Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu sayfada biri de çıkıp demez ki kızlar iyidir...herkez şikayetçi olmuyor böyle beyler...

kızları anlamak zor tamamda sizi de anlamak pek kolay olduğu söylenemez hani

Yorum

• iyi kizlar iyidir

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şu sayfada biri de çıkıp demez ki kızlar iyidir...herkez şikayetçi olmuyor böyle beyler...

Siz erkekler iyidir diyor musunuz
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siz erkekler iyidir diyor musunuz
          demiyoruz ama bu kadar da genelleme yapmak yanlış bence

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bırak bu işleri panpa.
            Sanki, yani gören duyan da der ki, öyle bir yorumlar yapılıyor ki, okuyan izleyen düşünür ki, (daha uzatamıyorum ya)
            sizi anlamak çok kolay...
            Diyeceğim budur.
            Panpaa Yapma Kizlari anlamak daha zor Imkansiz gibi hatta

Beyler Genel Bir Soru daha Madem Sevmiyorsun Anliyorum Ama Niye Kiskandirmaya Calisiyorsun ?
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu sayfada biri de çıkıp demez ki kızlar iyidir...herkez şikayetçi olmuyor böyle beyler...

Kizlar Kötüdür demiyorum Ben öyledir böyledir demiyorum Sadece Kizlari Anlamak pek mumkun degil sadece Ama iyilerdir iyileri vardir Kötüleri vardir
              Evli Olani vardir Nisanli Olani vardir

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Panpaa Yapma Kizlari anlamak daha zor Imkansiz gibi hatta

Beyler Genel Bir Soru daha Madem Sevmiyorsun Anliyorum Ama Niye Kiskandirmaya Calisiyorsun ?
                bıyıklı güzin amca mod on

2 ihtimal var
                1.sevmiyordur
                2.huyu değişiktir,öyle öğrenmiştir vs. bunlar önemli değil,yine kaçarak uzaklaşıyorsun hüdai,yaşın genç,şimdi para kazan sonra olur o işler,şu anda bir şeyleri ciddi yapmak için çok erken,biraz takıl hayatını yaşa,gez toz,parayı oralara harca.sonra evlenme moduna girersin.ne kadar erken girersen o kadar çabuk bunalırsın,bunaltırlar.illa sevgili yapacağım diye kasıyorsan düzgün birini bul.sonra iş ciddiye binince kaçmak olmaz.bu tiplerden de uzak dur.

bıyıklı güzin amca mod off
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bıyıklı güzin amca mod on

2 ihtimal var
                  1.sevmiyordur
                  2.huyu değişiktir,öyle öğrenmiştir vs. bunlar önemli değil,yine kaçarak uzaklaşıyorsun hüdai,yaşın genç,şimdi para kazan sonra olur o işler,şu anda bir şeyleri ciddi yapmak için çok erken,biraz takıl hayatını yaşa,gez toz,parayı oralara harca.sonra evlenme moduna girersin.ne kadar erken girersen o kadar çabuk bunalırsın,bunaltırlar.illa sevgili yapacağım diye kasıyorsan düzgün birini bul.sonra iş ciddiye binince kaçmak olmaz.bu tiplerden de uzak dur.

bıyıklı güzin amca mod off
                  Öncelikle Evlilik Bana göre degil Ben bir insana Baglanamam Baglanirsam Kopamam

Bu Yasima Kadar yapmak isteyip de yapamadigim 1-2 Sey Kaldi Onlarida yapicam Bu Sene

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öncelikle Evlilik Bana göre degil Ben bir insana Baglanamam Baglanirsam Kopamam

Bu Yasima Kadar yapmak isteyip de yapamadigim 1-2 Sey Kaldi Onlarida yapicam Bu Sene
                    eyvallah kendin bilirsin
                    yukarıda da yazdım,ben öyle ilişki uzmanı falan değilim
                    hepi topu toplasan 2-3 ilişkim olmuştur
                    onlarında hepsi 3 ay 5 ay
                    ama her şey zamanında güzel onu söyleyeyim tekrar.
                    sonra kucağında bir çocukla yanıma gelme ''ben buna hazır değilim diye
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      eyvallah kendin bilirsin
                      yukarıda da yazdım,ben öyle ilişki uzmanı falan değilim
                      hepi topu toplasan 2-3 ilişkim olmuştur
                      onlarında hepsi 3 ay 5 ay
                      ama her şey zamanında güzel onu söyleyeyim tekrar.
                      sonra kucağında bir çocukla yanıma gelme ''ben buna hazır değilim diye
                      Yok Canim Yok Bizimde dilimiz yana yana ögreniyoruz Zaten Kalbimde birisi varken Baskasina yalandan guzel sözler söyleymem

Bakiyoruz Artik Abimiz evlendi Kardesimiz nisanlandi Baskilara ne kadar dayanabilcem

Yorum

• Cocuklari severimde Bakarim sorun olmaz Deneyimliyim bakmisligim var Cok guzel cocuk uyuturum

Yorum

• Ben'im ki istanbul'da ama söyleyemem bu herkesin arasında utanç verici !

Yorum

• Bu başlığı okumak çok güzel

Yorum

• Öyle bir şey...

Maşallah deyin , poponuzu kaşıyın gavurlar
                              Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet bıyıkların nerede
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X