Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vardır oda sevgiliyi ağlattıkdan sonra ağlamasını kesememektir, normal tripleri ile bile bizi tav ederlerken sen düşün ki ağladıklarında neler olur dünyadan soğur insan. Hadi evlat git ve gönlünü al çünkü arka sokaklarda ağlamakda gülmekde ekip işidir.
    Sorunlu musun sen olm , Rıza baba kılıklı

İşin acı tarafı ağlaması değil ifrit olurum ağlayan kızlara , umrumda da olmaz . Ama bi kız ağlıyor ve hayır ağlamıyorum diyerek sesini düzeltmeye çalışıyorsa orası çok kötü işte.
    Twitter Adresim

Yorum

• Muazzam bir öküzlük yapmamışsan %99 bu işkenceyi çekmen için ağlamanı sana duyuruyor evlat.

Bu arada ifrit ne demek ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Muazzam bir öküzlük yapmamışsan %99 bu işkenceyi çekmen için ağlamanı sana duyuruyor evlat.

Bu arada ifrit ne demek ?
        Nefret etmek , canım
        Twitter Adresim

Yorum

• son zamanlarda durgun olan başlık

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            son zamanlarda durgun olan başlık
            Halbuki bahar geldi yaz geldi bir canlanması lazım dimi

Yorum

• Canlanma yok. Aynı tas aynı hamam

Yorum

• Trabzonlu ve Trabzonsporlu şartım var
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonlu ve Trabzonsporlu şartım var
                  Öyle bir şart aramıyorum.

Sonuçta Trabzonspor'lu olacağı için farketmiyor

Yorum

Bende istiyorum ama olmuyor reis
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şu anda kız arkadaşım yok zaten.Ama cidden o şartı koydum.En azından beni anlasın bilsim huyumu suyumu falan.Başka türlü olmuyor ya.Irkçılığa karşıyım ama çok fena Trabzonlu ve Trabzonsporlu ayrımı yapıyorum.
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

Şu anda kız arkadaşım yok zaten.Ama cidden o şartı koydum.En azından beni anlasın bilsim huyumu suyumu falan.Başka türlü olmuyor ya.Irkçılığa karşıyım ama çok fena Trabzonlu ve Trabzonsporlu ayrımı yapıyorum.
                        Usta bende de aşırı derece de Trabzon'lu sevgisi var. Trabzon'luları bir başka seviyorum ama içimden. Dışarıya belli ettirmiyorum. Diğer kişilerle nasılsa onlarla da öyle ama kendime daha yakın hissediyorum.

Böyle düşünme bence. Ben insanları memleketleriyle kıyaslanmasına karşıyım. Bu şu memleketten o zaman böyledir diyenlere de ayrıca üzülüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Usta bende de aşırı derece de Trabzon'lu sevgisi var. Trabzon'luları bir başka seviyorum ama içimden. Dışarıya belli ettirmiyorum. Diğer kişilerle nasılsa onlarla da öyle ama kendime daha yakın hissediyorum.

Böyle düşünme bence. Ben insanları memleketleriyle kıyaslanmasına karşıyım. Bu şu memleketten o zaman böyledir diyenlere de ayrıca üzülüyorum.
                          Kıyaslama yapmıyorum ama ne bileyim ya kendime yakın göremiyorum diğer insanları.Kimsenin memleketine kötü bir laf demiyorum tabi bir kaç şehir hariç .Aslında dediğin doğru ayrım yapmak doğru değil ama ne bileyim direk olaya memleket üzerinden bakıyorum
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

Bizim bir arkadaş var ahmet başkaya diye onunda aynı şartları varmış dostlarım.

Yorum

Uygulamada sıkıntısı var ama sanırım Dostlarım
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"

Yorum

La sorma. sonra gelir burada her Haftanın Konuğu başlığında ; Sevgilin fenerli olsa napaardın ? diye sorarsanız gösteririm size feneri
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X