aklımızda. Son olarak Nejat İşler çok şey katıyordu diziye gitmesi çok kötü oldu. Yiğit Özşener çok yetenekli bulduğum bir oyuncu ama aradan daldı olaya işi zor. Ki, rol de ciddi manada geri plana atıldı, adam boş işlerle uğraşıp duruyor.

Ben De Özledim'in son sahnesi süper olmuş ya Sesli güldüm "Ya böyle devam etsin bir sahnede güldürsün" yeter diyerek koca sezon izlenir mi bilmiyorum. Dizi bu ya, konserlerle falan olmaz bu iş. Leyla ile Mecnun'un dvd setini yapar, ekstraya da bunları koyarsın tamam ama böyle ne olacak bilmiyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• boardwalk empire fena gidiyor..capone sağ kolu frank öldürüldü..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  boardwalk empire fena gidiyor..capone sağ kolu frank öldürüldü..
                  ne yaptin simdi-Spoilerci seni.Bütüm zevkim gitti simdi
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Baştan izlediğim diziyi bırakamama hastalığından dolayı izliyorum ben tekrarlarını falan. İntikam'da yönetmen, senarist, ve biri ana karakter olmak üzere iki oyuncu değişti. İyice karman çorman oldu. İlk baştan kaybettiler. Zamanında da yazmıştım, eğer bir intikam varsa ortada bunun geçmişini seyirciye çok iyi anlatmalılardı. Flashback sahnelerinin azlığı ve etkisizliği bu kadar ortadayken intikamdan çok saf cinayet ve entrika görüyoruz. Bir, geçmişin iyi yansıtılamaması...İki, Adil karakterini seyirciyle duygusal iletişimi olan, usta(birnevi ünlü) bir oyuncuya oynatmalılardı. Ezel'de mesela Ömer karakterini oynayan adam da rol özürlü olmasına rağmen o sahneler çok etkileyiciydi, çünkü gerçekten bize geçmişi anlatıyorlardı. Ömer'in "niye lan niye" diye ağladığı hala aklımızda. Son olarak Nejat İşler çok şey katıyordu diziye gitmesi çok kötü oldu. Yiğit Özşener çok yetenekli bulduğum bir oyuncu ama aradan daldı olaya işi zor. Ki, rol de ciddi manada geri plana atıldı, adam boş işlerle uğraşıp duruyor.

Ben De Özledim'in son sahnesi süper olmuş ya Sesli güldüm "Ya böyle devam etsin bir sahnede güldürsün" yeter diyerek koca sezon izlenir mi bilmiyorum. Dizi bu ya, konserlerle falan olmaz bu iş. Leyla ile Mecnun'un dvd setini yapar, ekstraya da bunları koyarsın tamam ama böyle ne olacak bilmiyorum.
                    Demek bi ben diilmi$im Intikam'i izleyen...
                    Haklisin renkta$...Nejat I$ler'in cikmasi bencede iyi olmadi...gerci Gülbeyaz ve Aliye dizileri di$inda hangisinde istikrar gösterdi ki...?
                    En son Kapalicar$i dizisinde cok iyi gidiyordu sonra bi baktik bir iki bölüm sonra öldü...oyunculugunu cok begeniyorum...Barda filminde hayran kalmi$tim adama valla...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• How I met your mather...
                      You Will Never Walk Alone
                      Liverpool F.C

Yorum

• Fatih yayından kalkmış, o bütçeyi kim idare edip de şöyle rezil bir dizi ortaya çıkardı kendini ilk köprüden atsın. Senaryodur, dramatik yapıdır geçtim, oyuncu seçimleri bile rezaletti. Hadi, Mehmet Akif Alakurt'ta yetenek yok ama algılara çok ters bir tipi yok. Gamze Özçelik ne ya, ne işi var tarihi bir dizide. Fetih filmi sanki başarılıydı da... Onun yapımcısı yaptı bunu da. Bari ondan kötü yapma, ders almayı bırak geriye gitmişsin. Otur sıfır. Muhteşem Yüzyıl haremden çıkmıyor ama yeminle sanatsal açıdan hepsinden çok çok önde.

Kvp'de Cahit'in kalp masajı neydi öyle adam gerçekten "masaj" yaptı Bölümün başları çok iyiydi, sonlara doğru heyecan seviyesini çok düşürdüler. Sondaki buluşma ya kardeşim şu sahneleri biraz daha gerilimli yapın. Gelmişsin yaylada iki düşmanı buluşturmuşsun, arkada sözde gizli duran Abdülhey var. Orada 1000 kurşun sıkılsa heyecan olmaz, gerilim olmaz.

Kayıp şimdi bitti, bu dizide iş var arkadaş.

Yorum

• Favori dizilerim: Dexter, Breaking Bad, Prison Break, Spartaküs, Walking Dead, Hell on Wheels

Şiddetle tavsiye olunur
                          ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                          "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                          kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Dexter'ın finali de efsaneymiş.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• AW: İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Bu hafta sonu Kaçak dizisini komple izlemek farz oldu. Beğendim.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Kvp'de Mamoştan sonra yine küçücük çocuğu öldürdüler. Ayıp yahu. Geçmişten bir sahne gösterdiler Polat, çok farklı ya o zaman. Şimdi yüzüne tuhaf bir şey olmuş, kilo aldığından şişmiş ama botoks şişiği gibi duruyor çok kötü.

Kayıp yine gün değiştirdi. Pazartesi 20:00'de. O gün Acun var, Karadayı var, bunları geçmesi imkansız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim