Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok sevdiğiniz, hayalinizdeki insan olduğuna inandığınız ve uğruna herşeyinizi feda edebileceğiniz insanın birisiyle beraber olduğunu öğrenmek ne biçim bişeydir kardeşlerim Allah kimseyi düşürmesin bu duruma Allah kimseye böyle bir duygu yaşatmasın

Yorum

• 1,5 ay oldu lan mutlumuyum? evet
      Trabzonsporlu yaptik sivasliyi, tezahurat filanda ögrettik
      ama o icimdeki heves gitti, su uzun süre ayni kizla cikabilenlerden yardim istiyorum
      [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonlu ve Trabzonsporlu şartım var
        Benim de öyle şartlarım vardı hocam

İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle bir şart aramıyorum.

Sonuçta Trabzonspor'lu olacağı için farketmiyor
        Büyük konuşma la

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bizim bir arkadaş var ahmet başkaya diye onunda aynı şartları varmış dostlarım.
        Sen ne gereksiz bi adamsın ya

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        La sorma. sonra gelir burada her Haftanın Konuğu başlığında ; Sevgilin fenerli olsa napaardın ? diye sorarsanız gösteririm size feneri
        Konuş tosunum konuş , Fenerli kızlar sevsin seni
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonlu ve Trabzonsporlu şartım var
          Kesinlikle Aksini Bende Kabul Etmiyorum Gerekirse Hic evlenmem
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• parmağına takmışlar iki yüzük bir nişan metrobüste gördüm seni gene halin perişan...

Yorum

• Yorum

• Ahmet benim halen daha var.Görürsün şu anda kız arkadaşım yok.Ama olursa bir kız arkadaşım mutlaka Trabzonsporlu olacak
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• kesin şöyle olcak böyle olucak demeye karşıyım açıkçası........kalp bu kimi git sev diyeceğini söyleyemezsin...öyle bir kişi çıkar ki karşınıza hayır diyemezsiniz ama ne trabzonludur nede trabzonsporludur.....kesin yargılarla yaklaşmayın bu işlere benden söylemesi.......

bir soru vardı yukarda kadınlar ne ister die;
                  aslında çok şey değil biraz ilgi, biraz sevgi ve adam gibi adam isterler yanlarında çok şey değil az şey isterler ama bulamazlar....hadi iyi akşamlar....

Yorum

• Kadın ilgiyi, sevgiyi, adam gibi adamı bulduğu zaman şımarır, istediğini elde eder ve gider. Kadınlar acı ister bu yüzden yüzlerine bakmayanlar, ağlatanlar, köpek edenlere aşık olur onları sever.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• istisnalar kaideyi bozmaz...böyle yapanlarda yok mu elbette var lakin genel yargı bu en azından çevremdeki bir çok kız bunlardan dem vuruyo

Yorum

• Her ilişkimin başında sevgi göstermem ağzına bilmem naparım kızların yüzlerine bakmam söverim sayarım deli divane olurlar ama ne zaman sevgimi gösterdiysem de gitmişlerdir. En abuk subuk ilişkimde bu şekilde bitti en ciddi olan ailelerin işin işine karıştığıda.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• sadece sevgi göstermenden mi kaynaklanıyor diyosun yani,başka bişi olamaz mı bitmesi için?

Yorum

• Hatta en ciddi olan burda da anlattıgım bayağı uzun süre süren, sevildiğimi en çok hissettiğim kendinden çok beni düşündüğüne inandığım bu yüzden sevgimi gizlemediğim kız ayrıldıktan sonra aylarca peşinden koştuğumda en son gün "daha 21 yaşındayız" lafını söyledi bana. He birde erkek olursa adı "efe" olcaktı ne oldu planların vardı demiştim. Ben o an onları hissediyodum öyle konustum eski ilişkilerimlede bu oldu demeye bile cüret etti. Sonra Onur güvensin? Nah güvenir. Sonra kızlar ağlasın sevgisizlikten. İnanmıyorum arkadaş bundan sonra. Hele şu son yaşadığım ilişkiden sonra onca şeyden sonra bu laflar bile denilmeye cüret ediliyorsa zamanı geldiğinde anneme helal süt emmiş birini bul yemek yapsın, çocuk versin bana yeter derim. Gerisi hikaye.

Her kadın sevgisizlikten, ilgisizlikten ağlar ama sevgiyi ilgiyi gördükten sonrada gider.
                            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• "Nasipten ötesi yok" klişesini kullanıp hararetli ve hemcinsim olan renktaşıma katılan görüşümü araya sıkıştırayım istedim.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• onur anlıyorum seni....şimdi sana ne söylesem boş fakat bütün kadınlar aynı değildir unutma... bazen cesaretsiz olabiliyoruzdur,bu doğru;sana söylediklerine gelince hem canını acıtmak için hem de senin onu unutmanı sağlamak için bunları söylemiştir zannetmiyorum ki içinden gelerek böyle desin......dediğim gibi yaralı bir insana ne desen boş....

şair ne demiş: olmuyorsa zorlamıcaksın
                                sen elinden geleni yaptın mı gönlün rahat mı ?
                                cidden olmuyorsa zorlamıcaksın....
                                En son esra61 tarafından düzenlendi; 04.05.2012, 23:33.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X