Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardeşim uzun mesele yarın buralarda olursam erken görüşelim mesaj atarım mobilsin anladığım kadarıyla uzun uzun konuşuruz Çıkmam lazım sabah dersane var hadi görüşürüz kendine has bak
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeşim uzun mesele yarın buralarda olursam erken görüşelim mesaj atarım mobilsin anladığım kadarıyla uzun uzun konuşuruz Çıkmam lazım sabah dersane var hadi görüşürüz kendine has bak
      Mesaj saati 01:09 acil çıkmam lazım saat 01:31 olmus hala online

Yüzsüzlüğün böylesi , hadi grs panpa

Yorum

• Hayatın sonu değil ayrılmak sakin olun beyler , gerek yok böyle depresif hallere relax
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Acik ve net
          Benden adam olmaz! Ask konusunda en azindan
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hatun barışmak istemiyor. Ailevi sorunları var şu an kafam çok dolu ilişki istemiyorum ama senide seviyorum kafamı toplayıp geleceğim diyor.

Sorum şudur 1 hafta 2 hafta 1 ay 2 ay sonra ne zaman geleceği belli değil o zamana kadar araya mesafe girceği için soğukluk oluşmaz mı? Sevgisi tükenmez mi? Döner mi?
            Ben bu mantığı anlamam , dönse ne olur ? İnan eskisi gibi olmayacak dönse de her sıkıştığında biraz mola diyecek .

Aranızda ne geçti bilmiyorum kanka ama , ilişki off çok bunaldım ailevi durumlarda karışık biraz mola verelim denecek bir şey değil . Öyle olunca adı ilişki olmuyor zaten . İlişki dediğin şey zaten bugünlerde ortaya çıkıyor hayat zorlaştığında , zor döneminde ben yanında olmayacaksam ne anladım öyle ilişkiden .

Ayrıca benim çıktığım hatunun bana bir süre ayrı kalalım demesi çok itici gelir . Bir süre ne lan ? Çocuk muyuz ? Eee bir sürenin bittiğini nasıl anlayacağız ? O mu karar verecek buna da ? Çok saçma ve ergence geliyo kanka bana ama senin de aklını çelmeyim . Ben bu konularda biraz az tolerans veririm ondan belki bana böyle geliyor .
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesaj saati 01:09 acil çıkmam lazım saat 01:31 olmus hala online

Yüzsüzlüğün böylesi , hadi grs panpa
              Saçmalama olum ya çıktık işte

İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Acik ve net
              Benden adam olmaz! Ask konusunda en azindan
              Başka şeyler söyle la onu biliyoruz
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Saçmalama olum ya çıktık işte

Başka şeyler söyle la onu biliyoruz
                hadi len sen ask acisi cekmiyormuydun en son?
                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Yok lan o çok geride kaldı
                  BordoMavi.Net

Yorum

Yok lan o çok geride kaldı
                    ben fake account acip facebookda senin duvarina askim filan yazarim
                    görürsün sonra mutlulugu..

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben fake account acip facebookda senin duvarina askim filan yazarim
                      görürsün sonra mutlulugu..
                      Bu mesajları gösteririm olum
                      BordoMavi.Net

Yorum

• O derin, yeşil su gözlerin batsın !

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O derin, yeşil su gözlerin batsın !
                          Serdar Ortacin Yesil Su Sarkisi sanirsam
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• az biraz sayfaları dolaşıyım dedim de bayağı aşık olan,aşk acısı çeken bordomavi yürekler var

arkadaşlar sevip sevmediğinizi anlamak için biraz zaman verin kendinize,görüşmeyin o kişiyle bir süre o zaman zarfında aklınızdan çıkmıyo ve heran onu düşünüyosanız aşıksınızdır

hepinizin hakkında hayırlısı olması dileğiyle

Yorum

• Konuşulması gereken ve üzerinde felsefe yada demogoji yapılmasına gerek duyduğum bir konu var , daha doğrusu ben bunları kafamda kurdumda birde siz kurun diye yazıyorum sonuçta başlığın amacı bu soruyorum ;

Neden evleniyoruz ?

Böyle çok kuru bir soru durabilir ancak açmak gerekirse insanlara samimi bir soru sormak istiyorum çocuk sahibi olma gibi bir idealimiz olmasa idi evlenir miydik ?

Kimlere evlilik saçma geliyor kimlere mantıklı ve nedenleri ?
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Birlikte yaşamayı tercih ederim.

Ne farkı var ?
                                Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                                #20 COLMAN

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X