Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polat'ın kızı da 3 kere hapşırıyo..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• " Üsküdar'a Giderken" dizisi yeni favorim. Muhteşem esprileri, Erkan Can ve Murat Cemşir başta olmak üzere kaliteli kadrosuyla müthiş bir başlangıç yaptı. Geniş Aile bir sene iyi gitti, sonrasında deniz bitti. Bu dizi de bu kalitesiyle en az 1 yıl boyunca kahkaha garantisi veriyor. Hararetle tavsiye edilir...
      BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• yahzi cazibede Ke-Mal in barisa bikerede insan taklidi yap demesine bittim resmen

Yorum

• Ersoy'un ölüm sahnesi beklentimin çok altında kaldı. Hele de Polat'ın "Keser döner sap döner" falan demesi yuh yani "Bugünün işini yarına bırakma" deseydin bari. Abdülhey'in Ersoy'un çığlıklarıyla duyduğu hazzı yüzüne yansıtması süperdi Memati, Ersoy'u bağlamıştı ya orada öldürecekti işte. Daha vurucu olurdu. Neyse yine Arslan Bey'e selam göndererek öldürdüler.

Sezon finaline göre çok basit bir bölümdü tabii ki. Geçen sezon finalini beğendiğimi hatırlıyorum, kötü bölümlerin üzerine iyi gelmişti mesela. Koca sezonu Ersoy'la geçiştirdiler, berbat ötesi bölümlere katlandık. Hem diziyi yapanları hem de biz izleyicileri tebrik ediyorum. Bu arada, geçen sezon finalinde Polat'ın kızı gösterilmişti, şimdi yine aynısı oldu. Bu bile dizinin senaryo olarak bir gıdım ilerlemediğini hatta senaryosunun olmadığı gösteriyor. Polat'ın Feller'in kucağına oturmasına ne demeli peki?

Ezel'in finali süper ötesi olur inşallah. Ölümü gömdük geliyoruz Dayııııı...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ersoydan daha çok olay çıkardı ama ersoyu oynayan iskender kadar etkili olamadı onun için çabuk öldü.

kızı için kendini fellere satan polat alemdar gelecek sezon tetikçi olacak galiba.
            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Ben Herkese Yerden Yüksek'i Tavsiye Ediyorum,Perşembe Akşamları Saat 20.00'da Başlıyor,Gerçekten Çok Güzel Bir Dizi Biraz Mizah,Birazda Spor(Tabi Çok Az)Konusunu İşliyor.Gerçekten Keyif Veriyor.

Yorum

• Bence Ersoy olmedi.

Yorum

• kurtlar vadisini sadece polat eksenli izliyorsanız bence izlemeyin daha iyi.polat dizide en son baktıgm şeylerden biri.verdigi günlük mesajlar önemli.mesela cuma namazı meselesi.abdul ile lale zara nın diyalogu,fetva mı vermeye başladın vs. bunlar çok güzel veriliyor bence...
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Yeni sezonda illuminati olaylarına yeniden girsinler Feller onlardan biri çıksın mabed sahneleri falan heyecan gelir belki o bölümler harikaydı 74. bölüm açın izleyin.

Yorum

• Behzat Ç.'ye Cansu Dere de dahil oldu..

Yorum

• filmde oynayacakmış,dizide değil.

Yorum

• Leylaile mecnunun Senaristinde Burak Aksak Twitledi:
                          leyla ile mecnun" bundan sonra pazartesi geceleri 21:55'de trt 1'de
                          Leyla ile Mecnun 17. Bölüm: Şekerpare" 13 Haziran Pazartesi 21:55
                          20. bölümden sonra ara. ağustos başı tekrar başlıyoruz. internet sitesi de geliyor. bölüm isimleri, fotoğraflar, videolar, olaylar olaylar
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ersoy öldürülürken Abdül'ün hali

Yorum

• Leyla ile Mecnun gecesi;
                              İsmail abi aşık oluyor.Laaaaappsss.

Yorum

• Yeni sezonda favori dizilerim "Leyla ile mecnun" ile "Kurtlar Vadisi"

Bana göre her ikiside kendi dalinda birer fenomen.
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim