Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Benim amcalarim mafya, bombalatacam lan buralari!"

"Yaviiizzzz!!!"

Bu alemde en kral = Erdal Bakkal ulenn!!
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• ve eklenebilecek daha nicesiyle efsane olur bu bölüm
      TSira- Şükran
      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• yavuzda buldu birini hadi hayırlısı
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• benim dayılarım mafya buraları bombalatıcam ççç ççç ççç HaLa gülüyorum ErdaL bakkaLa yaa ççç

Yorum

• Bir tek '' Me Kola'' sahnesine güldüm.Vasat gibiydi bu bölüm LM

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• 80´ler izliyorum.fena degil cogu seyi cok iyi hatirliyorum.kücüklügüme götürüyor.Polisi begendim Trabzonlu oynuyor Trabzonun sampiyonlunu konusuyordular.gs düsüyordu.ey gidi 80´ler
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Leyla ile Mecnun'u yeni oyuncuların gelişinden sonra ilk defa izledim az önce, uzun bir ara vermiştim ve şimdi olağanüstü pişmanım o verdiğim araya..

Harikaydı yine eski günlerdeki gibi... Güldürebilen 2 diziden biri şuan.

Forza L&M !

Yorum

• Gecenlerde böyle bir e-posta gelmisti Facebooktan:

Hallo Ibrahim,
                    Alihan Ertürk hat seinen Status ebenfalls kommentiert.
                    Alihan hat geschrieben: „Eskiden öyleydi benim için, artık izlemiyorum

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.02.2012, 22:36.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 80 lerde fena degil

Ibrahim Alihana bakma ben ona dedim Izle dedim ama dinletemedim
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        80 lerde fena degil

Ibrahim Alihana bakma ben ona dedim Izle dedim ama dinletemedim
                        ben sana aşk dizileri tavsiye ediyorum..tam senlik muhtar
                        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Seksenler adlı dizide ki Trabzonlu polis memuru hüzünlendirdi bu gece, tabi ki pastanecinin katkıları ile. Videosu düşerse eklerim buraya.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İnternet üzerinden Kurtlar Vadisi (Pusu değil) izleyebileceğimiz yer yok mu yahu? Sanki her taraftan kaldırmışlar diziyi. Nereye arattırsam karşıma Pusu çıkıyor başka bir şey çıkmıyor. Youtube'dan izliyordum ama hepsini silmiş.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnternet üzerinden Kurtlar Vadisi (Pusu değil) izleyebileceğimiz yer yok mu yahu? Sanki her taraftan kaldırmışlar diziyi. Nereye arattırsam karşıma Pusu çıkıyor başka bir şey çıkmıyor. Youtube'dan izliyordum ama hepsini silmiş.
                              Ara sıra izliyorum sıkıldığımda.. Efsane her zaman izlenir.. Gönderdim

Yorum

• diziizle.yazete.com
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim