Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN 2009 Tavla Şampiyonu FİNCHER

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN TAVLA TURNUVASI

fincher'in önemli bir Avantajı var.
    ilk oyunu kaybetse dahi Galipler Gurubunda olduğu için oynanacak diğer maçta alacağı galibiyet onu Şampiyon yapacak.

Ama karşısındaki rakip Geçen yılın Şampiyonu Unique.

Sonucunu merakla beklediğimiz bu maçta BMN nin en iyi Tavla oyuncusunu göreceğiz artık.
    Ama kaybeden her kim olursa, oda en az Şampiyon olmuş kadar başarılı sayılır orası ayrı.
    64 kişi ile başladık son 2 kişi kaldı.
    Bol Şans
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 28.05.2009, 10:54.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben ilk maçımda fincher abimize elenmiştim...7-5 bitmişti yanılmıyorsam bir ara öne de geçmiştim...Neyse boşu boşuna yenilmemişiz demek...Her iki renktaşıma da başarılar...Fincher olur umarım şampiyon....Şampiyon'a elendik deriz...

Yorum

• Favorim unique....
        Twitter Adresim

Yorum

• Favorim unique demişsin ama yaptığın oranlama da fincher'i favori görmüşsün

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben ilk maçımda fincher abimize elenmiştim...7-5 bitmişti yanılmıyorsam bir ara öne de geçmiştim...Neyse boşu boşuna yenilmemişiz demek...Her iki renktaşıma da başarılar...Fincher olur umarım şampiyon....Şampiyon'a elendik deriz...
            Beni de Unique yenmişti Murat.

Ne şans varmış bizde de.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Nerede oyunuyorsunuz ?
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• unique:8 fincher:5

Mükemmel bir maç oldu; bir ara 5-2 geriye düşmeme rağmen pes etmedim, biraz da şansın yardımıyla maçı çevirdim

Öyle ünvanı hemen vermek yok İbrahim kardeşimi de tebrik ediyorum, çok iyi oynadı. İbrahim, beni önceden bir kere yenmişti o yüzden şampiyonluk için bir maçımız daha kaldı. Onu da bir kaç gün içerisinde halledeceğiz.

Yorum

• Valla ben böyle bir geriden geliş ve zarların böylesine ters döndüğünü pek az görmüştüm.Resmen zarların ruhu varmış gibiydi.5-2 de bitti bu iş derken biranda herşey tepetaklak oldu,6-0 lık bir seri yedim.İlginç ve güzel bir oyundu.Tebrik ediyorum Alper,1-1 oldu seri...

Dananın kuyruğu yakında kopacak...

Yorum

• Rövanş ne zaman oynanacak abiler....Gerçekten de çok çekişmeli bir maç olmuş...Fincher ben de sana 4-2 öndeyken 7-4 yenilmiştim yanlış hatırlamıyorsam...İkinci maçta bu işi halledersin umarım..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rövanş ne zaman oynanacak abiler....Gerçekten de çok çekişmeli bir maç olmuş...Fincher ben de sana 4-2 öndeyken 7-4 yenilmiştim yanlış hatırlamıyorsam...İkinci maçta bu işi halledersin umarım..
                      1-2 gün içinde oynarız bir aksilik çıkmazsa. Oynayacağımız zamanı ve yeri buraya yazarız; isteyen gelir izler

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1-2 gün içinde oynarız bir aksilik çıkmazsa. Oynayacağımız zamanı ve yeri buraya yazarız; isteyen gelir izler
                        Tabi ki yazın bu maç kaçmaz valla...Yılın maçı...

Yorum

• Unique bu akşam yapalım buralardaysan ...

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Unique bu akşam yapalım buralardaysan ...

Oynayalım, geldim

Yorum

• Bu mac kacmaz
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X