Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Izlemeyenler icin Game of Thrones'i siddetle tavsiye ederim, 10 bolumluk 1. sezonu 2 gunde bitirdim.Bugune kadar izledigim en kaliteli dizilerden...
    BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• 7.dk benim Tapemin diyor sanırım
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Hayret bir Pazartesi gününün ardindan bu basliga yazilmamis...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Son bölümde sesli gülünecek baya sahne vardı, ki uzun zamandır özlüyordum bunu. Bu sahne de en çok güldüğüm sahne oldu herhalde

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Leyla ile Mecnun açık ara en iyi yerli dizi bence
              Yabancı dizilerde favorilerim;
              Fringe, Supernatural, The Walking Dead, American Horror Story, Shameless, Spartacus Blood and Sand, Modern Family.
              Tavsiye ederim...
              Trabzonspor

Yorum

• Bence fevkalade bir LM Bölümü oldu. Cok ama cok güldüm ve Dizide istedigim gibi gelisti. Yeni gelen Karakter (ismi Eylül) cok tatli biri. Gercekten cok iyi sinyaler verdi ve mükemmel bir bölüm oldu.

Ismail Abi'nin Hakki ile konusmasi ve o anki tipi, yataktan düstüm o derece yani
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Leyla ile Mecnun müthiş bir dizi,acayip keyif alıyorum,teşekkürler TRT.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• LM iyiydi Yavuz'un tekrar aşık olması güzel oldu..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• LM Ötesi yok.

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence fevkalade bir LM Bölümü oldu. Cok ama cok güldüm ve Dizide istedigim gibi gelisti. Yeni gelen Karakter (ismi Eylül) cok tatli biri. Gercekten cok iyi sinyaler verdi ve mükemmel bir bölüm oldu.

Ismail Abi'nin Hakki ile konusmasi ve o anki tipi, yataktan düstüm o derece yani
                        Orda yedi bitirdi beni ççç

Hakki abiiiii

Hoooppp ççç

Erdal Bakkal baska bir konu "Pis hirsiz,, pis hirsiz.."ççç

Yorum

• Erdal Bakkalın "Yavııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzz" nidası ve elinde döner bıçağı ile depar atması...O nasıl bir koşuş şeklidir öyle

İskendere bu kadar zulüm yapmayın ya, verin adamın taksisini.

Yorum

• TRT nin çok iyi filmleri var, leyla mecnun bir numara.
                            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• yayın günü cuma ya geçen mor menekşeler dizisi de çok güzel bence.
                              diğerlerinden farklı...öteki...
                              Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                              2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Leyla ile Mecnun, vasatın da altında bir bölüm olmuş. Özellikle geçen bölüme göre kıyaslarsak bildiğin kötüydü. O Hakkı da hiç olmamış ısrar etmesinler boşuna. İskender'de bir efkar patlaması olacak ama bakalım ne zaman. Adam biriktiriyor içinde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim