Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sende fazla ümitlenme bir gün öyle bir anda bir kıçı kırık bir cümle kurup terk eder ki seni bir daha gülemezsin bile.
    "Seni seviyorum ama..."
    1- Böyle olmak zorunda
    2- Seni üzmek istemiyorum
    3- Seni haketmiyorum
    .
    .
    .

"Ama" dan önceki her şey yalan.

Yorum

Sende fazla ümitlenme bir gün öyle bir anda bir kıçı kırık bir cümle kurup terk eder ki seni bir daha gülemezsin bile.
      Gerçekten bazen öyle bir an geliyor ki , canım cicim dediğin kişiyi görecek gözün olmuyor.

O yüzden bu tür ilişkilerde ben böyle cümleleri çoğu zaman samimi bulmuyorum ve yapmacık geliyor bana.

Kendin olmakta yarar var. Bir de tabi ki zırt pırt kullanmamakta

Yorum

• Aşk cidden bir elma şekeriymiş arkadaş.

ççç ççç
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Siz niye beni ayırıyosunuz olm Olan olur giden gider , hayat devam eder bebeklerim .
          Twitter Adresim

Yorum

Emirhan hayta pozitif bak hacı aşk bu kelebek misali nereye ne zaman konacağı hiç belli olmaz ...Ne senden başkasıyla yapamam lafları ne sensiz yaşayamam lafları hepsi hikaye Aşk bu biri bitince başkasına yelken açmak lazımki açıyor insan yapısı gereği ; Tecrübe Konuşuyor Demedi demeyin
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• aşk mı oda ne ?
              Kupalarına Değil Şampiyonluklarına değil Rengine Ve Amblemine Aşığız. Trabzonsporum

Yorum

• Uyuyamıyorum..Deli gibi alkol tüketesim var..Bildiğin başımdan aşagı kaynar sular döküldü..Adaletinin ta..

Yorum

• Ayrılmalı barışmaları şeylere inanmazdım ama birden barıştık yahu Mutlu oldum

Yorum

• hayat insanlara duvar gibi dik ve vurdumduymaz olmayı öğretti.
                    böyle olması onların kırılmaması için daha iyi olsa gerek.
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ayda bir buraya gelip aşk maşk yalan diyip cikiyorum
                      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben inanmazdim aska. Cocuklugumda cok karsiydim, hic acimazdim ask acisi ceken insanlara, bos is gibi geliyordu bana. ´´ Oglum isinize gücünüze bakin, paraniza pulunuza ibadetinize. Allah bir gün yüzünüze bakar bulursunu birini´´ diye söylerdim hep.

Cokta basariliydim bu konuda. 15-20 yaslarinda resmen millete piskoloji dersi veriyordum. Cile ceken yanima geliyordu, konusuyorduk.

Neyse gel zaman git zaman bir senesi alti haftaligina izine gittik. Daha ücüncü günü birini gördüm ve o anda bir tuhaf oldum. Hosuma gitti, baska bir gözle bakiyordum. 1-2 gün daha gecti ve ben anladimki o kizin yanindan gitmek istemiyorum. Aman Allahim asik oluyordum galiba. Bu ne heyecanli ne bambaska bir his.

Aradan tam iki hafta gecti ve ben sirilsiklam asik olmustum. O ana kadar arastirmistim, kimin neyi oldugunu ögrenmistim. Her gece rüyalarimda görmeye basladim. Araliksiz her gece görüyordum, ama ulasamiyordum. Uyandigimda ter icindeydim. Kararimi verdim bu kizi sevdigimi duyuracaktim.
                        Annemle konustum,´´Anne oglun asik oldu, arastir sorustur, bu kizi iste´´. Anam cok sevindi tabi.

Neyse uzun lafin kisasi, olmadi. Isteyenler cokmus. Kizin anasi yurtdisina veremem dedi. Eger buralara gelirsen seve seve.

6-7 ay cok zoruma gitti, türkülere vurdum kendimi. Biraz daha denedim olmadi. Ve bitti....

Sonrami? Sonra baska bir kizla evlendim. Asik olmadan evlendim. Ve Allah bana nurtopu gibi bir cengaver verdi. O kadar güzel bir seyki evlilik, herseyi unutturdu bana.
                        Su anda dünyanin en mutlu insani benim, esimle cocugumla.

Allah hepinize nasip etsin.

DIyecegim o ki: her dert gecicidir, kalbinizi ferah tutmayi bilin. Illada asik olup evlenmeyi beklemeyin.

Neyse baya zirvaladim sabah sabah, kalin saglicakla usaklar.
                        ben sevmediği biriyle ne kadar mutlu olabilir ki insan diye düşünüyorum ve öyle biriyle evlenmeye sıcak bakmıyorum, yazında beni şaşırtan kısım o son kısım oldu bu düşüncem yüzünden, bana mutlu olamayacakmışım, anlaşamam, bir aile kurmuş olurum, ama ömrümün sonuna kadar mutlu olamam gibi geliyor, hiç evlenmemek daha iyi geliyor doğrusu, saçma bir düşüncedir belki, ama kurtulamıyorum bu düşünceden, evlenirsem yürekten sevdiğim biriyle evlenmek istiyorum, ama şu an aşık olduğum biri de yok, çıkmadı karşıma öyle biri, öte yandan bildiğin tipik türk ailelerinde olduğu gibi baskı da var, yaş da ilerliyor

Yorum

• Bu iş çok b*ktan bi iş.
                          Olabilecek kişiye de konmaz ki şu kalp.
                          Aynı ortamda çok bulunduk ama muhabbetimiz hiç olmadı kızla. Sadece facebookta arkadaş
                          Gönül döndü dolaştı oraya kondu.
                          Hadi şimdi çıkar aklından, ya da başla bi yerden ama çok zor.
                          Nerden başlasan nasıl yapsan zor..
                          Hiç muhabbetin olmayan birisi.
                          Aşkın gözü kör abi.

Yorum

• Aşk fedakarlıktır

Yorum

• Tanımadan aşık olmak diye bir şey olabilir mi ? İnanmıyorum .

Birinin sadece dış görünüşüne aldanıp olsa olsa Allah'a aşık olurum ne güzel çizmiş yaradan diyerekten .

Elbette gözüne hitap etmeli sevilen ama , tanıdıkça aşık olmalı bana göre insan . Tanıyorum , tanıdıkça aşık oluyorum her gün bin kere.
                              Twitter Adresim

Yorum

• Aşık olmak için tavırları, konuşması, hareketleri ya da 2 bakışı bile yeter bazen..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X