Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Kocum Karabasan direk Sirin'i gömdü

Artik haftaya ugurlu 61. bölümde isler cözülür.
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• game of thrones ve suskunlar

biri turkiyenin

digeri dunyanin en iyisi bana gore

suskunlarin yapimcilarini helal olsun com iyi isliyorlar konulari yabanci ypsa kimse elestirmyck de

suskunlar dizisine eger 1 -2 saglam aktor daha girerse film alir basini goturur

Yorum

• Umutsuz ev adamları

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Leyla ile Mecnun bomba gibi bir bölümle geliyor gibi.

Seviyorum bu diziyi.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Leyla ile Mecnun'un bu haftaki bölümü biraz sade geldi herşey hızlı çabucak oldu ama sezon finali bomba gibi olacak sanırım
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Leyla ile mecnun demişken
                En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 30.05.2012, 21:12.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Son bölümü az önce izleme fırsatı bulduğum için fragmanları da yeni izledim

Ama iyiki izlememişim, 1 hafta beklenmezdi bu fragmanlarla, o-lay-lar o-lay-lar...

Yorum

• Ceketimi alıp neden gittin... İsmail abinin aşkı geri mı donüyor acaba..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ceketimi alıp neden gittin... İsmail abinin aşkı geri mı donüyor acaba..
                      iyice duyumcu Oldun sende haaa
                      Dönmiyor Dönmiyor Dönmiyor
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• LM'nin son bölümünü dün aksam izleme firsati buldum. Sonunu pek begenmesemde eski bölümlerinine yakin bir bölümdü bence. Hep rüyalara girseler dolansalar ve hic cikmasalar istiyorum ya...
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• sakarya fıratı beğenerek izliyorum ve neden daha önceden seyretmedim diyorum...
                          TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Suskunlar yine fena bir bölümle haftayı kapattı...

Bugün itibariyle Suskunlar > Ezel oldu benim için...

Yorum

• kim olduğunu biliyorum.

şerif

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Suskunlar yine fena bir bölümle haftayı kapattı...

Bugün itibariyle Suskunlar > Ezel oldu benim için...
                                Bence daha çok erken .Ezel efsanedir benim için ama suskunlarda o yolda ilerliyor

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim