Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gittim geldim Canberk hâlâ aşktan ağlıyor. Ama hep yanında kızlar var ne hikmetse

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gittim geldim Canberk hâlâ aşktan ağlıyor. Ama hep yanında kızlar var ne hikmetse
      Benim durumum basit başkan.Seviyorum sevilemiyorum,seviliyorum sevemiyorum
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim durumum basit başkan.Seviyorum sevilemiyorum,seviliyorum sevemiyorum
        Sevilip sevmiyorsun ya alıyorsun bedduaları sonra seviyorsun aldığın beddualar tutuyor sevilemiyorsun öyle bişi işte
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• Yine yazayımda sinir olun Şurada anlatılan durumların çoğunu okuyunca şu sonucu çıkarıyorum ki bunlar aşk değil heves.Birisinden vazgeçince ne çabuk başka birisini seviyorsunuz ?

Az çok hepimiz aynı çevrenin,seviyenin insanlarıyız. Evliliklere bakıyorum neredeyse tamamında aşk yok. Mantık evliliği ve heves. Kişiler kendilerine en güzel gelen heveslerinin peşinden gidiyor.

Yani çok mu zordur birisini sevip sadece onunla yaşamak ? İlla ki başka birisiyle evlenmek mi lâzımdır ?

Çok şükür ki bu konuda bir an bile hevesimin peşinden gitmedim. O kişiyi bulana kadar evlilik falan yok. Bulamazsam yine yok.Gerçekten sevmediğin bir insanlar evlenip ömür boyu aynı evi paylaşmak ? Bana göre değil bu iş.

Boşuna SMS tüketmeyin. Birçok kadınla veya erkekle çıkıp aşkı bulamazsınız.Aşk deneyerek bulunan birşey değildir.SMSlerinize yazık.
          En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.12.2012, 23:28.

Yorum

• arkadaşlar burda aşktan ağlayan kişiler aşk dilenciliği yapmayın küçük cocuk gibi annenizin eteğinden ayrılmadıgınız gibi kızların peşinde dolaşıyonuz bırakın boş aşk işlerini aşık olan erkekler zaten kızlarla birlikte kolay kolay dolaşmaz agır başlı olur ...
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar burda aşktan ağlayan kişiler aşk dilenciliği yapmayın küçük cocuk gibi annenizin eteğinden ayrılmadıgınız gibi kızların peşinde dolaşıyonuz bırakın boş aşk işlerini aşık olan erkekler zaten kızlarla birlikte kolay kolay dolaşmaz agır başlı olur ...
              Aşk değil heves olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş olacak

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşk değil heves olduğunu anladıklarında iş işten geçmiş olacak
                aslında onlarda biliyor heves olduklarını da işlerine gelmiyo renkdaş anlatabildimmi

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aslında onlarda biliyor heves olduklarını da işlerine gelmiyo renkdaş anlatabildimmi
                  Evet, heves işte
                  En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 16.12.2012, 23:37.

Yorum

• Sözlerimi geri alamam
                    Yazdigimi yeniden yazamam
                    Caldigimi baştan calamam
                    Bir daha geri donemem
                    Hiç bi kere hayat bayram olmadı ya da
                    Her nefes alısımız bayramdı.
                    Bir umuttu yaşatan insanı
                    Bir daha geri donemem ...
                    hoşçakal sahte yalancı aşklar ..

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dostum,

Oyun Teorisi üzerine akademik çalışmaları olan biriyim. Hocana saygı duyuyorum yalnız şunu haddim olmadan belirtmek isterim ki, eğer duygusal bir ilişkiyi (hele ki adına AŞK denenmiş ise) "kazan-kaybet" gözüyle değerlendirirseniz, baştan kaybedersiniz, oradan kazanan çıkmaz. Çatışma çıkar, egolar çıkar, kin çıkar.

Hayattaki hemen her vakaya uyarlanabilecek olan Oyun Teorisi, bu konuda hata veriyor. Selamlar...
                      Hocam yazdığı teori ile Las Vegas'ta sürekli kazandığı için yol verilmiş birisi. Naci Canpolat
                      Zaten kendisi oraya işin geyiği olarak bağladı ve bunun dersimizle alakası yok dedi
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kaka6191 kardeşime katılıyorum harfi ilen hemde.
                        Bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz,ufak bi eklemede benden olsun madem
                        kadılarn üzerine fazla düşülürse muhtaç erkek katagorisine düşülür buda kadınlara gelen itici özelliktir.
                        Ve kaka kardeşim bi ara mutlaka tanışalim
                        İnşallah kardeşim )
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yine yazayımda sinir olun Şurada anlatılan durumların çoğunu okuyunca şu sonucu çıkarıyorum ki bunlar aşk değil heves.Birisinden vazgeçince ne çabuk başka birisini seviyorsunuz ?

Az çok hepimiz aynı çevrenin,seviyenin insanlarıyız. Evliliklere bakıyorum neredeyse tamamında aşk yok. Mantık evliliği ve heves. Kişiler kendilerine en güzel gelen heveslerinin peşinden gidiyor.

Yani çok mu zordur birisini sevip sadece onunla yaşamak ? İlla ki başka birisiyle evlenmek mi lâzımdır ?

Çok şükür ki bu konuda bir an bile hevesimin peşinden gitmedim. O kişiyi bulana kadar evlilik falan yok. Bulamazsam yine yok.Gerçekten sevmediğin bir insanlar evlenip ömür boyu aynı evi paylaşmak ? Bana göre değil bu iş.

Boşuna SMS tüketmeyin. Birçok kadınla veya erkekle çıkıp aşkı bulamazsınız.Aşk deneyerek bulunan birşey değildir.SMSlerinize yazık.
                          bilmem mesajin mesajini dogrumu anladim, ama diyorsun yani, kiz ile zaman gecirme, arama, sorma, mesaj yazmak, gezme, konusma, anilar paylasma, beraber gülme, beraber aglama. Zaten aski ask yapan bunlar. Dogru anladiysam, senin mantigina göre hic emek vermeden, ask ve sevgi sana gelmesini bekliyorsun. Yanlis anladiysam, af edersin, dogru anladiysam, dogru yolda degilsin.
                          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• YAZILARIn ÇOĞUNU OKUDUM,,,erkek aşık olmaz.aşkından ağlamaz,sadece sever.kendinize gelin beyler,siz erkeksizniz,..bırakın kızlar size gelsin
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• http://www.youtube.com/watch?v=N4IOoUZjGVU bu şarkı herşeyi anlatıyo ...

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                YAZILARIn ÇOĞUNU OKUDUM,,,erkek aşık olmaz.aşkından ağlamaz,sadece sever.kendinize gelin beyler,siz erkeksizniz,..bırakın kızlar size gelsin
                                Olur abi bal gibi olur
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X