Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
-
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
sence
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşlandin abi bul birilerini yoksa kimse almayacak seni :PNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 yaşında oğlum var
Allah bağışlasın zafer abi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutmadı desene
Allah bağışlasın zafer abiNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNisan da istemeye gidiyorum iyimi kötümü
Tek tek dökülecekler
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKafanda saç varsa acırım saçlarının haline
Tek tek dökülecekler
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar yıl dökülmediyse bundan sonra dökülmez az değil 5 yıl oldu
Valla güzel kardeşim evlenen bütün arkadaşlarim mülayim oluverdiler.Hatun yok derse yok çok şehit verdim bu konu da
Allah bi yastikta kocatsın kardeşim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHehe
Valla güzel kardeşim evlenen bütün arkadaşlarim mülayim oluverdiler.Hatun yok derse yok çok şehit verdim bu konu da
Allah bi yastikta kocatsın kardeşim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNisan da istemeye gidiyorum iyimi kötümü
Biz ne zaman göreceksek o günleri hala okul köşelerinde sürünüyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Düzeltme : Birşeyler yazdım gene ama boşverinEn son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 27.12.2012, 00:23.
- Alıntı
Yorum
Yorum