Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ömür Arpacı "Laz Dursun"

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

dursun'un son replikleri youtube'a indimi, karanti kacirmamak lazim

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

173. bölüm videoları. Yemek sahneleri olan videolar süper.

Tıkla.
      En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 18.12.2008, 12:12.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Yemek sahaneleri gercekten superdi...
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

Şivesi yeter
          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

horondaki komutlarıyla dün beni çok güldürdü. Garanti bankasını düşünen arkadaş süper düşünmüş, hakkaten iyi gider. Harbi bir karadenizli ve gitgide rolü artıyor. Öteki kanallardaki karadeniz tiplemelerinden nefret ederdim, ahmak rollerinde çakma oluyolardı. Bu bambaşka, başarılarının devamını diliyorum. Kendini daha da geliştirirse unutulmaz biri olabilir. şahsi düşüncem bazı kelimeleri aşırı şekilde devamlı söylememeli. tabi bunda gülse ablamızın da etkisi var
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

makbule : bari ortada çiçek felan olsaydı dursun
              dursun : niye çiçeğimi yiyecesunn ( burda ölüyodumm gülmekten )

Yorum

Yaa dünkü bölümde harikaydı gercekten... Helal olsun vallaha.. Tipik bi karadenizli...
                TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

Kendisini üstün performansından ötürü kutluyorum eğer digitürk sahibi olan var ise TürkMax kanalında salı günleri Laf Ebeleri adlı programdada kendisini izleyebilirsiniz...(Salı 20 : 30)
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

dün inanılmazdı gerçekten. helal olsun.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

-Ne oldi rengin soldi.

-Balıktan sonrada helva yedildiğinide heç duymamıştım.

-Nasi duymadın acaba sağırmısın yaa.Dünya uzerinde balık tutulmaya başlanıldığından beri arkasından helva yenir ya.

-Yalnız hakketten mıhlamanın tuzu fazla mı olmuş ne.
                      -... ye.

Més Que Un Club

Yorum

Gerçekden güzel oynuyor ama Karadenizli olmasına rağmen orjinalini bozup abartıyor bazı zamanlar sanki sonradan yetenekle şiveyi yapıyormuş gibi oluyor buda yapmacıklık katıyor rolüne Ayrıca sözlerinin sonunda ki "Yaaaaa" ların dozunu ayarlayamıyor ama Türkmax'da Laf Ebelerinde ki performansı muhteşem.
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Belkide ilk defa televizyon proğramlarında bizim şivemizi ''yapmacık'' değilde olduğu gibi yapan bir hemşehrimiz. Kendisini bu şekilde de çok güzel anlatıyor yani ; tam bir Karadenizli tipini oynuyor. Çakma değil yani. Başarılarının devamını dilerim.
                          Hay ağzına sağlık. Bende tam bunu yazmak istiyordum. Şivemizi yapmacık değil de olduğu gibi, doğal olarak izah eden tek kişi benim gözümde.

İlk Avrupa Yakasında ve bu özelliğiyle dikkatimi çekti. Başarılar dilerim.
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

Sen bağa kötü bişemi dedin

Yorum

video ekledim acaba becerbildim mi ?

Yorum

çiçeğimi yicesun acaba

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X