Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünya Turuna Çıkan Bisikletçiler

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya Turuna Çıkan Bisikletçiler

2 Fransız Kısa Dünya Turunda Simon ve Thoman

Merhaba arkadaşlar 11.02.2009 cumartesi günü evde bisikletler için garaj yapmak için uğraşırken bir baktım e-5 karayolun yan yolda bir bisikletli gördüm hemen koştum, hello diye bağırtım. Simon turdu bana baktı ben yanıma çağırdım. oda bana arkama bakmamı söyledi bir baktım yanımda Thoman bisikleti ile bitti verdi kısa bir merhabalaştıktan sonra nereden geldiklerini ve nereye gittiklerini sordum Fransa’dan yola çıktıklarını ve kısa bir dünya turuna çıktıklarını söylediler şu ana kadar Fransa, İtalya, Yunanistan, Türkiye yol almışlar. Şimdiki yolları Türkiye geçerek İran, Türkmenistan, Çin, Rusya oradan tekrar Fransaya gitmek istiyorlar bende yarı İngilizce yarı Türkçe bilgiler verdim kendilerine ve Türkiye de bisiklet kullananlar olduğunu ve bir tane derneğimizin olduğunu söyledim onlara dernek başkanı murat beyle telefonla konuşmasını sağladım sonra Fransızcası çok iyi olan dernek baş.yrd.murat abi telefonu verdim çok sevinmiş gördüm kendilerini ben onlara kalın bu akşam burada yarın sabah beraber gideriz hem Sultanahmet de bisiklet yarışı var dedim onlarda k.çekmece iett kampında bir arkadaşlarının olduğunu bu akşam orada konaklayacağını söylediler.

Sonra bende kendi bisikletimi çıkardım ve onlarla deve bağırtan yokuşunu beraber çıktık ve yolla da dikkatli olmalarını ve gerekli yerlerde yan yolları harita üzerinde tarif ettim. Onlardan ayrılarak eve geri döndüm bana verdikleri blog adresini ziyaret ettim ama site Fransızca olduğunundan faza bir şey anlamadım ama güzel arkadaşlar sizlerde Simon ve Thoman a destek verin arkadaşlar

Web Adresi
    http://nomorecontrol.blogspot.com/20...1_archive.html

Mail Adresleri

Simon ZORN_17@hotmail.com

Thoman THOMAS@Rabillon.com

Özgürlük İçin Pedal Çevir
    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
    En son Halil Atalay tarafından düzenlendi; 21.04.2009, 14:27.
    Zirve bizim işimizdir...

abi olayı iletletmişsin. Sayende trabzonsporu da tanımışlar

Yorum

evet recep formayı sortular bende türkiyenin barcelonası dedim ooo brovo dediler bu sene şampiyonuz dedim seneye fransız takımıları ile şampiyonlar ligi görüşürüz dedim tamam dediler toni sylva tanıyorlar çok iyi kaleci dediler
      Zirve bizim işimizdir...

Yorum

İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        evet recep formayı sortular bende türkiyenin barcelonası dedim ooo brovo dediler bu sene şampiyonuz dedim seneye fransız takımıları ile şampiyonlar ligi görüşürüz dedim tamam dediler toni sylva tanıyorlar çok iyi kaleci dediler

ççç ççç ççç

helal olsun abi. deseydin büyüklüğümüz kaleciden anlaşılır

bakarsın seneye olimpik lyon maçında stadda karşılaşırsınız

Yorum

Formayıda giydirseydin Halil abi süper olurdu....
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Halil geçen hafta sonu Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu istanbul etabını seyrederken sen geldin aklıma.Aslında heran televizyonun bir köşesinden çıkarsın diyede beklemedim değil

Yorum

Halil helal olsun ne diyeyim peki sen ne zaman çıkacaksın dünya turuna ?

Yorum

Aman dikkat etsinler tehlikeli topraklardalar, malesef.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Halil abi su bisiklet tutkuna ve merakina hayranim... yillar once yine boyle iki fransiz bisikletle avrupa turu yapip yazilarini Aktuel dergisine gonderiyorlardi... hep imrenmisimdir boyle hayatlara icten ice insallah her yerde senin kadar cana yakin insanlarla karsilasip ulkemizi guzelliklerle hatirlarlar!
                  Futbol taraftardır!

Yorum

Geçen haftada bir Fransız bize geldi. Paris'ten çıkmış yola. Motosikletini bakıma getirdi.

Adamın çok ilginç öyküsü var. 125 CC'lik motosikleti ile dünya turuna çıkmadan önce çok önemli bir beyin ameliyatı geçirmiş. Bu ameliyattan önce kendi kendine " eğer bu ameliyattan sağ çıkarsam sadece kendim için yaşayacağım ve dünya turuna çıkacağım " demiş. Ve o ameliyattan sağ sağlim başarılı bir şekilde çıkmış. İyileşir iyileşmez de hemen motoruna atlayıp dünya turuna çıkmış.

Fransa Paris'ten yola çıkmış ve şu an Türkiye'de. İran üzerinden doğu ülkerine gitmeyi planlıyormuş.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Halil geçen hafta sonu Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu istanbul etabını seyrederken sen geldin aklıma.Aslında heran televizyonun bir köşesinden çıkarsın diyede beklemedim değil
                      bende bekledim
                      ama Halili göremedim bi türlü.
                      Halil valla helal sana ya.
                      bende Bisiklet kullanmayı çok severim ama bunlar gibi hayatta yapamam geliyo bana. üşenirim yaa.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

helal be Halil abi....
                        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Bunlar vize işlerini nasıl yapıyor? Yeterli parayı nasıl buluyorlar? Nasıl bir ceasrettir?

Helal olsun vallahi. İmrenilecek bir yaşam..
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

Ulan biz kendimizi çekip gidemiyoruz adamlar onca yükle Dünya'yı dolaşıyorlar.Bu nasıl iş? Bu arada bunca genç adam nasıl oluyorda Dünya turuna çıkabiliyorlar? bunu bir türlü anlayamıyorum! Önce bu iş için para lazım, tamam bisikletle bedava dolaşıyorlar, yol için para harcamıyorlar ama bu işin yemesi, içmesi birde konaklaması var değil mi? Bilmiyorum bu işin ortalama ne kadar bir para gider?

Sonra genç adamlar yok mu bu adamların işi gücü? biz senede 1 hafta patrondan zor yıllık izin alıyoruz, adamlar Dünya'yı geziyorlar.

Bu arada Halil tebrikler... Misavirperverliğine hayran kaldım.Bisiklet hastalığınıda takdirle izliyorum.
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

adamlar hayat yaşıyolar ya... bizde sınav ders öss iş güç diye hayatı bitiriyoruz
                              ''Trabzonspor''

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X