Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şampiyon Olursak...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon Olursak...

Ya arkadaşlar ben cidden şampiyonluğa hazır değilim. Kolay değil ta çocukluğumdan bugünkü 20 li yaşlarıma kadar hep şampiyon olmanın hayalini kurdum.Tabi bu hayallerim daha nisan ayı ortalarında son bulurdu genellikle ama olsun.Yine potadayız şampiyonluğa yakınız bilhassa benim gibi dünya gözüyle şampiyonluk görememişler hazır mıyız şampiyonluğa?

İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadaşlar ben cidden şampiyonluğa hazır değilim. Kolay değil ta çocukluğumdan bugünkü 20 li yaşlarıma kadar hep şampiyon olmanın hayalini kurdum.Tabi bu hayallerim daha nisan ayı ortalarında son bulurdu genellikle ama olsun.Yine potadayız şampiyonluğa yakınız bilhassa benim gibi dünya gözüyle şampiyonluk görememişler hazır mıyız şampiyonluğa?
    bılıyor musun ben de bu soruyu hep kendıme soruyorum, cevap bulamıyorum
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Bende şahsen kendimi hazır hissetmiyorum şampiyonluğa..şampiyon olursak nasıl bir tepki vereceğimi bende merak ediyom...
      milyonlarin askisin

Yorum

türkiyeyi ateşe verırırz kesın
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

eğer şampiyon olalım neler yapmam ki
          OSCAR CARDOZO

Yorum

Hakkaten ben de hazır değilim şampiyonluğa. Bence bu sene şampiyonluğu boş verelim, seneye oluruz. Hazırlıksız yakalanmayalım.
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Taksimi yıkarız..

Yorum

Serdar Bali'ye teşekkür edeceğiz, takımı müthiş!!! yorumlarıyla şampiyon yaptığı için... (Gerçi eminim ki kendisi bizden önce davranıp sahiplenecektir şampiyonluğu)

Yorum

İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Serdar Bali'ye teşekkür edeceğiz, takımı müthiş!!! yorumlarıyla şampiyon yaptığı için... (Gerçi eminim ki kendisi bizden önce davranıp sahiplenecektir şampiyonluğu)
                  serdar bali nasıl işine gelıyorsa öyle konusuyor... hiç yapıcı biseyını görmedım. hiç samımı gelmıyor konusmaları

Yorum

Başlık kitlensin lütfen ben bu kadar küçük düşürücü başlık görmedim şampiyon olursak ben size öğretirim ne yapacağınızı..Rezillik gibi yaaa benim hiç param olmadı anne der gibi...Olunca nasıl harcıyacam...Acilen kapansın diyorum...
                    Twitter Adresim

Yorum

40 kere şampiyon olduk sanki. hayatımızda şampiyonluk görmedık. olamazsak bile hayal edelım bari. olamıyoruzda olmamızda zor zaten..
                      En son Halit Aydın tarafından düzenlendi; 14.05.2009, 00:12.

Yorum

İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        40 kere şampiyon olduk sanki. hayatımızda şampiyonluk görmedık. olamazsak bile hayal edelım bari. olamıyoruzda olmamızda zor zaten..
                        Bu camiadan bu derece ümitsizsen al eline Alice Harikalar diyarında kitabını, okumaya başla bu geceden itibaren..

Orada daha güzel hayaller var
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu camiadan bu derece ümitsizsen al eline Alice Harikalar diyarında kitabını, okumaya başla bu geceden itibaren..

Orada daha güzel hayaller var
                          camiadan ümitli olmak şampiyonlugu bizim kazanacagımız anlamına gelmez

Yorum

İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başlık kitlensin lütfen ben bu kadar küçük düşürücü başlık görmedim şampiyon olursak ben size öğretirim ne yapacağınızı..Rezillik gibi yaaa benim hiç param olmadı anne der gibi...Olunca nasıl harcıyacam...Acilen kapansın diyorum...

Sizin yaş kaç bilemiyorum. 198-1970 lerde yaşamış gibi bir yorum yazmıssın. Son yıllarda yaşanmış bir şampiyonluk yok.Kimse kimseyi kandırmasın küçük düşecek birşeyde yok bu başlıkta

Yorum

25 yıldır herkes ümitli ama şampiyonluk yok ortalarda

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X