Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acaba biz Dede yi getirip bizim yöneticilerin rüyasınamı girsek, başka türlü transfer yaptıramıyacağız....

Yorum

• M Ü k e m m e l :d

4-e lim

Yorum

• Nasiiiiiiiiiiiiiillll ?
        "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Saka maka Leyla ile Mecnun yine toparladi. Sezon Finalindeki performansina ilk kez yaklasabildi

Benim Oglumun neden abapozu yok uleeeeeeeeeeeeen
          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu baslik neden bos kaldi yav? Leyla ile Mecnun oynadiktan sonra kimse girmemis.

O degilde son bölümün tekrari varmi yarin? Simdiye kadar iki kere yayinladi ben kacirdim. Insallah vardir...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu baslik neden bos kaldi yav? Leyla ile Mecnun oynadiktan sonra kimse girmemis.

O degilde son bölümün tekrari varmi yarin? Simdiye kadar iki kere yayinladi ben kacirdim. Insallah vardir...
              yarın akşam vericektir ama kısa özet

bugün 17:20 de tekrarı varmış
              En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 04.09.2011, 10:57.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Yahşi Cazibe başladı, geçen sezonun son bölümlerini düşünürsek hiç fena bir bölüm değildi. Yeni katılan karakterlerden hiç ümitli değilim ama hele de Barış'ın başına bela olan aile neden o kadar klişe olmak zorundaki. Ateşböceği Ercan'a laf yok tabii ki, diziye büyük renk katacak. Gani Müjde'nin eşini çıkarsınlar artık şu diziden ya diziyi resmen baltalıyor. Cazibe'den az sahnesi yoktu dünkü bölümde.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yarın akşam vericektir ama kısa özet

bugün 17:20 de tekrarı varmış
                  Tesekkür ettim. Izelebildik sayende.

Tam 'Düz Adam Erdal'lik bir bölümdü. Felaket tellalligi yapmakta üzerine yok valla.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Y.Cazibeden bir yeni bir eski bomba sahne

Yahşibe Cacı, Tahin Pekmez ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Y.Cazibeden bir yeni bir eski bomba sahne

Yahşibe Cacı, Tahin Pekmez ççç
                      Peker Pekmez candır ya özledik valla
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• akasya durağına da selamı yolladı leylailemecnun .trtdeki afro ressama saygılar sunulmuş.erdal bakkal aldı yürüdü ama bölüm öncekiler gibi güldürmedi.
                        En son oguzhann tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 00:33.
                        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Bence çok iyiydi. En çok 'Hoşgeldin Şevval' e güldüm. Hala gülüyorum.

Yorum

• En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 06:50.

Yorum

• Akasya Durağı'na müthiş geçirdiler ya

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.09.2011, 08:47.

Yorum

• Akasya Durağı, Doktorlar, kemik var yalanlı burun estetiği, birkaç tane daha geyik vardı çok güzel ama unuttum yazarım sonra

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim