Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takmayın arkadaşlar bu kadar ben artık illa birisi olacak diye kasmıyorum denedik olmadı bundan sonra da uğraşmıycam zaten.

Önce geleceğinizi garanti altına almaya çalışın sonra zaten siz istemeseniz de birisi illa ki sizi bulacaktır. Şuan ben öğrenciyim daha bu işler boş geliyor bana artık bayağı yoruldum diyebilirim.

Bu benim düşüncem yanılıyor olabilirim.

Zamana bırakalım herşeyi bazı şeyleri üstelemeye gerek yok insan önüne bakmalı bence.

Yorum

• Gül gül dedi bülbül güle;gül gülmedi gitti.Bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti…

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yüreğine, kişiliğine bakarım, inancına bakmam ve inancından yola çıkarak da kendimi o insandan üstün bir yere yerleştirerek, bu insandan sevgi ve sevgi dışında da hiçbir şey beklenmez diye bir yanlış düşünceye de kapılmam. Uzatmaya gerek yok konuyu, anlayan anladı ne demek istediğimi.

Benim yazdıklarımdan bunu çıkardıysan helal olsun yani.

Konuya daha detaylı yazmak isterdim ama uzatmanın anlamı yok.

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takmayın arkadaşlar bu kadar ben artık illa birisi olacak diye kasmıyorum denedik olmadı bundan sonra da uğraşmıycam zaten.

Önce geleceğinizi garanti altına almaya çalışın sonra zaten siz istemeseniz de birisi illa ki sizi bulacaktır. Şuan ben öğrenciyim daha bu işler boş geliyor bana artık bayağı yoruldum diyebilirim.

Bu benim düşüncem yanılıyor olabilirim.

Zamana bırakalım herşeyi bazı şeyleri üstelemeye gerek yok insan önüne bakmalı bence.
          Önce bir yerelere gelip sonra bu işlerle uğraşmakta çok mantıklı. Birini bulacam diye sürekli arayışta olursan olmuyor. Akışına bırakmak lazım

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim yazdıklarımdan bunu çıkardıysan helal olsun yani.

Konuya daha detaylı yazmak isterdim ama uzatmanın anlamı yok.
            Sen birşey yazmadın ki yazdıklarından birşeyler çıkarayım, onayladığın, ben de öyle bakarım dediğin yazıya bak, o zaman belki anlarsın ne demek istediğimi. Ben de uzatmak istemiyorum daha, burda kapansın bu konu.

Yorum

• İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen birşey yazmadın ki yazdıklarından birşeyler çıkarayım, onayladığın, ben de öyle bakarım dediğin yazıya bak, o zaman belki anlarsın ne demek istediğimi. Ben de uzatmak istemiyorum daha, burda kapansın bu konu.
              Tamam öyle olsun.

Yorum

• ve gol olur..
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Hayatına biri girer geçmişini unutturur ama geleceğini yıkar.

Ondan sonrakiler onun gibi olmayacaktır. Çünkü o kadar güvenemeyecek ve sevgini doya doya yaşayamayacaksındır.

En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 18.03.2012, 23:15.
                  uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onun ile aranda birşey var mı denir? 'Hahahaha!, çok güldüm, saçmalama, hem ben kimseyle çıkamam,kankayız 'diye bir tepki alınır. Aradan 1 - 1.5 ay geçer, birlikte vakit geçirirsin, tam bir yere davet edip açılmadan 15 dk önce(telefonla aramadan önce) bir bakarsınız ki facebookta profilinde ilişkisi var yazısını görürsün. Yine de ararsın, konuşmalıyız dersin.. 'tamam'.. yanıtı alırsın. bugun musait değildir, önümüzdeki güne ertelenir..
                    Son olarakta gecenin bu vaktinde yine o facebook denilen lanet siteye girersin bu sefer 'ilişkisi var' yazısının yerine 1-1.5 ay önce onun ile aranda birşey mi var? dediğim kişi ile ilişkisi var yazıyordur profilinde. Ardından online olduğunu görürsün, tam saydıracakken 'xxx burda yok, gitti' yanıtı alırsın.

...............................

Ben daha nasıl güveneyim bir kıza..
                    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 23:05.

Yorum

• Bu başlığa ilk mesajım...

YAKICI MADDELERDEN UZAK DURUNUZ...

Sevgiler...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Bu başlık ne ilkler gördü geç geldin diyorum herkes bir gün gelecek diye Hoşgeldin Abi Başlığın mutlularından olursun umarım
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 29 ve 13 senelik 2 aşkım var...

TS & BMN
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Ya şimdi o Aşk'lar için genelde başlıklar var yemeyelim birbirimizi Burada hangi Aşk'dan bahsedildiğini ikimizde biliyoruz Neyse tamam ilk mesajdan üyeyi kaçırmayalım başlıktan ufak ufak dahil olursunuz konuya
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Selam arkadaşlar ben de bu başlığın kadrolu yancısıyım.
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Ben zaten hep buralardayım yoklama vermeye gerek yok
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X