Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu iyi dilekler hepimiz için geçerli olur inşallah. Önderimiz Akyüz Cem'in yolundan şaştık aşk konusunda, döndük yine geri, artık o ne derse o
    Estağfurullah Dostlarım ..Neyse boşverin aşk olaylarını zaten
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çıkma fobisi nedir arkadaş,bana bunu birisi açıklayabilir mi?

Hep yanımda ol,uzaklaşma,konusmayı deneyelim ama ben erkeklere yaklaşamıyorum, sevgili olamıyorum,çıkma fobim var?

Bu nedir,bunun bir açıklaması var mı?

Daha da açık sabah 9'lara kadar mesajlaşıp,uyandıgında da mesajlasmaya devam eden,telefonda da sürekli konuşan hatta 5 saat telefonda konuştuğu olan,sevgilimmiş gibi her şeyi kıskanan bir insan neden çıkma fobim var der?
      Bu başlık beni çok güldürüyor

Kardeşim bende ilk defa görüyorum ve şaşkınlık içindeyim..

çıkma fobisi ? çok ilginç..
      En son Sacit tarafından düzenlendi; 17.07.2012, 14:11.

Yorum

• Yok Sacit abi ben de duydum bir kaç kere bana olmadı ama şahit oldum bu tür arkadaşlar da var etrafta

Bekir senin olay Rayman'ın yazdığı gibi ailesel olabilir. Sonuçta ailesini tanıyorsun sen de kız ailesinin vereceği tepkiden emin olamıyordur ondan bekleme kararı almış olabilir. Sen yeter ki acele etme gardaşım
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bekir ben duydum öyle bir şeyde, senin karşılaştığın olay hobi değil de işime gelmiyor durumu
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ufacik bir Nacizhane Bir sorum Olucak Bir Kiz Bir hanimefendi Bir bayan Seviyor ama Sevdigini söylemiyor Inadina sevmiyorum niye desin ?
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ufacik bir Nacizhane Bir sorum Olucak Bir Kiz Bir hanimefendi Bir bayan Seviyor ama Sevdigini söylemiyor Inadina sevmiyorum niye desin ?
              sevmiyordur abi
              kim seviyor dediyse kandrımış seni
              acı ama gerçek bu,bu gerçekle yüzleş
              istemiyorum diyorsa belki gerçekten istemiyordur yani
              zorlamaya gerek yok

dakikalar sonra gelen edit: pampa şimdi düşündüğün zaman ben erkeğim,kadınları anlamam.şöyle kendime baktığım zaman bu konularda pek tecrübemde yok.
              ama insan olarak baktığında,yani normal bir bireyi ele aldığımızda insan niye istemediği bir şeyi söylesin,ya da söyleyemesin,velev ki söyledi diyelim,anında düzeltecektir.velev ki bahsi geçen hatun kişsi bahsi geçen yamukluğu yaptı ve seviyorken sevmiyorum dedi
              öneri:kaçarak uzaklaş,ne kadar tecrübeli olmasamda bu tip hatunları bilirim,şansıma hep böyleleri geldi.kaçarak uzaklaş,başına bela alma.sonra yok nazıydı tasasıydı derken işin b.ku çıkıyor,çekilmiyor yani.bu tipler -hatta türkiyedeki mevcut hatunların çoğu- kendini prenses zannediyor,hayal dünyasında yaşıyorlar.sonra bu sonuçlar ortaya çıkıyor,bizim gibi gençler bu yollarda heder oluyor
              En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 17.07.2012, 19:00.
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Seviyorsa seviyorum der muhtar pembe dizi değil ya bu elbet der demiyorsa sevmiyordur, gerçi diyenlerinde sevmeme ihtimali var ama olsun sonuçta senin sorduğun sorunun cevabı sevmiyor
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Baskasina Seviyorum demis
                  Bu Kadin Milletini Anlamak Cok zor

Yorum

• Hepinize yorumları için teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle Rayman'ın dediği gibi aile yüzünden olan şeyler,bu şekilde düşününce böyle oldugunu anladım.

Emirhan işime gelmiyor durumu değil,kız da en az ben kadar istiyor bunu en yakın arkadası ve bana karsı olan konusmalarından dolayı biliyorum,sadece korkuları var.

Canberk'in dediği gibi acele etmeden beklersem bu iş olucak gibi,ilk konusmaya basladıgımız ile şimdi arasında daglar kadar fark var,kız yine ailesine gitmesinden korkuyor ama yavaş yavaş bağlanıyor bana.

Bu fobi de gerçekten varmış,kızla saatlerce telefonda bunun üzerine konuştuk,kız daha hiç kimseyle çıkamamış bile,bir de ben olunca ailesel korkular da eklendi,sonuc olarak çok yakın 2 aileyiz.
                    En son Bekir tarafından düzenlendi; 17.07.2012, 19:02.

Yorum

Baskasina Seviyorum demis
                      an itibariyle bakkala git bir enerji içeceği al ve koşarak uzaklaş
                      bak ciddi diyorum
                      tecrübe diyorum
                      şimdi başlarsın,cicim ayları geçince benim dediğimi anlarsın.
                      yol yakınken geri dön.
                      yaşını göremiyorum ama 27 nin altındaysan hiç bulaşma.
                      mutlaka düzgün bir insan karşına çıkacaktır.bekle ve her şeyin zamanında güzel olduğun bil.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        an itibariyle bakkala git bir enerji içeceği al ve koşarak uzaklaş
                        bak ciddi diyorum
                        tecrübe diyorum
                        şimdi başlarsın,cicim ayları geçince benim dediğimi anlarsın.
                        yol yakınken geri dön.
                        yaşını göremiyorum ama 27 nin altındaysan hiç bulaşma.
                        mutlaka düzgün bir insan karşına çıkacaktır.bekle ve her şeyin zamanında güzel olduğun bil.
                        daha genc sayilirim 21 yasindayim Dogru insani bende bekliyorum zaten

Yorum

Doğru insan yok be renkdaş,hayırlı insan var,Onlardan biri ile karşılaşırsın insalllah

Yorum

Baskasina Seviyorum demis
                            Bırak bu işleri panpa.
                            Sanki, yani gören duyan da der ki, öyle bir yorumlar yapılıyor ki, okuyan izleyen düşünür ki, (daha uzatamıyorum ya)
                            sizi anlamak çok kolay...
                            Diyeceğim budur.

Yorum

Otobüs mü la bu bekliyorum diyorsun ..Git kendin bul ..Bana kalsa her zaman ki gibi bu işlere girmeyin derim oğlum bırakın bu boş işleri.Trabzonspor varken olmaz.Kaç defa diyeceğim arkadaş
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• bayiliisunuz boş gonuşmaya..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X