ben o kadar ısrar ettim beni sil abi diye yok dedin...Bende devam etmeye karar verdim hatta sürekli burdayım şimdi neden söylüyorsun abi ya...Keşke önceden haber verseydin bari neyse canın sağolsun size bol eğlenceler..Tkrar emğin için saol burçak abi..
Burçak abi soruma cevap bekliyorum ancak verme gereği duymadın sanırım...
abicim çok değişik bi oyun oldu cidden...Benim yerine birini koyarsan hem benim hem arkadaşlar açısından ii olur. Ben öss ye hazırlanıyorum çok vaktimi alıodu bahane oldu seneye tıpı kazanıp inşallah 1. olurum
bu mesajdan sonra ne yapabilirdim Ahmet?
Aslında sana kızdım biliyomusun.
Turnuva için liste yapmaya başladığımızda zaman ayıramayacakların listeye adını yazdırmamalarınıda rica etmiştim.
Buna rağmen üstte eklediğim mesajı gönderdin bana.
Üstelik Turnuvaya katılmayı çok isteyip liste dolduğu için katılamayan arkadaşlar varken..
Ne yapmamı bekliyordun ki Ahmet. Acaba Ahmet oynamak istermi diye yeni bir mesaj yazmanımı beklemeliydim ?
Yedek oyunculardan bir arkadaş yerine Turnuvaya dahil edildi..
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
ben o kadar ısrar ettim beni sil abi diye yok dedin...Bende devam etmeye karar verdim hatta sürekli burdayım şimdi neden söylüyorsun abi ya...Keşke önceden haber verseydin bari neyse canın sağolsun size bol eğlenceler..Tkrar emğin için saol burçak abi..
Burçak abi soruma cevap bekliyorum ancak verme gereği duymadın sanırım...
Hemşerim bi ara senle oynarız. Zaten burçağın turnuvasında kuba bile yok. yenersen ben sana kupa vercem. şimdiden yerini hazırla emi?
bu mesajdan sonra ne yapabilirdim Ahmet?
Aslında sana kızdım biliyomusun.
Turnuva için liste yapmaya başladığımızda zaman ayıramayacakların listeye adını yazdırmamalarınıda rica etmiştim.
Buna rağmen üstte eklediğim mesajı gönderdin bana.
Üstelik Turnuvaya katılmayı çok isteyip liste dolduğu için katılamayan arkadaşlar varken..
Ne yapmamı bekliyordun ki Ahmet. Acaba Ahmet oynamak istermi diye yeni bir mesaj yazmanımı beklemeliydim ?
Yedek oyunculardan bir arkadaş yerine Turnuvaya dahil edildi..
bak abi benim gönderdiğim mesajı atmışsın eyvallah buna cevap vermezsen ladım yok ama karşılığında bana attığın mesajı da at lütfen...Ben silmişim sende duruyo...Oyun bu hadi yarıda bırakmak olmaz gibi bişey dedin ...Lütfen at buraya amacım polemik yaratmak değil ancak keşke o zaman tamam olur deseydin...sonrasında nerdeyse her gün girdim ben ...
bak abi benim gönderdiğim mesajı atmışsın eyvallah buna cevap vermezsen ladım yok ama karşılığında bana attığın mesajı da at lütfen...Ben silmişim sende duruyo...Oyun bu hadi yarıda bırakmak olmaz gibi bişey dedin ...Lütfen at buraya amacım polemik yaratmak değil ancak keşke o zaman tamam olur deseydin...sonrasında nerdeyse her gün girdim ben ...
Doğru diyorsun aynen dediğin gibi , Bırakmak olmaz yakışık almaz anlamında şeyler söyledim sana.
ama o mesajıma neden bir cevap vermedin peki??
neden tamam abi haklısın bırakmaktan vazgeçtim maçlarıma devam edeceğim demedin ? hemde günlerce.
sen o mesaja karşılık vermeyince tabiki yerine yedek oyuncuyu dahil ettim.
artık bunu konuşmanında bi anlamıyok.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum