Ya arkadaşlar ben cidden şampiyonluğa hazır değilim. Kolay değil ta çocukluğumdan bugünkü 20 li yaşlarıma kadar hep şampiyon olmanın hayalini kurdum.Tabi bu hayallerim daha nisan ayı ortalarında son bulurdu genellikle ama olsun.Yine potadayız şampiyonluğa yakınız bilhassa benim gibi dünya gözüyle şampiyonluk görememişler hazır mıyız şampiyonluğa?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şampiyon Olursak...
Daraltma
X
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar ben cidden şampiyonluğa hazır değilim. Kolay değil ta çocukluğumdan bugünkü 20 li yaşlarıma kadar hep şampiyon olmanın hayalini kurdum.Tabi bu hayallerim daha nisan ayı ortalarında son bulurdu genellikle ama olsun.Yine potadayız şampiyonluğa yakınız bilhassa benim gibi dünya gözüyle şampiyonluk görememişler hazır mıyız şampiyonluğa?
- Alıntı
-
İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Bali'ye teşekkür edeceğiz, takımı müthiş!!! yorumlarıyla şampiyon yaptığı için... (Gerçi eminim ki kendisi bizden önce davranıp sahiplenecektir şampiyonluğu)DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
- Alıntı
Yorum
-
40 kere şampiyon olduk sanki. hayatımızda şampiyonluk görmedık. olamazsak bile hayal edelım bari. olamıyoruzda olmamızda zor zaten..En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 14.05.2009, 00:12.DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 kere şampiyon olduk sanki. hayatımızda şampiyonluk görmedık. olamazsak bile hayal edelım bari. olamıyoruzda olmamızda zor zaten..
Orada daha güzel hayaller var"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu camiadan bu derece ümitsizsen al eline Alice Harikalar diyarında kitabını, okumaya başla bu geceden itibaren..
Orada daha güzel hayaller varDİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlık kitlensin lütfen ben bu kadar küçük düşürücü başlık görmedim şampiyon olursak ben size öğretirim ne yapacağınızı..Rezillik gibi yaaa benim hiç param olmadı anne der gibi...Olunca nasıl harcıyacam...Acilen kapansın diyorum...
Sizin yaş kaç bilemiyorum. 198-1970 lerde yaşamış gibi bir yorum yazmıssın. Son yıllarda yaşanmış bir şampiyonluk yok.Kimse kimseyi kandırmasın küçük düşecek birşeyde yok bu başlıkta
- Alıntı
Yorum
Yorum