Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdül kurtarır Polat'ı.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adamlar Polat'ı niye öldürsün ki ??
      Düşmanları ortak Bence Polat'la anlaşırlar...

Beni sinir eden niye her yere tek başına gidiyo bu mal..

Yorum

• Tipe bak ya

Yorum

• gitti Polatimiz

eve gec geldim, arada Pizza almaya gittim birsey anlamadim bugün ki bölüm'den ya
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu diziden Polat,Ömer Baba,Nazife Anne çıksa yemin ediyorum reklamları bile izlerim

Yorum

• Hekimoğlu'nu duymak güzeldi.

Yorum

• Bence Aslan bey Polat'a domuz bağından kurtulmayı da öğretmiştir.

Polat oraya tek gitmedi Abdül bi yerden çıkar.
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.01.2011, 23:20.

Yorum

• Arkadaslar Polat oraya tek gitmedi.Ekiple gitti.Hatirlayin Memati abi sizle gelmek istiyorum ne yapacagiz dedi Nesrin gelince.Abulhey ve Cahit'te diger taraftan girdiler mekana onlar kurtaracak Polat'i.

Yorum

• Dizi bayanlarla doldu taştı.

Yorum

• Yine bomboş bir bölümdü...
                      FIRTINA

Yorum

• Ben tozcuya kız vermem.

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hadi şimdi Polatı işkenceye filan alsınlar .Sonra bikaç bölüm sonra kurtulsun,iyileşssin
                          Bu süreç yaşandımı deli oluyorum ben de,Abdül ve Memati dahil.
                          Ya bu duruma düşmesin erişilmez olsun Feller gibi veya şimdilik Ersoysuz gibi,yada bu kadar badireden kurtulamasın birinden birinde ölsün
                          Tırıvırı bir bölümdü.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Polat Alemdar, zannedersem ki bilerek yem oldu mezbahadaki adamlara. Onlar bir şekilde , Polat'ı istediği yere ulaştıracaklar. vardır yani kesin bir planı.

Polat'ın uzun zaman sonra uyuduğunu gördük artık 2-3 sene idare eder o uykuyla.
                            En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 21.01.2011, 08:46.

Yorum

• Domuzbağcılara gidicem demişti zaten. Polat oraya tek gitmemiştir vardır bi cinlik.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ulan Ersoy bebeği öldürürken merhamet etmedin Öldürülmesi gereken adama merhamet ettin Allah Bin Belanı Versin
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim