Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Radyodan olsa gerek değişik oldum bugün , bitanelerrimm ..

Volkan Konak var ruhumda bu gece
    Twitter Adresim

Yorum

• Cehennemin dibinede gitse, unutulmayacak insanlar var.

Ben de birini tanıdım.
      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Geçmiş olsun
        Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
        #20 COLMAN

Yorum

• Geçirdi.

Yorum

• * Dursun'a bak sen Üzülme koçum sana kızmı yok
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Üzülecek bir durum yok abi.

Yorum

• siz siz olun aşık oldugunuzla bir ömür geçirmek için evlilik denen süreç için elinizden gelen her türlü fedakarlıgı çılgınlıgı yapın ve onunla evlenin.... O kadar diyorum açıklama yok dinleyin lafımı ula
                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  siz siz olun aşık oldugunuzla bir ömür geçirmek için evlilik denen süreç için elinizden gelen her türlü fedakarlıgı çılgınlıgı yapın ve onunla evlenin.... O kadar diyorum açıklama yok dinleyin lafımı ula
                  Senin yaş ne ara 30 oldu ya Lafın dinlenecek yaşa gelmişsin abi bunu düşüneceğim
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• hiç sorma canberk...görüntüde hiç fark edilmese de yaş harbi harbi 30 çaktırma ula yaştan degil yediğim kalınnn kazık ve tecrübelere dayanarak söyledim size...Bi söz dolanıyodu facede bi ara...Sevdigini alamadıysan aldıgını sevecesun... La kanmayın hikayeeee...Bu lafı evde kalmış kokanalar üretip piyasaya sürmüşlerdir..
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Ben orda hiç 29 hatırlamıyorum bana kalsa hâlâ 28 abi ondan öyle dedim Sevdiğini alacaksın arkadaş . Yüz vermedi istemedi diye vazgeçmek yakışmaz . Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ...
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• dikkat etmemişssin canberk yaş kısmı dogru oynama yok aynen öyle bu yolda devam et..sevgi karşılıklı olunca güzeldir..önce sevdirecesun kendini...ondan sonra karşı gelen olursa üstüne üstüne gidecesun..hayde kaçar ben
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                          Olmak ister isen bu yolda mahir,
                          Harabat ehlini hor görme şakir,
                          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Nasılmı Aşık Oldum???

- Herşey bir gün okuldan döndüğümde babamın kapının önünde beni beklemesiyle başladı,1994 senesinin yağmurlu bir istanbul akşamında Bir Stada Girdim,sırt sırta ufak bir kale arkasında iç içe girmiş,birbirlerini tanımamasına rağmen,kardeş gibi birbirlerine sarılmış insanların inanılmaz bir çoşkusu ve Tezahüratlar Eşliğinde Tünelden Bir Takım Çıkıyordu...
                            Gerisini Hatırlamıyorum
                            1996 yılında 12 yaşındayken şampiyonluğu kaçırdığımız için kendini incir ağacına asan şehidimiz MEHMET DALMAN 'Igördün mü Kazım?Hopa’ya giderken Zigana dağları'na bakan gözlerinle bak ona. Söyle ona: ''Mehmedim 22 oldu şampiyon olamadık ama şampiyonluk için uşaklar hala uğraşıyor''

Yorum

• İlk olarak mitnide61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nasılmı Aşık Oldum???

- Herşey bir gün okuldan döndüğümde babamın kapının önünde beni beklemesiyle başladı,1994 senesinin yağmurlu bir istanbul akşamında Bir Stada Girdim,sırt sırta ufak bir kale arkasında iç içe girmiş,birbirlerini tanımamasına rağmen,kardeş gibi birbirlerine sarılmış insanların inanılmaz bir çoşkusu ve Tezahüratlar Eşliğinde Tünelden Bir Takım Çıkıyordu...
                              Gerisini Hatırlamıyorum
                              Bu, çok güzel...

Yorum

• Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların,onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka bir işe yaramayacaktır.
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X