yeme,içme,konaklamada böyle misafirlerimizi umarım ülkem insanı kazıklamıyordur...hatta örneğin yemek yedikleri bir restaurantın ''bizim size ikramımızdır'' demeleri ne kadar hoş olur değil mi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Dünya Turuna Çıkan Bisikletçiler
Daraltma
X
-
İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeme,içme,konaklamada böyle misafirlerimizi umarım ülkem insanı kazıklamıyordur...hatta örneğin yemek yedikleri bir restaurantın ''bizim size ikramımızdır'' demeleri ne kadar hoş olur değil mi
Yok be Mehmet, bu yaşta Dünya turuna çıkan adamda kazıklanacak göz olmazTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayıda giydirseydin Halil abi süper olurdu....
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil geçen hafta sonu Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu istanbul etabını seyrederken sen geldin aklıma.Aslında heran televizyonun bir köşesinden çıkarsın diyede beklemedim değil
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil helal olsun ne diyeyimpeki sen ne zaman çıkacaksın dünya turuna ?
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman dikkat etsinler tehlikeli topraklardalar, malesef.
İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalil abi su bisiklet tutkuna ve merakina hayranim... yillar once yine boyle iki fransiz bisikletle avrupa turu yapip yazilarini Aktuel dergisine gonderiyorlardi... hep imrenmisimdir boyle hayatlara icten iceinsallah her yerde senin kadar cana yakin insanlarla karsilasip ulkemizi guzelliklerle hatirlarlar!
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende bekledim
ama Halili göremedim bi türlü.
Halil valla helal sana ya.
bende Bisiklet kullanmayı çok severim ama bunlar gibi hayatta yapamam geliyo bana. üşenirim yaa.
İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal be Halil abi....
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar vize işlerini nasıl yapıyor? Yeterli parayı nasıl buluyorlar? Nasıl bir ceasrettir?
vize işi nasıl oluryor bilmiyorum ama avrupa ülkelerinde vize sorunu yok
Helal olsun vallahi. İmrenilecek bir yaşam..
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ulan biz kendimizi çekip gidemiyoruz adamlar onca yükle Dünya'yı dolaşıyorlar.Bu nasıl iş? Bu arada bunca genç adam nasıl oluyorda Dünya turuna çıkabiliyorlar? bunu bir türlü anlayamıyorum! Önce bu iş için para lazım, tamam bisikletle bedava dolaşıyorlar, yol için para harcamıyorlar ama bu işin yemesi, içmesi birde konaklaması var değil mi? Bilmiyorum bu işin ortalama ne kadar bir para gider?
Sonra genç adamlar yok mu bu adamların işi gücü? biz senede 1 hafta patrondan zor yıllık izin alıyoruz, adamlar Dünya'yı geziyorlar.
Bu arada Halil tebrikler... Misavirperverliğine hayran kaldım.Bisiklet hastalığınıda takdirle izliyorum.
harçamalar kısmına gelince konaklama catır kuruyorlar yemek kumanya üsülü ve bazen yöre lezzetleri tadıyorlar mesela ben sarıyer sahilinde bam pide var orada biz kadınlar gününde yemek yemişdik adam bisikletcilere hasta ve birgün böyle tur yapan 2 kişi sabah erken saatlerinde çorba içmeye gelmişler adamlar sonra adam bunlara çorba vermiş ve güzel bir karadeniz pidesi yapmış adamlar ücret ödemeye gelmişler ama bizim hemşeri almamış bunlar bizden dedi yanı bizim insanımız misafirleri seviyor ben simon ve thamas konuşmam onlara yartımcı olmam onların çok hoşuna gitti gözleri parlıyordu ayrılırken nasıl teşekkür ediyorlar görmenizi isterim
bisikletde ağırlaha gelince ben biraz denedim evin orada yokuşda geçekden zor oluyor ama genede kolay vitesde yavaş yavaş gidiyorsun zaman kısıtlaması yok onun için fazla kasmaya gerek yok yani
İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeme,içme,konaklamada böyle misafirlerimizi umarım ülkem insanı kazıklamıyordur...hatta örneğin yemek yedikleri bir restaurantın ''bizim size ikramımızdır'' demeleri ne kadar hoş olur değil miEn son Halil Atalay tarafından düzenlendi; 14.04.2009, 21:44.Zirve bizim işimizdir...
- Alıntı
Yorum
-
teşekkürler selim
19 Nisan pazar Büyükada bisiklet turumuz
mr-bike » 14 Nisan 2009 15:40
Büyükada' da bisiklet turu için tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Kabataş vapur iskelesi :10:30 Ada vapuru
kadıköy iskelesi :10:50 Ada vapuru
- tüm giderler (Ulaşım ve ihtiyaç ) katılımcılar tarafından ödenecektir.
- Bisiklet kiralama için rezervasyon yaptırabilirsiniz.
- Kask giyilmesi zorunludur.
- ADADA BİSİKLET KİRALAMAK İSTEYENLER İÇİN DERNEK ÜYELERİMİZE ÖZEL GÜNLÜK 7.oo TL ancak cumartesi akşamına kadar rezervasyon şartları var, RENT A BiKE 0536-2020051 Yücel bey
* kayıt için, kayit@bisikletliler.org adresimize etkinlik adı, ad soyad ve cep tel no: belirten mail atınız.
