Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 - 1

5 - 1

6 - 1

Yorum

• Öyle Bir Geçer Zaman ki dram doluydu yine.

5. Bölüm Fragmanı

En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.10.2010, 00:21.
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Halil İbrahim Sofrası ,

Muhteşem bir aile dizisi.Tavsiye ederim.

Dizi PanaFilm imzası taşıyor.

Yorum

• İlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 - 1

5 - 1

6 - 1

Şuna bayıldım yaa.

Mimiklere bak.

Hırs,ter,şaşkınlık
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bu arada Öyle Bir Geçer Zamanki dizisini ben de sevdim ve Osman'ın rol yaptığını düşünmüyorum.
            O kadar olamaz çünkü.
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Öyle Bir Geçer Zaman ki reytinglerde ezip geçmiş.

Yorum

• bencede son yıllardaki en güzel dizi,,,,,,inş ömrü uzun nolurda her salı seyrederizz
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• öyle bir geçer zamankiye dün ilk kez baktım hakketten iyi diziymiş ya..ilk başta falza tanıdık yüz bulamayınca oyunculuklar konusunda endişem oldu ama..dünkü bölümde hapiste yatan kadının çocuklarıyla buluşma anında anladım..oyunculuklarda müthiş..takipçisiyim artık...
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Ezel'in konusu iyice değişti intikam filan bitti Kenan-Ramiz olayı başladı ki bana göre böyle daha iyi Haluk bilginer çok iyi oyuncu diziye renk kattı.
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Fenomen dizi Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener Star Haber'e konuk oldu.

Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener, BDP'nin Kurtlar Vadisi dizisine yönelik başlattığı karalama kampanyasına canlı yayında cevap verdi..

BDP'li sarhoş çıkmış galiba yayına , Bahadır Özdener iyi koymuş lafları.
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 06.10.2010, 21:40.

Yorum

• şuanda hiç bir diziyi kaliteli bulamıyorum izlemiyorumda

Yorum

• Öyle Bir Gecer Zaman Ki dizisine bende bakiyorum gercekten cok güzel.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki 5. Bölüm Fragmanı

Yorum

• nostalji

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenomen dizi Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener Star Haber'e konuk oldu.

Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener, BDP'nin Kurtlar Vadisi dizisine yönelik başlattığı karalama kampanyasına canlı yayında cevap verdi..

BDP'li sarhoş çıkmış galiba yayına , Bahadır Özdener iyi koymuş lafları.
                                Dün tesadüf denk geldi seyrettim,o ne dedi bu ne dedi ye girersek tadında giden bu başlık ekşiyebilir siyaset girdiği için.
                                Ama şunu söyleyim genelde boş adam olduklarını düşünürüm tv cilerin ama dün akşam Özdener'in duruşunu,kendinden emin oluşunu,bilgisini,konuya hakimliğini görünce pes dedim,acayip saygı duydum,helal olsun dedim.Tüm dizilere sevdiklerim dahil boykot koyup çocuklar ders çalışsın onlara iyi örnek oluyum diye bırakmıştım ama sırf senarist Özgener'in hatrına bile seyredilir KVP.
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 07.10.2010, 09:47.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim