Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ömür Arpacı "Laz Dursun"

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün akşamki bölümde muhteşemdi. 4 dönüm tarlasından viyadüğün bir ayağının geçmesinden dolayı devlet arazisine 10 bin tlye kadar para verdi. Ama o viyadüğe kendi adının verilmesini istedi. Sonunda da istediğini aldı.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün akşamki bölümde muhteşemdi. 4 dönüm tarlasından viyadüğün bir ayağının geçmesinden dolayı devlet arazisine 10 bin tlye kadar para verdi. Ama o viyadüğe kendi adının verilmesini istedi. Sonunda da istediğini aldı.
      Sadece kendi isminin verilmesini istemedi.
      Viyadüğe dinlenme Tesisi ve Hoşgeldiniz/Güle Güle tabelalarıda istedi
      Memurla tanışma bölümlerinde koptum ben ççç
      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• bence de çok başarılı belki söylediğime inanmazsınız ama ister inanın ister inanmayın ömür arpacı benim akrabam yani dedemin teyzesinin mi ne işte onun oğlu ben ömür arpacının annesini ve babasını gördüm yani.

Babama küçükken ''ben büyük bi oyuncu olcam.'' diomuş babamda '' hadi be ordan'' diyip gülüp geçiyorlarmış yani arkadaşlarmış.Ama şimdi istanbul da olduğu için bizde antalyaya taşındığımız için görüşmüyoruz

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dergimizin bu sayısında Ömür Arpacı'yla da bir röportaj mevcut.
          'Trabzonlu olup da Trabzonsporlu olmamak mümkün mü?' diyor kendileri.
          'Bu sene şampiyon olmazsak seneye kesin şampiyonuz' diye de ekliyor. ,
          'Karanti'yi aldık anlayacağınız. )
          Türkmax'ta yayınlanan Laf ebeleri programında Beşiktaşlı olduğunu söyledi espiri yapar gibi bir hali de yoktu.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Türkmax'ta yayınlanan Laf ebeleri programında Beşiktaşlı olduğunu söyledi espiri yapar gibi bir hali de yoktu.
            Şuan programın tekrarı var. Sırf bu bölüm için bekledim. Ciddi ciddi öyle söyledi. Futbolla pek ilgilenmediğini, ama renklerinden dolayı Beşiktaş'lı olduğunu dile getirdi...

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şuan programın tekrarı var. Sırf bu bölüm için bekledim. Ciddi ciddi öyle söyledi. Futbolla pek ilgilenmediğini, ama renklerinden dolayı Beşiktaş'lı olduğunu dile getirdi...
              hemde hic annamiyor, dün izledim, zamaninda samsun'dan bjk'e transfer olan ertugrul saglam'a, spiker taklidi yapmak isterken, top fb'li ertugrul'da dedi, pesine arkadasi söyledi, ertugrul besiktas'da diye, o da aman ben nerden bilim dedi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
              Yükleniyor...
              X