Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ada bak Eli

Harika bi bölümdü.
    Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Mükemmel bir kurgu... am dizinin icine ettiler..

Kurtlar Vadisi Filistin Filmine baglaniyor. Simdi..

Hakikateten cokk güzel bir sezon finali oluyor.. Reklamlardan sonra bu dizi biter..

Elif oldu Eli.. Vallah agzima cok kötü kelimeler geliyor, maa yazmiyayim simdi..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mükemmel bir kurgu... am dizinin icine ettiler..

Kurtlar Vadisi Filistin Filmine baglaniyor. Simdi..

Hakikateten cokk güzel bir sezon finali oluyor.. Reklamlardan sonra bu dizi biter..

Elif oldu Eli.. Vallah agzima cok kötü kelimeler geliyor, maa yazmiyayim simdi..
        Aynen Aynen
        Trabzonspor

Yorum

• Güle Güle İskender Hoşgeldin Kurtar Vadisi israil

Artık israil ve yeni gelecek baş düşmanla uğraşılır dizinin son yarısında.

Güzel bölümdü polat yine o tipiyle yamulttu beni , güçlü görünüp ağlayan adamlara dayanamıyorum arkadaş yıkılıyorum ya.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben daha izlemedim geriden geliyorum
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Zaza'da büyük delikanlılık yapmıştır.

Yorum

• Ölse bu kadar üzülmezdim Elif için gittiler Hrisiyan yaptılar.
                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ölse bu kadar üzülmezdim Elif için gittiler Hrisiyan yaptılar.
                  o.çocukları

=Okul çocukları
                  Trabzonspor

Yorum

• Bende Ebru'ya üzüldüm gıcıktı mıcıktı ama güzel kızdı

Gaye ile yetineceğiz artık napalım

Yorum

• Olsun olsun dizi daha gizemli bir hal aldı sonuçta Polat'ın kızından hiç haberi olmayacak , büyütürler sonra karşısına çıkarırlar mı diye düşündüm ama yok ya bu dizi artık seneye bitsin.

Yorum

• Vayy Be İskender de gitti ölümlü dünya. Muronun lafını anımsadım ''Bakalım bu yoğurtlu iskenderi kim yiyecek'' demişti.

Ebrunun ölmesi bebeğinde hristiyan yapılması Kurtlar Vadisi Hikayesinin Çok Uzun soluklu olacağını belgeledi.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• vay be ebru öldü ne sevindim ne soguk kadındı öle ya buz gibi...polat bebegi her türlü alır...iskenderede üzüldüm...yalnız ip sahnesi çok amatördü...arkadan belli oluyordu sırttan baglandıgı
                          !

Yorum

• Bence de eski vadiye dönüyo çocuk büyücek Polat o süre içinde ölebilir yani eğer yeni bir macera ortaya çıkarıcaklarsa yani 20-30 sonra diye yazıp sonrasını gösterebilirler o zaman Polat olmayabilir ve Eli macerası başlayabilir.

Çok saçma ama...
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Vadi'de çok sayıda saçma sahne oluyor bence.

Polat herkesi tek kurşun ile vururken, İskender'e doğru sıktığında isabet edemiyor.
                              Adam Polat'ın arkasında bekleyip, ateş ediyor, isabetsiz. Ardından da Polat onu vuruyor.
                              Kapının önündeki tüm korumalar bir kurşun ile yere dizilirken, Memati omzundan vurulduğu halde ayakta kalıyor kolayca.
                              YOU'LL NEVER WALK ALONE
                              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vadi'de çok sayıda saçma sahne oluyor bence.

Polat herkesi tek kurşun ile vururken, İskender'e doğru sıktığında isabet edemiyor.
                                Adam Polat'ın arkasında bekleyip, ateş ediyor, isabetsiz. Ardından da Polat onu vuruyor.
                                Kapının önündeki tüm korumalar bir kurşun ile yere dizilirken, Memati omzundan vurulduğu halde ayakta kalıyor kolayca.
                                Aşırı derecede pratik zekası ile izleyici ile tanıştırılan Polat'ın Ebrunun haraket etmediğini görünce birşeyler olduğunu anlamamaması da ayrı bir saçmalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim