Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şirin'in neyini beğenmiyorsunuz abi ya..

Şu güzelliğe bak...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şirin'in neyini beğenmiyorsunuz abi ya..

Şu güzelliğe bak...
      Bin Sirini bir Sedef Degismem
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şirin çok itici geliyor bana. Sedef daha sempatik.

Erdal bakkalı bu halde -bıyıksız- hiç görmemiştim

En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 28.02.2012, 15:59.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Müge Boz candır..

Yorum

• Müge Boz cirkin degil ama resmen kütük gibi oynuyor. Zeynep Camci'yi tek gecerim.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Leyloşun yeri dolmaz

"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Leyloşun yeri dolmaz

Bence ücünün arasinda yine en güzeli (ve en yetenekli oyuncusu) Zeynep Camcidir.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 80'lerde golü attık haydi bakalım
                  Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    80'lerde golü attık haydi bakalım
                    Fenere gecirdik,orhan ayhan anlatimiyla güzeldi.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenere gecirdik,orhan anlatimiyla güzeldi.
                      Hehe Artık bunlarla teselli buluyoruz, Trabzonspor'u bundan sonra 70'ler, 80'ler, 90lar ile mi takip etsem; zaman geçtikçe futbol pisliğe batmış bugün durum ortada.
                      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Ne güzel bir andı...

Yorum

• Yaşamadık ama o anları dizide de olsa görmek hoşmuş, Günahımız nedir bilmiyorum fakat neden bize nasip olmadı ve olmayacak bunu çok merak ediyorum.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yaşamadık ama o anları dizide de olsa görmek hoşmuş, Günahımız nedir bilmiyorum fakat neden bize nasip olmadı ve olmayacak bunu çok merak ediyorum.
                            Olmayacak dediğin sürece olmayacak zaten Sultan,olsa bile tadını çıkaramayacan )

Yorum

• LM deki ; At ve sakız esprisini anlayan var mı ? Her hafta dile getiriyorlar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim