BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Tesekkür ederim, fakat her zamanki gibi mynette donma olai oldugu gibi bizim oyundada iki kez oyun dondugu icin 7-5 siz galipsiniz sizin devam etmeniz gerekiyor, basarilar...
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Tesekkür ederim, fakather zamanki gibi mynette donma olayı oldugu gibi bizim oyundada iki kez oyun dondugu icin 7-5 siz galipsiniz sizin devam etmeniz gerekiyor, basarilar...
boş yere mynette oynamayın gamegarden yada başka bir sitede oynayın diye uyarıları boş yere yapmıyordum her defasında.
Tablolaır düzenleyeceğim. galip hanginiz oldu şimdi , ben birşey anlamadım.
**** Pazartesi son gün demiştik . Ama oynanmamış 7 tane maç var arkadaşlar ? Maçlarını tamamlamış diğer arkadaşları bekletmek yakışık almaz sanırım...1 hafta süremiz vardı. Maç sonuçlarınızı bekliyorum
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Hafta sonu nete girmeyeceğimi Fatih'e söylemiştim. Biz maçımızı Cuma günü yapmıştık.haber vermemiş anlaşılan.Bizim iş biraz karışuk olsada maç sonucu böyle oldi
boş yere mynette oynamayın gamegarden yada başka bir sitede oynayın diye uyarıları boş yere yapmıyordum her defasında.
Tablolaır düzenleyeceğim. galip hanginiz oldu şimdi , ben birşey anlamadım.
**** Pazartesi son gün demiştik . Ama oynanmamış 7 tane maç var arkadaşlar ? Maçlarını tamamlamış diğer arkadaşları bekletmek yakışık almaz sanırım...1 hafta süremiz vardı. Maç sonuçlarınızı bekliyorum
Yazdigim gibi fanatik_zuzu 7-5 kazandi....
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum