Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hafta da yok Kurtlar Vadisi. İnşallah fb ve gs elenirde birdaha dizimizi yayından kaldırmazlar. Ya da kanal değişikliği olsun.

Yorum

• Vadiden bikmadiysamda reklamlar bikdirdi Türkiyede nasil bilmiyorum ama Avrupa Showda hemen hemen 3-4 dakikada bir reklam reklamlarin süresi 15 dk 65-70 dk bir dizi 2de baslayip 10 bucukda bitermi? yuh yani
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• cay tv de bizimkileri izleyen var mi
        [T][S]

Yorum

• İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cay tv de bizimkileri izleyen var mi
          bazen. neden sordun...

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu hafta da yok Kurtlar Vadisi. İnşallah fb ve gs elenirde birdaha dizimizi yayından kaldırmazlar. Ya da kanal değişikliği olsun.
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Starda Ihanet adli dizi var
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bloomberg HT'de Dragon's Den adlı bir program var. BBC 2 tarafından çekilmiş. Hayâta sıfırdan başlayan 5 multimilyoner herife parlak bir fikrini anlatıyorsun ve onlardan para istiyorsun. İstenen parayı tamâmen alamazsan başarısız oluyorsun. Pazarlık, tabiî fikri pazarlık etmeye değer bulurlarsa, o parayla şirketinin ne kadarını satacağın üzerinde dönüyor. Şirkete birden fazla kiş ortak olabiliyor.

Süper program, kaçırmayın.
                Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Ezel yine çok güzeldi dün akşam.

Cumartesi günü izleyemedim Adanalı'yı, dün gece izledim. Beğenerek izlediğim dizi ama çok basit hatalar yapılıyor. Tek kurşun ile iki kişiyi vurmak gibi. Hele de dün akşam yayınlanan bölümünde gülmekten kendime zor geldim. Maraz Ali'nin arkadaşlarının tutulduğu evin önüne gelen bayanın arabasına ateş açıldı ve camlarını kırdılar. Ama bir sonraki sahnede arabanın camlarında hiç bir kırık veya çatlak yoktu.

Yorum

• Adanalı çok çok saçma bir dizi ama yinede izliyorum. Neden izliyorum bilmiyorum..

Yorum

• aynen bende tvde bir şey yoksa vakit öldürmek için arada bir bakıyorum behlülün eski nişanlısıda adanalıda

Yorum

• Geniş Aile muhteşem repliklerle yine güldürdü bu akşam bizi.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• geniş aile çok dramatik bir şekilde bölümü bitirdi...

Yorum

• Geniş aile yine güzeldi.
                            Adanalı bence de çok saçma bir dizi. Ama ne hikmetse oğlum izliyor diye başından beri bütün bölümlerini izledim bugüne kadar Benimde dikkatimi çekmişti. Cama o kadar kurşun atıldığı halde ve cam delik deşik olduğu halde bir sonraki sahnede arabanın camı ayna gibiydi. Bende sandıydım ki reklamdan sonra biraz geç açtığım için o arada arabayı değiştirdiler bende bu sahneyi göremedim. Ama demeki öyle değilmiş. Çok basit çekim hataları oluyor Adanalıda. Üstelik bir konuyu o kadar uzatıyorlarki filmin sonuna kadar o konu anca bitiyor. Yavaş ilerliyor dizi.

Yorum

• İlk olarak İskender66 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Geniş aile yine güzeldi.
                              Adanalı bence de çok saçma bir dizi. Ama ne hikmetse oğlum izliyor diye başından beri bütün bölümlerini izledim bugüne kadar Benimde dikkatimi çekmişti. Cama o kadar kurşun atıldığı halde ve cam delik deşik olduğu halde bir sonraki sahnede arabanın camı ayna gibiydi. Bende sandıydım ki reklamdan sonra biraz geç açtığım için o arada arabayı değiştirdiler bende bu sahneyi göremedim. Ama demeki öyle değilmiş. Çok basit çekim hataları oluyor Adanalıda. Üstelik bir konuyu o kadar uzatıyorlarki filmin sonuna kadar o konu anca bitiyor. Yavaş ilerliyor dizi.
                              haklısın.birde geçmişler direklerin arkasına çatışıyorlar .her direktede 2şer işi var .rastgele atsan vurursun adamı ama ne hikmetse kimse ölmüyor 2 saatte...

Yorum

• hataların çoğu dizilerin uzun süreli olmasından kaynaklanıyor. yani ben anlamam ama , anlayanlar öyle söylüyor. 80-90 dakikalık dizi çekmek kolay değil her hafta.
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim