Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benden tüm sevenlere gelsin!

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• beceriksizin önde gideniyim, adriandanda beceriksizim. trene bakan öküzüm. bitiriciliğim alanzinho gibi, çalımı at at kaleye gel topu taca at ben buyum. yanıma şuan adriana lima gelse heyecandan elini öper abla bişe içer misin derim, evet o kadar öküzüm.

tamam sakinim. şuan bir rahatlama oldu... hafta içi tansiyon yükseliyor illa cüneyt çakır gelecek penaltı çalacak, ula arkadaş kimyam bozuldu ben böyle değildim ne oldu bana yaw...
      En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 14.01.2012, 00:44.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Olum bi dur anlat derdini noluyo koptum lan Adriana Lima olayına ççç
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• sorunda o hacı bişe olduğu yok kime el atsam kuruyor lanetlendim galiba. sakarya fırattaki hakan teğmen gibi birşey oldum elim ayağım titriyor. özgüven boşalması oldu bende son zamanlarda, doping lazım.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beceriksizin önde gideniyim, adriandanda beceriksizim. trene bakan öküzüm. bitiriciliğim alanzinho gibi, çalımı at at kaleye gel topu taca at ben buyum. yanıma şuan adriana lima gelse heyecandan elini öper abla bişe içer misin derim, evet o kadar öküzüm.

tamam sakinim. şuan bir rahatlama oldu... hafta içi tansiyon yükseliyor illa cüneyt çakır gelecek penaltı çalacak, ula arkadaş kimyam bozuldu ben böyle değildim ne oldu bana yaw...

Geçmiş olsun kardeşim
            FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sorunda o hacı bişe olduğu yok kime el atsam kuruyor lanetlendim galiba. sakarya fırattaki hakan teğmen gibi birşey oldum elim ayağım titriyor. özgüven boşalması oldu bende son zamanlarda, doping lazım.
              Doping mi lazım . Etme gitme olum daha 19 yaşındasın
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Epeyi oldu bu başlığa girmeyeli

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Epeyi oldu bu başlığa girmeyeli
                  Ne var ne yok Bursa da ?
                  BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne var ne yok Bursa da ?
                    Bildiğin gibi

Yorum

• Tüh

Ben çıkamıyorum abi bu başlıktan Bağımlılık yarattı
                      BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüh

Ben çıkamıyorum abi bu başlıktan Bağımlılık yarattı
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seni başlıkta görünce ne kadar şaşırdım biliyon mu Dedim gene acayip bir şeyler yazdı bir bakalım .

Şarkı güzelmiş de altta ki liseli yazısını sana hiç yakıştıramadım
                          BordoMavi.Net

Yorum

• Alınacağını biliyordum liseli kısmı değil şarkı kısmı sana

Valla diyorum diyorum herkes saçmalama diyor evlilik çok zor bu iş bugün cumanın hutbeside evlilikti hoca zor dedi yani kolay iş değil .

Her 5 evlilikten 2 si boşanma ile sonuçlanıyormuş ne diyorsunuz bu işe ?

Ya bu 2 evlilikten birisi sizinkisi olur ise ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ama çocuk olmasa evlilik olmaz dediğini gören ne diyo la bu diye yaklaşıyor olaya Daha iyi bir şekilde anlatabilirsin bence
                              BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alınacağını biliyordum liseli kısmı değil şarkı kısmı sana

Valla diyorum diyorum herkes saçmalama diyor evlilik çok zor bu iş bugün cumanın hutbeside evlilikti hoca zor dedi yani kolay iş değil .

Her 5 evlilikten 2 si boşanma ile sonuçlanıyormuş ne diyorsunuz bu işe ?

Ya bu 2 evlilikten birisi sizinkisi olur ise ?
                                70 Milyar tutuyormus masraflari Ben cimri herifim Evlenmem Arkadas O kadar para nere gider

Saka bir tarafa Evleneip Aile Kurmak Insallah Herkeze Nasip Olur
                                En Kisa zamanda Bizde evleniriz
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X