Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8-5 Yenildim.
    Tebrikler Salihismet
    Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• Superonline, da birisi bana kullanabilecegim bir uyeligi verebilirmi? Ebru ablayla oynayacagiz ama site sorunu yasiyoruz
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Orayı bilmiyorum ama küçük bir öneri sunayıım.

Yahoo da oynayabilirsiniz, üyelik işlemi de kısa.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• 61. sayfa özel

Yorum

• 61. sayfa uğurlu gelmedi bana
            Böyle giderse 8:0 yenilirim
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yazmak lazım batıl adamım ben
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• karakuzu61 7-6 Ebru, Busefer rovansi ben aldim, guzel oyundu 5-2 den 6-6 yapti ebru abla, son eli de kazaniyordu ki zarlar kurtardi beni..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  8-5 Yenildim.
                  Tebrikler Salihismet
                  Tesekkür ederim, fakat her zamanki gibi mynette donma olai oldugu gibi bizim oyundada iki kez oyun dondugu icin 7-5 siz galipsiniz sizin devam etmeniz gerekiyor, basarilar...
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tesekkür ederim, fakat her zamanki gibi mynette donma olayı oldugu gibi bizim oyundada iki kez oyun dondugu icin 7-5 siz galipsiniz sizin devam etmeniz gerekiyor, basarilar...
                    boş yere mynette oynamayın gamegarden yada başka bir sitede oynayın diye uyarıları boş yere yapmıyordum her defasında.

Tablolaır düzenleyeceğim. galip hanginiz oldu şimdi , ben birşey anlamadım.
                    Pazartesi son gün demiştik . Ama oynanmamış 7 tane maç var arkadaşlar ?
                    Maçlarını tamamlamış diğer arkadaşları bekletmek yakışık almaz sanırım...1 hafta süremiz vardı.
                    Maç sonuçlarınızı bekliyorum
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Soğuduk yahu.
                      İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                      Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Haydi yapın şu maçları...

Rakibimi merak ediyorum yahu.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hafta sonu nete girmeyeceğimi Fatih'e söylemiştim. Biz maçımızı Cuma günü yapmıştık.haber vermemiş anlaşılan.Bizim iş biraz karışuk olsada maç sonucu böyle oldi

Badaloğlu : 7
                          Fatih Küçük : 5
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vallahi arkası yarın kuşağına döndü bizim maç.
                            Ben geldum, sen nereyesun??
                            "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              boş yere mynette oynamayın gamegarden yada başka bir sitede oynayın diye uyarıları boş yere yapmıyordum her defasında.

Tablolaır düzenleyeceğim. galip hanginiz oldu şimdi , ben birşey anlamadım.
                              Pazartesi son gün demiştik . Ama oynanmamış 7 tane maç var arkadaşlar ?
                              Maçlarını tamamlamış diğer arkadaşları bekletmek yakışık almaz sanırım...1 hafta süremiz vardı.
                              Maç sonuçlarınızı bekliyorum
                              Yazdigim gibi fanatik_zuzu 7-5 kazandi....
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Sonuçları özel mesaj ile Burçak' a yazarsak, işi daha da kolay olacaktır.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X