Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mert kardeşim bize yakışmaz sahipli kıza yanaşmak. Aradan çekilip eyvallah demesini bilmelisin. Mutluluk bozma mutluluğun olmaz derler. Gel vazgeç şu sevdadan kendine ve başka insanlara zarar verme bence

Yorum

• İlahi aşka dair kitaplar okuyun..

Şems-i Tebrizi ve Mevlana ile ilgili kitaplar..
      Aşkın ne olduğunu bu büyük insanlarda bulacaksınız

Günümüzde yaşayan insanlarda aşkın ne anlama geldiğinin cevabını bulamadım. Zaten bilselerdi bu kadar ulvi bir duygunun altına girmezlerdi..! Cinsiyet ne olursa olsun, insanların bu yüce duygunun anlamını iyi kavramaları gerekiyor. Çünkü bu basit bir olay değil.

Mevlana'nın söylediği gibi; ''Gönül verip, umut bağlayıp yarı yolda bıraktığın bir insanın gönül sadakasını her iki cihanda veremezsin''

Yorum

• Yüreğimde umutların,
        Gözlerinde gözlerim kalmış...
        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
        Olmak ister isen bu yolda mahir,
        Harabat ehlini hor görme şakir,
        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Sabır yoksa bu işlere girmeyin. Çünkü gezegende kızlardan daha sinir bozucu bir şey yok.
          Kaşıkla verir kepçeyle alır bunlar. Bir gram şeker için bir çuval keçiboynuzu yemek istiyorsanız hadi durmayın.

Yorum

• Selamunaleyküm ağalar...

Yorum

• Aşk insana şiirler yazdırır,

Ama sonra başka bir kıza aşık olursanız, o şiirleri bilgisayarınızdan silmeyi unutmayın
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• Nezaman Asik Olamayacagim dedimde Yüce rabbim karsima Birini cikardi
                Nezaman Bu Islerden Uzak durucam Dediysem Yüce rabbim Yine birinelerini Cikardi karsima
                Yine Kimse Olmaz Olamamali Dedidigimden sonra yinebirini cikardi

Yanlizlik Yanlizlik Yanlizlik Gibisi yok
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• allah herkesi birbiri için yaratmış ama kim kimin için belli değil

BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Ben de tam bunu yazmaya gelmistim Canberk.. Agzim acik kaldi kardes..
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Aşk insanın kendi kendisiyle imtihanıdır. Bazısı kağıdını tam doldurur, bazısı kağıdını yanlışlarla doldurur,bazısı boş kağıt verir,
                      zilin çalmasıyla da biter.

Yorum

• Çıkma fobisi nedir arkadaş,bana bunu birisi açıklayabilir mi?

Hep yanımda ol,uzaklaşma,konusmayı deneyelim ama ben erkeklere yaklaşamıyorum, sevgili olamıyorum,çıkma fobim var?

Bu nedir,bunun bir açıklaması var mı?

Daha da açık sabah 9'lara kadar mesajlaşıp,uyandıgında da mesajlasmaya devam eden,telefonda da sürekli konuşan hatta 5 saat telefonda konuştuğu olan,sevgilimmiş gibi her şeyi kıskanan bir insan neden çıkma fobim var der?
                        En son Bekir tarafından düzenlendi; 14.07.2012, 17:26.

Yorum

• Ailesinden korkuyor bu kadar basit.
                          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Aşka yoktur gibi cümlelerim meşhurdur herkes bilir 1-2 defa denedim ama bana göre olmadığınıda anladım.Ama şu Sultan Emirhan'ı üzdüler ya bu konuda bir daha aşığım seviyorum diyen görürsem suratına patlatırım haberi olsun.Sultan sevmiyorsa kimse sevmeyecek ulan
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aşka yoktur gibi cümlelerim meşhurdur herkes bilir 1-2 defa denedim ama bana göre olmadığınıda anladım.Ama şu Sultan Emirhan'ı üzdüler ya bu konuda bir daha aşığım seviyorum diyen görürsem suratına patlatırım haberi olsun.Sultan sevmiyorsa kimse sevmeyecek ulan
                              Sultan bizi de yıktı ama hayırlısıymış demek lazım bazen Totti. Allah daha iyilerini çıkartır inşallah karşısına
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu iyi dilekler hepimiz için geçerli olur inşallah. Önderimiz Akyüz Cem'in yolundan şaştık aşk konusunda, döndük yine geri, artık o ne derse o
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X