Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aman diyim uzak durun 2 günde 4 aylık çabamın içine ettim Şimdi herşeye baştan başlamam lazım.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yanmak lâzım yanmak ! Yanmadan olmuyor Yanarak olgunlaşmalı iki insanda. Sadece birisi yanıyorsa işte o zaman yanana yazık. Yanıp olgunlaşacağı yerde geleceği sadece köz olmak olacak bu durumda
      Çok yazık hemde çok.. sonunda güzel şeylerin olacağını bilsen ömrünü verirsin ama karşı taraf sana bir adım bile atmaz ise o zaman üzüldüğünle kalmak diye birşey de var

Sevdik ne oldu ki gençliğimin önemli bir zamanı üzülerek, tatsız tutsuz, hep ağlamaklı geçti. saçlarım beyazladı, döküldü ne için koca bir hiç

Salaklık yemin ediyorum başka birşey değil..

Onun için gençlere tavsiyem eğer sizi gerçekten seven birisiyle karşılaşırsanız onun için gerekirse ömrünüzü verin..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sevmeyin gençler yanarsınız sevmeyin...

Çok geç abim..
        Yandık , yandık , yine yandık .

Yorum

• Uzun zaman oldu yazmayalı buraya . Yazmak lazım arada , yazıp rahatlamak lazım .

10 ay oldu neredeyse . 10 aydır çok başkayım . Onun olmadığı her saniye ben bir eksiğim sanki . Onu ilk gördüğüm de anlamıştım zaten . Olmayacaktı biliyordum ve ben hep eksik kalacaktım . Hiç ortak yanımız olmamasına rağmen türlü türlü zorlukların üstesinden gelip bir yolunu bularak tanıştım en sonunda . Her şey de güzel başlamıştı aslında , her zaman olduğu gibi . Ve ben her konuştuğumuz da farkında olmadan daha da bağlanıyordum . Sadece seviyordum , sadece . Yanında sesim , elim , ayağım , dudaklarım , yanaklarım titriyordu . Evet yanında tirtir titriyordum . Gözlerine bakamıyordum , hala bakamıyorum . Rekor 5 saniye.. Fazlası olmadı . 10 aylık tanıma , konuşma süreci.. İnişli çıkışlı ama bir o kadar da ümit verici . Belki de sadece görmek istediğim şeyleri gördüğüm için ümidim artıyordu sürekli . 10 ay bitti , artık açılma zamanı geldi diye düşündüm . Söylemem lazımdı . Tutamıyordum içimde . Çok zordu , gerçekten çok zor . Kaybetme korkusu , olumsuz cevap alma korkusu , cesaret , heyecan bütün bunların üstesinden gelmem gerekiyordu . Zorda olsa başardım . Yendim bütün korkuları . Ama kaderimi yenemedim işte . Klasikti cevabı.. " Sen çok iyi birisin , benim için çok değerlisin . Seni üzmek kırmak istemiyorum Cihat. Beni ne kadar sevdiğini biliyorum. 10 ay hiç söylememiş olsanda hareketlerinden konuşmalarından ben bunları biliyordum zaten. Ve senin gibi seveni gerçekten hiç görmedim. Sesin titriyor , yanakların kızarıyor yanımdayken. Bunu söylemek benim içinde çok zor ama bir haftadır başka ile birlikteyim." İşte o an dünyanın en kötü insanı olmak için her şeyimi verirdim . Hiç düşünmeden her şeyimi . Bugün tam 3 hafta oldu bunları duyalı ve ben hala gözlerine bakamıyorum . Hala titriyorum onu görünce ve hala çok seviyorum . Evet kaybettim ama ben buyum işte ! Vazgeçemiyorum . Vazgeçmek bize göre değil . Ben onu Trabzonspor gibi , Kazım Koyuncu gibi seviyorum..
          En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 31.12.2012, 07:05.

