Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sizce burada kime giydirme yapıldı???

Bana FEBE olayı gibi geldi, ama başka şeylerde olabilir
    Bana da ushan çakır'a , ezgi asaroğluna bi gönderme olabilir mi diye bi düşünce geldi , eğer çekilmiş sahneler heba olduysa yani büyük emek hırsızlığı...
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Leyla'yı öldürmeleri mi iyi oldu yoksa Leyla'yı değiştirip hiç böyle organ değişikliği falan hiçbir şeye girmeseler daha mı iyi olurdu karar veremiyorum.

Gerçi beni etkilemedi ama herkes Leyla'nın gidişine(ölmesine) bozulmuş, çoğu kişi eski tadını vermez diyor

Bu bölüm beklediğimden daha iyiydi. Hatta yavaş yavaş ilk bölümlerine dönüş ışığı aldım. İlk sezon(özellikle de ilk 10-15 bölüm) çok güzeldi. Bu arada yeni Leyla, Zeynep Çamcı olacak deniliyordu ama sonradan bir değişiklik olmazsa o değil gibi gözüküyor. Merak ediyorum onu ne rolünü oynayacak.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Leyla'yı öldürmeleri mi iyi oldu yoksa Leyla'yı değiştirip hiç böyle organ değişikliği falan hiçbir şeye girmeseler daha mı iyi olurdu karar veremiyorum.

Gerçi beni etkilemedi ama herkes Leyla'nın gidişine(ölmesine) bozulmuş, çoğu kişi eski tadını vermez diyor

Bu bölüm beklediğimden daha iyiydi. Hatta yavaş yavaş ilk bölümlerine dönüş ışığı aldım. İlk sezon(özellikle de ilk 10-15 bölüm) çok güzeldi. Bu arada yeni Leyla, Zeynep Çamcı olacak deniliyordu ama sonradan bir değişiklik olmazsa o değil gibi gözüküyor. Merak ediyorum onu ne rolünü oynayacak.

leylanın organlar 2 kıza da verılcek ama gerısı mechul...

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili öneri ve görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz.

http://www.tnttv.com.tr/questions.php?qid=34
              Arkadaşlar benim "aşk olmasın aksiyon olsun" görüşüme katılanlar lütfen bu verdiğim adrese görüşlerini bildirsinler.

Yorum

• Pis yediliye baktim demin Show tv.Fena degil.Biraz kliseli ve bazilarin oyunculuklari gelistirmesi lazim ama su dramlardan iyidir.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Vadi Atv'ye göre iyi ama karmakarışık ve saçma bir hal almış durumda. Daha 2-3 sezonluk bir senaryo var gibi görünüyor..
                  En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 04.11.2011, 00:02.
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• "Benim teyzemin kızı, fabrika kızıydı" ismail abi

arabanın camından leyla'ya ceket uzatılmayacak. bitti sevgililik sözleşmesi iffete gönderme

-Berkcan mı? Berkcan diye isim mi olur lan? Annesi babası hiç sevmiyo mu bu çocuğu ya?

Hee , ben bu işlerden hiç anlamıyorum dede.. Gerizekalıyım , nasıl bilemiyorsam artık sanki.. Bende kurdela takacak değilim , konuşmayı söktüğü yerde keseceğim eğitimini herhalde..

Beklediğimize değdi harbiden mükemmel bölümdü .
                    Dozer CemiL

Yorum

• İlk olarak Nizam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Benim teyzemin kızı, fabrika kızıydı" ismail abi

arabanın camından leyla'ya ceket uzatılmayacak. bitti sevgililik sözleşmesi iffete gönderme

-Berkcan mı? Berkcan diye isim mi olur lan? Annesi babası hiç sevmiyo mu bu çocuğu ya?

Hee , ben bu işlerden hiç anlamıyorum dede.. Gerizekalıyım , nasıl bilemiyorsam artık sanki.. Bende kurdela takacak değilim , konuşmayı söktüğü yerde keseceğim eğitimini herhalde..

Beklediğimize değdi harbiden mükemmel bölümdü .
                      Ceket uzatılmayacak esprisine çok güldüm ççç

Yorum

• Iffet konusunda biraz fransiz kaldim anlatabilecek biri varmi ?
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iffet konusunda biraz fransiz kaldim anlatabilecek biri varmi ?
                          Ne sen sor, ne de biz cevap verelim
                          diğerlerinden farklı...öteki...
                          Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                          2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Al Pacino Reis..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Leyla ile Mecnun sakatlık sonrası düz koşu tadında bir bölümle dönmüş. Hikayesi tamamen değişecek nerdeyse. Çok zor bir durum dizi ekibi için. Bana kurtaramayacaklar gibi geliyor ama inşallah güzel bölümler gelir. Müge Boz ne öyle ya bildiğin buzdolabı.

Kuzey Güney biraz hareketlendi gibi. Ferhat'ı bir ara Cemre'nin babası gibi gösterdiler yemedim değil, yedim valla. Aslında güzel olurdu ama belki de ters köşe klişesi olurdu diye yapmadılar. Kuzey'in taksi durdurma hareketi ne biçim ya Ferhat'ın da evinde havuz var hizmetçi var ne zenginmiş. Artık olayların daha hızlı gelişmesi lazım.

Kurtlar Vadisi Pusu son 2 bölüme göre vasattı. Geçen bölüm Memati'nin rüya sahnesi süperdi Ama bu hafta o rüya gerçek oldu oha diyorum senaristlere. Ya Memati lan bu Memati. Selvi ile Memati'yi sevgili yapacaklar yuh. Kurtlar-ı Memnu'ya döndü dizi ya.

Behzat Ç'nin özel bölümü vardı dün akşam. Çok güzel bir sezon özeti olmuş. Herhalde en çok güldüğüm sahnelerden birine yine çok güldüm dün gece izlerken. Behzat'ın evine İstanbul'dan gelen ekibin amiri geliyor ya işte o sahne. Adam bira var mı diyor. Behzat da var la var otur diyor. O sırada adam silahı çekiyor. Behzat'ın tepkisi mükemmel ya mükemmel. Şimdi burada yazamayacağım bir tepki. Silah çekilmiş öleceksin adamın dediğine bak 37.bölümün sonu.
                              En son Erbay tarafından düzenlendi; 04.11.2011, 19:35.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• muhtesem yüzyil müzikleri sahane. kim yapiyorsa helal olsun.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim