Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beni niye görmedim yeni bölüm fragmanini
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beni niye görmedim yeni bölüm fragmanini
      Bölüm bittikten sonraki reklamın hemen peşinden yeni fragmanı verdiler Mahmut

Yorum

• okudum.

öyle pek kapsamlı derine inen bir yazı olmasa da düşünce itibariyle güzel yazı.

Ben de çoğu dizileri toplumun yanlış yönlendirmesi açısından zararlı buluyorum (en çok insanları güldürmekten çok aptallaştıran bazı saçma sapan diziler birde şiddete teşvik eden diziler türk insanına zarar veriyor diye düşünüyorum), ama öte yandan güzel diziler de var. Önemli olan dizilerin sayısal olarak ve belli konularda aşırıya kaçmamalarını sağlamak. Sonra dizi izlemeyi sevenler de kendilerine bir iki tane seçip onları izlemeli, yoksa bağımlılık gibi birşey oluyor, bu insanlar her akşamlarını televizyonun başında dizi izleyerek geçiriyorlar, halbuki bu zamanlar aile için veya sosyal veya kültürel uğraşlar için harcanabilecek değerli zamanlar.

Yorum

• TV okadar acik kalmadi Kapadim pc basian gecdim
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=zPpqw...eature=related umut kurtun bu bölümde söyledi şarkı
            !

Yorum

• Bakma aşağıya bakma aşağıya. ççç

Bir şey yapıp şu diziyi saat 20.00'ye aldırmamız lazım..İzleyemiyorum yahu, gözlerim kapanıyor uykusuzluktan geceleri. Mail atsak toplu halde etkili olur mu?

Yorum

• dün akşam merak edip şu meşhur diziye göz atayım dedim, harbi dediğiniz gibi varmış çarşamba akşamları en sevdiğim dizi sakarya fırat tan sonra başlıyor, takip ederim artık leyla ile mecnun u
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dün akşam merak edip şu meşhur diziye göz atayım dedim, harbi dediğiniz gibi varmış çarşamba akşamları en sevdiğim dizi sakarya fırat tan sonra başlıyor, takip ederim artık leyla ile mecnun u
                  Hahah dün birde bana göre en vasat bölümüydü...

Haftaya fragmana göre yine mükemmel bir bölüm geliyor

"nam nam nam. Nam nam nam 4 kilo yemisim " ççç

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bakma aşağıya bakma aşağıya. ççç

Bir şey yapıp şu diziyi saat 20.00'ye aldırmamız lazım..İzleyemiyorum yahu, gözlerim kapanıyor uykusuzluktan geceleri. Mail atsak toplu halde etkili olur mu?
                    Valla ya son 20 dakkasina bakamadim. Bizimde isimiz gücümüz var yani halden anlasinlar dimi yani.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bende seni seviyorum ulan
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Vadi'ye 1 saat kaldı sakın kaçırmayın.

Yorum

• Peker Açıkalın az daha ölüyormuş yahu Kalbinden rahatsızlanmış, kalbi birkaç kez durmuş neyse ki sonra hayata döndürmüşler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Kurtlar Vadisini izleyemem daha,Antreman saatlerimle aynı saatler,Cuma günleri izleriz artık.
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Tuncay yardırdı boş silahla ateş ediyo ondan sonra az kalsın öldürüyodum sizi diyo. ççç

Polat saçları kestirmiş.
                              En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 14.04.2011, 21:18.

Yorum

• Vay anasini hayatimda kafami 50 kere kapiya carpmisimdir daha bi kere bile bayilmadim. Ne nazik canlari var bunlarin ya??
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim