Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tabloyu büyütmek için Tıklayın

Galipler ve Mağluplar Gurubunu Belirlemek için Maçlarımızı Tamamlamıştık.

Şimdi Sıra Galiplerin ve Mağlupların kendi aralarında yapacakları maçlarda.

Galipler Gurubundaki oyuncular Tabloda görünen maçlarını tamamladıklarında, yeni rakipleri için diğer maçların tamamlanmasını beklemeye geçecekler.

Mağluplar Gurubunda ki oyuncular kendi aralarında üst tura çıkma mücadelesi verecek ve Tabloda görünen rakipleriyle eleme maçlarını yapmaya devam edecekler.

Tabloda görünen maçların hepsi tamamlandığında Son Düzenlemelerden sonra Duyuru yapılıp yeni maçlar için start verilecektir.

Bol Şans.
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 25.03.2009, 01:22.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• 7-2 yenildim tamam mi gelmeyin üstüme..

Hep bal.. Hep sans Bir sürü de sahidim var

Yorum

• Ben Cengiz abiyle mi oynuyorum yahu.Hiç haberim yok, yazmamışlar da siteye şu yendi şu yenildi diye.Cengiz abiye yazık olacak

Yorum

• Seda haklı.Balına son el mars olmadı ve o balla 2 el aldı.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Sırada kim vardı
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Eyüphan'i cagirin o benim tek sahidim

Yorum

• bordo08 i rahat bi oyunla 7-1 yendim varmı başka kendine güvenen
                Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Badaloğlu-Anıl Caner eşleşmesinin skoru ters yazılmış. Ayrıca ikinci turun da tablosu yok mu?
                  Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Burçak,
                    İlk sayfadaki tabloyu inceledim,inceledim bişe anlamadım

Bana bi söyleda,şimdiki talihsiz rakibim kimdir
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak firlama tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bordo08 i rahat bi oyunla 7-1 yendim varmı başka kendine güvenen
                      ya kardeşim bu kadarda atılmazki 7-1 miş ben gelmesem inandıracan milleti hazırlık maçı diye seni hafife aldım 7-5 yenildim sivil hayatta karşıma çıkma fırlama
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen zaten hiçbir şeyden eksik kalmazsın.

Buarada bir yonetici elemek cok guzel bir duyguymus
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burçak,
                          İlk sayfadaki tabloyu inceledim,inceledim bişe anlamadım

Bana bi söyleda,şimdiki talihsiz rakibim kimdir
                          Bu sayfadaki tablodan ve eklediğim açıklamalardan yeni rakiplerinizi görebilirsiniz ismail abi
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Eyüphan sanırım abi.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Çok güzel açıklamışsın Burçak,eline sağlık
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Buarada bir yonetici elemek cok guzel bir duyguymus
                                1 hafta istirahat istiyorsun galiba
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X