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İkisi de aynı şey değil mi olum ?
            Ayni sey
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yeni yılın ilk dakikalarında buraya da bekleriz..

Yorum

• Söylemek istediğim o kadar çok şey var ki ona..
                Ama susuyorum işte .
                Susmak en büyük cevaptır derler ya , alakası yok inanmayın sakın.
                En son Cihad Varlı tarafından düzenlendi; 31.12.2012, 22:07.

Yorum

• Bu ülkedeki aşıkların %99,9'luk kısmını temsil eden insanlar bu gece Taksim'de.

Yorum

• Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı ?

Yorum

• Aşk açısı çeken yanlız bayanlar bu numaradan beni pardon yanlış oldu.
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk açısı çeken yanlız bayanlar bu numaradan beni pardon yanlış oldu.
                        Alemsiniz ya
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzun zaman oldu yazmayalı buraya . Yazmak lazım arada , yazıp rahatlamak lazım .

10 ay oldu neredeyse . 10 aydır çok başkayım . Onun olmadığı her saniye ben bir eksiğim sanki . Onu ilk gördüğüm de anlamıştım zaten . Olmayacaktı biliyordum ve ben hep eksik kalacaktım . Hiç ortak yanımız olmamasına rağmen türlü türlü zorlukların üstesinden gelip bir yolunu bularak tanıştım en sonunda . Her şey de güzel başlamıştı aslında , her zaman olduğu gibi . Ve ben her konuştuğumuz da farkında olmadan daha da bağlanıyordum . Sadece seviyordum , sadece . Yanında sesim , elim , ayağım , dudaklarım , yanaklarım titriyordu . Evet yanında tirtir titriyordum . Gözlerine bakamıyordum , hala bakamıyorum . Rekor 5 saniye.. Fazlası olmadı . 10 aylık tanıma , konuşma süreci.. İnişli çıkışlı ama bir o kadar da ümit verici . Belki de sadece görmek istediğim şeyleri gördüğüm için ümidim artıyordu sürekli . 10 ay bitti , artık açılma zamanı geldi diye düşündüm . Söylemem lazımdı . Tutamıyordum içimde . Çok zordu , gerçekten çok zor . Kaybetme korkusu , olumsuz cevap alma korkusu , cesaret , heyecan bütün bunların üstesinden gelmem gerekiyordu . Zorda olsa başardım . Yendim bütün korkuları . Ama kaderimi yenemedim işte . Klasikti cevabı.. " Sen çok iyi birisin , benim için çok değerlisin . Seni üzmek kırmak istemiyorum Cihat. Beni ne kadar sevdiğini biliyorum. 10 ay hiç söylememiş olsanda hareketlerinden konuşmalarından ben bunları biliyordum zaten. Ve senin gibi seveni gerçekten hiç görmedim. Sesin titriyor , yanakların kızarıyor yanımdayken. Bunu söylemek benim içinde çok zor ama bir haftadır başka ile birlikteyim." İşte o an dünyanın en kötü insanı olmak için her şeyimi verirdim . Hiç düşünmeden her şeyimi . Bugün tam 3 hafta oldu bunları duyalı ve ben hala gözlerine bakamıyorum . Hala titriyorum onu görünce ve hala çok seviyorum . Evet kaybettim ama ben buyum işte ! Vazgeçemiyorum . Vazgeçmek bize göre değil . Ben onu Trabzonspor gibi , Kazım Koyuncu gibi seviyorum..

ben olsam tokatı basardım. bu durumlarda Davut Güloğlu olmak gerekiyor. Dörtlüleri yakalım işimize bakalım.

Yorum

• Çapkınlık yakışır mı
                            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çapkınlık yakışır mı
                              Oldum olası sevgilisi olupta 2. 3. arayan erkeklerden haz almamışımdır. Anlamsız çünkü
                              ama sevgili yoksa stok her zaman dolu olmalı
                              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                              Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bayiliisinuz boş gonuşmaya.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X