Bisikletliler Derneği
ayrıntılı bilgi için
En son Halil Atalay tarafından düzenlendi; 16.04.2009, 12:11.Zirve bizim işimizdir...
- Alıntı
Yorum
-
Bunlarda İsviçreli Çift
merhaba arkadaşlar bu benim kapının önüne yakında bir sınır kapısı kuracağım her hafta birilerine rastlıyorum burada bu cumartesi sabah kendi bisiklet arızası için sirkeciye giderken yolda bir baktım bisikletleri ile 2 kişi gidiyor hemen yetişip hello dedim onlarda beni görünce güldüler ve tanışma faslı Reto ve Martina isimlerinde şeker insanlar, nereye gittiklerini sordum onlarda Kadıköy gideceklerini bende onlara ben sirkeciye gittiğimi ve yolda onlara öncülük yapa bileceğimi söyledim ve hep beraber başladık pedallamaya
yolda bir yerde su molası verdiğimizde bana bisiklet arkasında yazan yazı sordular bende benim, benim dedim adam hemen bana Hamit altıntop, Halil altıntop futbol evet tanıyorum Türkler dedim sonra Trabzonspor'lu olduğumu ada bana fenerbahçe,galatasaray,beşiktaş, diye saydı bende ona Trabzonspor şampiyon olacağını söyleyince inşallah dedi biraz türkçe öğrenmişler
su molasından tekrar pedallatık ve Florya ibb.sosyal tesislerine getirdim onları burada lale hayran kaldılar sosyal tesis çok hoşlarına gitti çay ve tatlı aldım bunlar benim ikramım dedim onlar para vermeye çalışsalar da ben almadım burada güzel bir hoş sohbet yaptıktan sonra tekrar petallayarak sirkeciye vardık burada doğubank sokağında bulunan bisikletçiler sokağına götürdüm kendilerini burada bir abimiz bizi götü ve yanımıza geldi oda bisiklet severmiş bana hello deyince bende abi ben türküm dedim sonra bunları İsviçreli olduğu söyleyince koyu bir sohbet başladı abinin Almancası çok iyi olduğu için her şeyi sortuk hatta bir ara adam bana hep thisort soruyor bende alacak zannediyorum meğersem adam eşinin kısa kol giymesinde mahsur var mı? diye soruyormuş tabi biz başladık gülmeye yok böyle bir şey o sadece Arap ülkelerinde geçerli yanı yollarının üstünde olan iranda dedik bu arada arkadaşlar bu arkadaşlar Türkiye içinde Trabzon'a gelecekler oradan İran,Çin, pekinde turu bitirecekler bende kendilerine Trabzon güzel şehir olduğu söyledim
ve ayrılma vakti geldiğinde onlar bana telefon ve mail adreslerini verdiler bende kendilerine verdim ve belediyeci olmanın verdiği avantajı kullanarak onları vapura bedava bindirdim
artık gelelim resimlere
birde kendimi gösterelim
burada yapdığımız hız hafif rampa baya iyi gitiyorlardı
wep adresleri www.travelo.chZirve bizim işimizdir...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fotolara bakılırsa keyifli bir muhabbet olmuş
Bu arada ben de hala bir bisiklet alacam kendime"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
HAHA burundan patates çıkartmak.
Halil Abi sendeki bisiklet aşkına hayranım bu resimleri görünce bende özendim.En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 20.04.2009, 15:40.uff msglsn glba .s.s.s
- Alıntı
Yorum
-
Halil abi seni takdir ederimde.. Bu arkadaşlar dünya turuna çıkarken bizim ülkemizden geçmesinler mümkünse neden diceksin şimdi.. Ben askerde Şırnak'taydım Siirt Pervari ve Meşindağ geçitinden geçerek Şırnak iline geliyorlar burdanda Habur'a bunlar bizim mıntıkamıza girince adamları sınıra kadar korumalık yaptık bu sıcakta yani ortalama 45 derecede zırt pırt durmalarıda cabası koca araç kobra dur kalkartı refrüş mü stabilize yol mu ne diyorlar toprak yol varya ana yolun kenarında ordan gitmekte ısrarlılar bizde onlara biz size izin verdik yoldan gidin o bölgede mayın tehlikesi var desekte yok kenardan gidicez diyorlar heleki mayın araması yapılmamış arac trafiğine kapalı dağ yollarında beklemesi okadar tehlikeli ki sorma gitsin
6 üstü 1 Aşk
Evli Mutlu Huzurlu T&B
- Alıntı
Yorum
-
arkadaşlar burundan patates çıkma olayı tamamen telefonda bulunan kameranın geç çekmesinden kaynaklanıyor yoksa reto çok güzel poz vermişdi ama yakalamadı makine
bence hayin kişileri korumaktansa onların korumak daha faydalı bence çünkü bu insanlar ülkelerine gittiklerinde ve internet adreslerinde ve yurt dışı turlar paylaşım sitelerinde bizlerden bahsetiyor ve diyorlarki bu insanlar çok iyi
bu arada söyledim tekrar söyleyim bu arkadaşlar Trabzon'a gelecekler ve oradan iran'a geçecekler haberiniz ola BMN Trabzon
vallaha okadar büyük vapuru bedavaya gediremem ama yanımda 2,3 kişi alabiliyorum sadeceZirve bizim işimizdir...
- Alıntı
Yorum
Yorum