Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    LM deki ; At ve sakız esprisini anlayan var mı ? Her hafta dile getiriyorlar
    Sakız sigara yerine kullanılıyor dizide

Yorum

• nikotin sakızlarına gider yapıyorlar
      !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaşamadık ama o anları dizide de olsa görmek hoşmuş, Günahımız nedir bilmiyorum fakat neden bize nasip olmadı ve olmayacak bunu çok merak ediyorum.
        ben geçen sene doya doya yaşadım Allah tekrarlarını göstersin inşallah
        !

Yorum

• LM her hafta birilerine giydiriyor.Bu hafta da eğitim sistemine giydirdiler .

Burak aksak twitterinde ise zorunlu eğitim; çocuklara sürekli bir şeyler öğretmeliyiz ki, düşünmek ya da hayal kurmak için zamanları ve güçleri kalmasın..

Buna katılmamak elde değil ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tek kelime ile mükemmel. 3. sezon gelsin artık
            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tek kelime ile mükemmel. 3. sezon gelsin artık
              filmde ki gibi zeki bişey mi bu biraz açarmısın 2 sezonu
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                filmde ki gibi zeki bişey mi bu biraz açarmısın 2 sezonu
                Zeki mi Zeki kelimesi karşılamaz bu arkadaşı. Başka bir zeka var adamda.

2 sezon toplamda 6 bölüm. Her bölüm 1,5 buçuk saat ve sinema tadında bana göre. Artı olarak 2 tane kamera arkası bölüm var.

Sinema filminden dolayı izliyim dedim ve beni acayip sardı. 1,5 saat yetmedi açıkcası bana her bölüm 2 buçuk saat falan olsun 3. sezonda. 2. sezon finali
                Més Que Un Club

Yorum

LM deki ; At ve sakız esprisini anlayan var mı ? Her hafta dile getiriyorlar
                  At esprisi Ali Ataydan geliyomus. Öyle diyorlar.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

LM her hafta birilerine giydiriyor.Bu hafta da eğitim sistemine giydirdiler .

Burak aksak twitterinde ise zorunlu eğitim; çocuklara sürekli bir şeyler öğretmeliyiz ki, düşünmek ya da hayal kurmak için zamanları ve güçleri kalmasın..

Buna katılmamak elde değil ..
                    Yavuzun öğretmen sevgilisinin okuldan kovulma sahnesinde müdürün repliğini yazan yönetmen çok fena oturtturmuş İçerik ve derinlik açısından güzel bölümdü ama şirinin üzerinde geçen bir bölüm olduğu için çekilmez oldu şirin umarım çıkar diziden son derece gereksiz ereti duruyor dizide.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yavuzun öğretmen sevgilisinin okuldan kovulma sahnesinde müdürün repliğini yazan yönetmen çok fena oturtturmuş İçerik ve derinlik açısından güzel bölümdü ama şirinin üzerinde geçen bir bölüm olduğu için çekilmez oldu şirin umarım çıkar diziden son derece gereksiz ereti duruyor dizide.
                      O kadar soğuk bir karakter yarattılar ki, Mecnun bu kızı ekip, reddedip, darmadağın ettiği sahnelerde üzülemiyoruz bile...Sedefe en ufak bir öküzlük yaptığında Mecnuna sövesim geliyor, o kızın hissettiklerini anlayabiliyoruz, ama Şirin karakterinin bozulması hoşumuza bile gidiyor.

Diziye 1-2 bölüm içinde Özgür Çevikin konuk oyuncu olarak katılacağı söyleniyor, inşallah Şirin karakterini ona yazarlar ve ayrı hikayeleri olur.

Mencunun Sedef Leylayı, Yavuzun Elifi bulmasıyla sanki LM dizisi geçişini tamamlamış ve gerçek hikaye kaldığı yerden yeniden başlayacakmış gibi geliyor bana.

Ayrıca Ardayı ve eski Leylayı isteyen bizlere, ArDadan ürünleri ve mezarlık sahnesi ile iyi kapak yaptılar. Oradaki yakarış aslında bizeydi, onlara gerek olmadığıydı.

Yorum

• Sürekli Fb reklamı yapmasaydılar Uçurum adlı diziyi izleyecektim.
                        diğerlerinden farklı...öteki...
                        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O kadar soğuk bir karakter yarattılar ki, Mecnun bu kızı ekip, reddedip, darmadağın ettiği sahnelerde üzülemiyoruz bile...Sedefe en ufak bir öküzlük yaptığında Mecnuna sövesim geliyor, o kızın hissettiklerini anlayabiliyoruz, ama Şirin karakterinin bozulması hoşumuza bile gidiyor.

Diziye 1-2 bölüm içinde Özgür Çevikin konuk oyuncu olarak katılacağı söyleniyor, inşallah Şirin karakterini ona yazarlar ve ayrı hikayeleri olur.

Mencunun Sedef Leylayı, Yavuzun Elifi bulmasıyla sanki LM dizisi geçişini tamamlamış ve gerçek hikaye kaldığı yerden yeniden başlayacakmış gibi geliyor bana.

Ayrıca Ardayı ve eski Leylayı isteyen bizlere, ArDadan ürünleri ve mezarlık sahnesi ile iyi kapak yaptılar. Oradaki yakarış aslında bizeydi, onlara gerek olmadığıydı.
                          Özgür çevik'in de tutmayacağını düşünüyorum bu dizide ya daha muzip adamlar olmalı yada hiç tanımadığımız bilmediğimiz bir adam. Şuanda dizide öyle bir erkek karakter eksik bence, arda'nın yeri o açıdan dolmaz ama geri dönmesini istemek felan saçmaydı dediğin gibi iyi kapak koydular bu bölümde

Valla sadece erdal bakkalı göstersinler yeter bana sorarsan ya Yok böyle bir oyunculuk adam yeni nesil şener şen
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Özgür çevik'in de tutmayacağını düşünüyorum bu dizide ya daha muzip adamlar olmalı yada hiç tanımadığımız bilmediğimiz bir adam. Şuanda dizide öyle bir erkek karakter eksik bence, arda'nın yeri o açıdan dolmaz ama geri dönmesini istemek felan saçmaydı dediğin gibi iyi kapak koydular bu bölümde

Valla sadece erdal bakkalı göstersinler yeter bana sorarsan ya Yok böyle bir oyunculuk adam yeni nesil şener şen
                            Kesinlikle Erdal Bakkal muhteşem.

Aslında geniş ailedeki "yetersiz ulvi" yi diziye alsalar kimse yadırgamaz

Yorum

• Bence son derece boş bir bölümdü.

Bu arada, Kuzey Güney ne garip dizidir arkadaş. 20 bölüm salak aşk hikayeleriyle, inanılmaz düşük ama uzun bölümlerle zaman geçirdiler. Şimdi yeniden intikam temasına döndüler.
                              En son Erbay tarafından düzenlendi; 01.03.2012, 14:21.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bomba bir bölüm geliyor gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim